Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΕΛΛΑΔΑ θα νικήσουν!


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΕΛΛΑΔΑ θα νικήσουν!

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, το απύθμενο βάθος της σαπίλας που διέπει το μεταπολιτευτικό καθεστώς. Η πρωτοφανής διαδικασία κατακρήμνισης κάθε ανθρωπίνου και νομικού δικαιώματος των συλληφθέντων Χρυσαυγιτών δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι ηγούνται της μνημονιακής συγκυβέρνησης, οι ξεπουλητές της Πατρίδας, οι εξαθλιωτές του Λαού, είναι εντελώς αδίστακτοι και το μόνο που τους νοιάζει είναι.....
το πώς θα διατηρηθούν στην εξουσία με κάθε τρόπο, προκειμένου να εξυπηρετούν τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων.
Μαζί τους, συντεταγμένα, τα διεφθαρμένα μέχρι το μεδούλι ΜΜΕ, των παράνομων καναλιών και των πορνοφυλλάδων, τα οποία μ’ ένα απίστευτο ρεσιτάλ λασπολογίας βρώμισαν τις τηλεοπτικές οθόνες και τις σελίδες των φυλλάδων. Είναι, βεβαίως, πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πως πρόκειται να εξελιχθούν τα πράγματα. Αν, δηλαδή, η ΑΛΗΘΙΝΗ Δικαιοσύνη θα μπορέσει να ξεφύγει από τις συμπληγάδες των πολιτικών σκοπιμοτήτων, των εκδοτικών συμφερόντων, του παρακρατικού βόθρου και φυσικά μιας ανεύθυνης – διεστραμμένης Πολιτείας βυθισμένης μέσα στον βούρκο της μεταπολιτευτικής παρακμής.
Αυτό, όμως, το οποίο θεωρείται σίγουρο είναι ότι οφείλουμε να σταθούμε με το κεφάλι Ψηλά, να μην εγκαταλείψουμε τους διωκόμενους για τις Ιδέες τους Συναγωνιστές μας και να δείξουμε ότι θα κάνουμε το παν για την Ηθική και Νομική Δικαίωσή τους. Πάνω απ’ όλα, θα σταθούμε Πιστοί στις Αξίες και τις Αρχές μας, με το να μείνουμε Αλληλέγγυοι στους διωκόμενους Χρυσαυγίτες. Ταυτοχρόνως, ας είμαστε ξάγρυπνοι σ’ όλες μας τις αισθήσεις και συνειδητά ανυπάκουοι στο εγχώριο πολιτικό προσωπικό των διεθνών τοκογλύφων, το οποίο δεν έχει την παραμικρή αιδώ στο να παραχωρήσει τα πάντα στα αφεντικά του. Ένα εγχώριο πολιτικό προσωπικό το οποίο χρησιμοποιεί όλους τους θεσμούς για να πολεμήσει παράνομα και ανήθικα ένα Νόμιμο και Έντιμο Πολιτικό Κίνημα.
Όσο για τους θρασύδειλους δημοσιογραφίσκους, που έβγαλαν όλη τους την χολή με εντελώς άνανδρο τρόπο και μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών δήλωσαν ότι ήσαν χαρούμενοι με την εικόνα που αντίκρισαν στην ΓΑΔΑ, τι να πει κανείς; Ποιος έχασε την αίσθηση της αξιοπρέπειας, της ευσυνειδησίας, της αντικειμενικής ενημέρωσης, για να την βρουν οι αναζητητές και οι ανιχνευτές πληρωμένων «χρυσαυγιτών», που έλεγαν τις πιο απίθανες ιστορίες για αγρίους; Ας το γνωρίζουν οι συκοφάντες της καθεστωτικής ενημέρωσης και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα Νικήσει, ο Λαϊκός Εθνικισμός θα Νικήσει, η ΕΛΛΑΔΑ θα Νικήσει!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ   

1 σχόλιο:

  1. Και βέβαια θα νικήσουν οι ιδέες και η αλήθεια..! Την αλήθεια μπορείς να την πνίξεις και να την φιμώσεις για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά σύντομα θα υψωθεί και πάλι η στεντόρεια φωνή της μέχρι τα νέφη..!
    Ήδη τα - εντός χιλίων εισαγωγικών - επιχειρήματα των νομικών εκπροσώπων του μεταπολιτευτικού συστήματος (και της Ανθελληνικής Ελίτ που κυβερνάει τη χώρα) καταπίπτουν εν μέσω γέλωτος του κάθε σοβαρού ανθρώπου, ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει και πάλι αρχίσει της παλινόστησης των συλληφθέντων στις θέσεις τους στο Κοινοβούλιο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών