Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

Η «ασόβαρη» Χρυσή Αυγή απαντά: «Καμία συνεργασία με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα»

Του Ηλία Κασιδιάρη

Κάποιος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ονόματι Μπάμπης Παπαδημητρίου αναφερόμενος στο Κίνημά μας είπε τα εξής: «Αφού κε. Μηλιέ (σημ. ΧΑ: στέλεχος Σύριζα, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής) θέλετε το ΚΚΕ, πάρτε το… αλλά τότε, γιατί μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην την δεχτούμε να υποστηρίξει – όπως συνέβη χθες στην Νορβηγία – μία συντηρητική συμμαχία;». Με αφορμή αυτή τη δήλωση, άρχισαν τα παπαγαλάκια του διεφθαρμένου καθεστώτος (δεν διαχωρίζουμε τα δεξιά από τα αριστερά, κοινό αφεντικό έχουν) να διακινούν και πάλι την αθλιότητα περί… συγκυβέρνησης ΝΔ – Χρυσής Αυγής! Αν και είναι προφανές πως η δήλωση του δημοσιογράφου αποτελούσε μομφή προς τον Σύριζα και τις αναφορές του σε συμμαχία με το ΚΚΕ, οφείλουμε δύο συγκεκριμένες απαντήσεις:

Α) Για τα γελοία σενάρια περί σύμπραξης με την ΝΔ έχουμε πει επανειλημμένως ότι...
η Χρυσή Αυγή θα συγκυβερνήσει μόνο με την Χρυσή Αυγή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Από το "η Κύπρος κείται μακράν" του γέρου Καραμανλή μέχρι το μνημόνιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας του Σαμαρά. Η μόνη σχέση που μπορεί να έχουμε με αυτούς τους ολετήρες του Ελληνισμού είναι ο μέχρις εσχάτων αγώνας για την έξωσή τους από την πολιτική ζωή της χώρας.

Β) Περί σοβαρότητος: μόνιμη κατηγορία των εκπροσώπων του διεφθαρμένου συστήματος είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει… σοβαρότητα. Τους πείραξε πως είπαμε την Αλήθεια σε όλους τους τόνους και μιλήσαμε με τη φωνή του απλού λαού μέσα στη βουλή, καταγγέλλοντας την ανθελληνική εξουσία που έχει καταστρέψει την Πατρίδα. Μας λείπει η σοβαρότητα, γιατί είπαμε τους κλέφτες-κλέφτες και τους απατεώνες-απατεώνες, αντί να τους κάνουμε υποκλίσεις, όπως πράττει τόσα χρόνια η δήθεν αντιπολίτευση προς τους εκάστοτε κυβερνώντες.

Υπενθυμίζω πως η Χρυσή Αυγή διαθέτει στις τάξεις της χιλιάδες νέους με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, πτυχιούχους και εξειδικευμένους επιστήμονες, με λίγα λόγια τη νέα γενιά της Ελλάδος που σύντομα θα πάρει στα χέρια της τη χώρα και θα την εξυψώσει. Σε ένα μόλις χρόνο κοινοβουλευτικής δράσης έχουμε καταθέσει χιλιάδες επερωτήσεις για τα μείζονα εθνικά ζητήματα και σχέδια Νόμου που αν μία μέρα εφαρμοστούν θα επιφέρουν αισθητές βελτιώσεις στην ζωή των Ελλήνων, αλλά και στη γεωπολιτική θέση του Ελληνισμού. Η σοβαρότητά μας όμως έγκειται και σε ένα άλλο σημείο: στην βούληση που διαθέτουμε να καθαρίσουμε την χώρα από τους κλέφτες και τους προδότες που λυμαίνονται τη δημόσια ζωή για δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών