Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!

1238782_213479408817009_1710580372_n
Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σ’ ένα ακόμη κατάπτυστο και προκλητικό άρθρο κατά του Κινήματός μας και προσωπικώς του Αρχηγού μας, γραμμένο από κάποιον Συρίγο, της αθλητικής εφημερίδας «Πράσινη». Το άρθρο αυτό γράφτηκε προ δεκαημέρου περίπου και αναφέρεται στον… Ελληναρά μπασκετμπολίστα Αντετοκούμπο. Σας παραθέτω τα κυριότερα σημεία του:
«Εδώ και δυο χρόνια περίπου, από τη στιγμή δηλαδή, που οι… φασίστες έγιναν μόδα, από την ηλιθιότητα κάποιων και την κακία που… πατροπαράδοτα θρέφουμε σαν λαός (να σας θυμίσω ότι για κάθε Λεωνίδα υπάρχει ένας Εφιάλτης και πως χωρίς διχόνοια απλά δεν ζούμε), πέρα από κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, που έχουν τα άντερα να απαντήσουν στον Μιχαλολιάκο και τους «μπράβους» του όπως τους πρέπει, όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν με κυριλίκια να αντιμετωπίσουν την αλητεία. Είτε γιατί δεν μπορούν, είτε γιατί δεν ....
θέλουν, είτε γιατί τους βολεύει αυτή η κατάσταση, είτε ίσως γιατί κάποιοι απ’ αυτούς –τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες- ψιλογουστάρουν κιόλας το… Λαϊκό Κίνημα του νεοφασισμού.
Το νέο κρεσέντο της φτηνής απομίμησης του Χίτλερ, κατά του Γιαννάκη Αντετοκούμπο και της φαμίλιας του, ανθρώπων δηλαδή κυνηγημένων που έφυγαν από μια πατρίδα που σπαράζεται, για να ζήσουν στην Ελλάδα, δεν είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα του μίσους, με την οποία «σέρνει» την καριέρα του ο Μιχαλολιάκος αλλά μια ξεκάθαρη στοχοποίηση όλων αυτών των κακομοίρηδων που έρχονται εδώ για να παλέψουν. Ελπίζουν παλεύοντας και παλεύουν ελπίζοντας. Κι όσο φοβόμαστε, τόσο γίνονται από νάνοι θεριά οι Μιχαλολιάκοι και τα… λεβεντόπαιδα του. Ε, λοιπόν, δεν (σας) φοβάται κανείς πια ρεεεε… Γέλιο προκαλείτε με τη γραφικότητα σας. Γέλιο για σας και θλίψη για αυτούς τους… αγανακτισμένους που σας ψηφίζουν».
Θα ήθελα να κάνω δύο μόνο μικρές παρατηρήσεις:
1η) Οποιοσδήποτε γουστάρει τους «κυνηγημένους που έφυγαν από μια πατρίδα που σπαράσσεται για να ζήσουν στην Ελλάδα», να τους πάρει σπίτι του και μετά ας λέει ότι θέλει…
2η) Όσον αφορά τη «γραφικότητα» και το «γέλιο» που προκαλεί η Χρυσή Αυγή σ’ αυτόν και τους ομοίους τους, θα φροντίσουμε εμείς οι απλοί ψηφοφόροι την ημέρα των εκλογών να τους κοπεί μία κι έξω το γέλιο!
Άννα

9 σχόλια:

  1. Ψάχνω εδώ καί πολύ καιρό να βρώ ΕΝΑΝ Ελληνα δημοσιογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον του Συρίγου δεν τού φτασε η παλιά ιστορία που είχε με τους γαύρους...
    Για όσους ξέρουν.

    Μια ζωή εμετικός και προκλητικός προς όλες τις ομάδες, κρατικοδίαιτος και αυτός στην ΕΡΤ.
    Να μας ζαλίζει τα ούμπαλα με την πολυλογία του σε κάθε μπασκετικό αγώνα, ομιλία που θυμίζει βαριεστημένο νεκροθάφτη και βλέμα θλιμένης αγελάδας που μυρικάζει.
    Για τέτοιο "παλικάρι" μιλάμε...

    Σκουπίδια της "δημοκρατικής" χούντας πασοκονουδού και αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είδατε λοιπόν;;;

    Αυτά λέω...

    Όση "παιδεία", "καλλιέργεια" και να έχει κανείς...
    Όσο και να μην γουστάρει τη λογική της χρυσής αυγής (όπως εγώ), θα την ψηφίσει οπωσδήποτε!

    Αυτές οι σάπιες νουθεσίες, αυτό το κήρυγμα των διαφόρων κρετίνων αντανακλά στην πιο αηδιαστική και εμετική συμπεριφορά, ανθρώπων που θεωρούν τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας ...κωθώνια και εαυτούς υπεράνω, κρίνοντας τους πάντες.
    Όπως λέει και η Άννα, πρέπει να τους κοπεί το γέλιο, και όσο συνεχίζουν τα τσιτάτα περί νεοφασισμού και πομπωδώς την μέθοδο της μισής αλήθειας, τόσο θα αγριεύει ο κόσμος.

    Από που και ως που, η ψηφισμένη χρυσή αυγή από μισό περίπου εκατομμύριο έλληνες, δεν εκπροσωπείται στο προεδρείο της βουλής, στα μμε, προκηρύσσονται διαγωνισμοί πρόσληψης στο δημόσιο και ενώ είναι -υποτίθεται- διακομματικοί συμμετέχουν εκπρόσωποι του πασόκ, του σύριζα, της δημάρ, της νδ και όχι της ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ χρυσής αυγής;;;;

    Περιφρονείτε την κοινωνία;
    Αξιολογείτε την ψήφο και την καταχωρίζετε κατά το δοκούν;
    Τι ελιτίστικες-αλητίστικες συμπεριφορές είναι αυτές;
    Και μάλιστα προασπιζόμενοι την υπερφορτωμένη με επιθετικούς προσδιορισμούς "δημοκρατία"...

    Δεν ντρεπόσαστε καθόλου;
    Τι είστε εσείς;
    Πάπες, αλάνθαστοι;
    Εσείς βρε αστείοι θα κατανέμετε το εκλογικό αποτέλεσμα ανάλογα με το ...πόσο σας αρέσει;
    Γιατί μιλάτε για νεοφασισμό, όταν οι νεοφασίστες είστε εσείς.

    Αν η κοινωνία ψήφισε χάλια, είναι δικαίωμά της και οφείλει να εκπροσωπηθεί από αυτά τα χάλια.
    Δεν έχετε ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ δικαίωμα να περιφρονείτε την ψήφο του έλληνα πολίτη και να την χλευάζετε.
    Γι' αυτό θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών όσες μηχανορραφίες και μαγειρέματα αν κάνουν κάποιες συστημικές δημοσκοπικές -της πλάκας- εταιρίες.

    Περιμένετε και θα δείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου πολύ ωραία όσα αναφέρεις και με βρίσκεις σύμφωνο, όμως αυτό που γράφεις "Όσο και να μην γουστάρει τη λογική της χρυσής αυγής (όπως εγώ)"
      με μπερδεύει, έχεις προσπαθήσει να προσεγγίσεις χρυσαυγίτες να μιλήσεις μαζί του;
      Γιατί δεν είναι τα πράγματα όπως τα νομίζεις.
      Σκέφτηκες ίσως οτι έχεις πέσει και σύ θύμα των αλητών που καταδικάζεις (σωστά) και μέσω των εφημερίδων και καναλιών σε κάνανε να πιστέψεις για την "λανθασμένη λογική" της ΧΑ;

      Να σου πώ λοιπόν εγώ προσωπικά τι νιώθω, δεν είμαι εγγεγραμμένος στο κίνημα, όχι γιατί δεν θέλω αλλά για λόγους οικογενειακούς - προσωπικούς, όμως βλέπω οτι εκφράζει την ανάγκη μου σαν ΈΛΛΗΝΑ να μιλήσω και να πράξω για τον τόπο μου που τόσα χρόνια οι βρυκόλακες του πίνανε το αίμα.
      Και αυτό που μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και κουράγιο είναι οτι βλέπω στην βουλή χρυσαυγίτες απλούς καθημερινούς ανθρώπους του μόχθου, όχι τζάκια, ούτε δήθεν αγωνιστές που βγάζουν τα τάληρα με την σέσουλα και μοστράρουν τα ipad (βλέπε παπαρήγα).

      Ο καιρός λοιπόν έφτασε να κυβερνήσουν οι ΈΛΛΗΝΕΣ, οι πολίτες, χωρίς απάτες και κλεψιές αυτόν τον τόπο που πραγματικά είναι πλούσιος και αποδοτικός αρκεί να μην υπάρχουν λαμόγια να τον κλέβουν.

      Η Χρυσή Αυγή μπορεί να φαίνεται μερικές φορές λίγο άγαρμπη σε κάποιες εκδηλώσεις, δεν έχουν μαθητεύσει οι άνθρωποι στα ξένα κολέγια για να ξέρουν να μας λένε ωραία λογάκια με κορδελίτσες και απο πίσω να κλέβουν λες και δεν υπάρχει αύριο.

      Είναι τίμιοι, αγνοί και αγαπάνε τον τόπο μας, πιστεύω οτι είναι η μοναδική αληθινή λύση αν θέλουμε κάποτε να δούμε αυτή την χώρα να προοδεύσει.
      Και πίστεψε με υπάρχει κόσμος απο πίσω με μεγάλες ικανότητες, αρκεί να το πιστέψουμε σαν λαός και να κάνουμε το βήμα.

      Καλό μεσημέρι.

      Διαγραφή
    2. Φίλε καλό απόγευμα.
      Μου αρέσει να είμαι ντόμπρος.
      Δεν "χνωτιάζουμε" ας το πω έτσι με τη χρυσή αυγή.
      Ούτε με το άγαρμπο στυλ ή με άλλα τέλος πάντων θέματα.
      ΠΑρόλα αυτά σιχαίνομαι αδερφέ όσο τίποτα την υποκρισία.
      Και πίστεψέ με, καλύτερα να ψηφίζω χρυσή αυγή και να με αποκαλούν οι φαρισαίοι δημ(ι)οκράτες, "ρατσιστή", "νεοναζί", να μου κάνουν μαθήματα για το Σύνταγμα της ΒΑϊμάρης θαρρεί κανεις και είμαστε πυροβολημένοι ούνοι, παρά να νομιμοποιήσω το "συνταγματικό τόξο".
      Εμετός, αηδία, οργή, σιχασιά...
      Μόνο αυτό νιώθω για το ...συνταγματικό τόξο.
      Η ανεργία στους ανθρώπους που είναι παραγωγικοί και έτοιμοι να κάνουν οικογένεια, έχει φτάσει στο 40%!!!
      Τι περιμένουμε για να εξεγερθούμε;
      Υπάρχει καμιά προοπτική σε αυτό τον τόπο;
      Δεν θα περιμένει ο 25αρης, ο 30αρης, ο 35αρης το ...2021 για το δημοσιονομικό αποτέλεσμα, ούτε πείθεται με τις ...πρωτογενώς πλεονασματικές αλχημείες τους.
      Αλλά ξέχασα...
      Εξεγερθήκαμε πήγαμε στη πλατεία Συντάγματος και με προβοκάτσιες και βρωμιές οι ...δημοκράτες μας βούλωσαν το στόμα.
      Η χρυσή αυγή δεν με εκφράζει, έτσι απλά.
      Αυτούς όμως ...τους συνταγματικούς τοξότες, τους απεχθάνομαι!
      Και επειδή βλέπω τι ζόρι τραβάνε με την χρυσή αυγή, μετά χαράς θα την ψηφίζω και ας με προσδιορίζουν όπως θέλουν τα μικροαστικά καθάρματα.

      Και όσο τα βρωμοκάναλά τους κάνουν προπαγάνδα κατά της χρυσής αυγής, άλλο τόσο πεισμώνω υπέρ της.
      Σε ό, τι αφορά την άποψή μου για τους χρυσαυγίτες;
      Υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι σε όλους τους χώρους και σε όλες τις ιδεολογίες, δεν κάνω διαχωρισμό με βάση την ιδεολογία κάποιων.

      Ευχαριστώ για την συνομιλία, σε χαιρετώ.

      Διαγραφή
  4. Η «Πράσινη» από τις παρασιτικές φυλλάδες, όργανο υποκοσμιακών που δρουν στον χώρο του επαγγελματικού « αθλητισμού».
    Ο Συρίγος, όχι ο γνωστός,προφανώς αγνοεί ότι οι πρωτόγονες φυλές δεν έχουν πατρίδα αλλά περιοχή. Τα κράτη της υποσαχαρίας Αφρικής τα κατασκεύασαν οι Αγγλογάλοι, δεν προϋπήρχαν.
    Στα όρια της Νιγηρίας ζουν περί τις διακόσιες πρωτόγονες φυλές. Ο Αντέτοκουμπο σε ποια φυλή ανθρωποφάγων ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αμπελελέκουε και οι λοιποί λάθρο μπήκαν παράνομα νομιμοποιήθηκαν παράνομα και θα φύγουν νόμιμα όταν αποκτήσουμε εθνική κυβέρνηση.

      Διαγραφή
  5. Ο μανικετόκουμπο ειναι μαιμου. Να σηκωθει να φυγει και να μας αφησει στην ησυχια μας. Αν γινεται πολεμος στην πατριδα του, να παει εκει και να πολεμησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών