Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2013

Ο Φανούρης τρέμει τις εκλογές, γιατί ξέρει τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Σε μια μη ηθελημένη ομολογία της πραγματικότητας προχώρησε ο επικεφαλής της θνησιγενούς ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, που παραδέχτηκε στην ουσία πως το επικοινωνιακό σόου με τις συλλήψεις και ο οχετός ύβρεων και λασπολογίας δεν πιάνει τόπο.

Παρά την ενορχηστρωμένη επίθεση κομμάτων και καναλιών με στόχο την αποδόμηση του λαϊκού εθνικιστικού Κινήματος που έφτασε μέχρι και την παράνομη σύλληψη του Γενικού Γραμματέα και ακόμα 5 συναγωνιστών-βουλευτών, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν πέφτουν! Ο ελληνικός λαός έχει πια αντίληψη και δεν πιστεύει τα.....
ψέμματα των καναλιών, αντιλαμβανόμενος πως όλο το πρόχειρα στημένο σκηνικό της πολιτικής δίωξης γίνεται για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την τρομοκράτηση των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.

Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε μέσα από τα "Νέα" του ΔΟΛ για την Χρυσή Αυγή: "Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπίσει το ενιαίο μέτωπο όλων των κομμάτων της δημοκρατίας. Δεν πρέπει να της επιτραπεί να γίνει παράγοντας επηρεασμού των πολιτικών εξελίξεων και να ορίσει τα πεδία πολιτικής αντιπαράθεσης".

Με λίγα λόγια, αυτό που του ξέφυγε του μπαρμπά-Φανούρη είναι ότι όλο το αντισυνταγματικό τόξο τρέμει τις εκλογές όπως ο διάολος το λιβάνι, επειδή γνωρίζουν καλά πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν πέφτουν, αλλά σύντομα θα εμφανίσουν ραγδαία άνοδο. Στόχος τους είναι να ρίξουν τα ποσοστά μας και να μοιράσουν τις ψήφους. Εις μάτην...
Ξέρουν πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη και αυτό θα αλλάξει μόνο όταν θα γίνει δεύτερη και κάποια στιγμή πρώτη!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών