Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

Χωρίς όρια ο πολιτικαντισμός του Τσίπρα: Ο άθεος φίλησε μέχρι και Σταυρό για τα ψηφαλάκια


Ο πολιτικαντισμός στην Ελλάδα, ως γνωστόν, δεν γνωρίζει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Οι πολιτικάντηδες εδώ και δεκαετίες δρουν με πρότυπο τον... Καλοχαιρέτα και τον Μαυρογιαλούρο υποσχόμενοι μέχρι και γέφυρες εκεί που δεν υπάρχουν ποτάμια. Μοναδικός σκοπός η κατάκτηση των βουλευτικών εδράνων και ο παχυλός μισθός που αυτό συνεπάγεται, χωρίς να προσμετρείται σε αυτό η μίζα και η ρεμούλα που έγινε συνώνυμο της μεταπολίτευσης, με πολύ εύλογα αίτια.
Από αυτή την εικόνα, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα.....
περίφημα λιγούρια της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εσχάτως έχουν αλλάξει άρδην, προκειμένου να κερδίσουν κανένα ψηφαλάκι. Έφτασαν έτσι να ακροβατούν μεταξύ καταγγελίας και επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, ανάλογα με το αν μιλούν σε κομματικό ακροατήριο ή στον Σόιμπλε. Έφτασαν μάλιστα από εκεί που λέγανε ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», να υπερασπίζονται - υποκριτικά - βέβαια την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία.
Αν απαριθμούσαμε τις ανακολουθίες και τα ψέμματα που έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς την… μάσα, θα χρειαζόμασταν ενδεχομένως ένα εργώδες πολύτομο βιβλίο. Όμως μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, όπως λέει ο θυμόσοφος Λαός. Έτσι βλέπουμε στην φωτογραφία τον Αλέξη Τσίπρα να φιλά «ευλαβικά» το σύμβολο του Σταυρού, ενώ είναι δηλωμένος άθεος. Δεν το λέμε εμείς, φυσικά, αυτό. Τουναντίον το είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του. Ο πολιτικαντισμός του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, ξεπέρασε τα όρια της υποκρισίας και έφτασε μέχρι και στην χρήση των Θείων, για αλίευση ψήφων.

Τα λιγούρια της εξουσίας δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν λογαριάζουν τίποτε, προκειμένου να μπουν στα υπουργεία, για να συνεχίσουν την καταστροφική πολιτική των προκατόχων τους. Μπροστά στις ψήφους δεν γνωρίζουν ούτε ιερά, ούτε όσια, ούτε έχουν κανένα ενδοιασμό, ως γνήσιοι απόγονοι της πασοκικής μήτρας που γέννησε και αυτούς και την αναλγησία τους.
Υ.Γ. Στο γεγονός ότι..............

Διαβάστε τη συνέχεια .... ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών