Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2013

Συγκλονιστική αποκάλυψη...Ο Μίνως Κυριακού του ΑΝΤ1 έχει "στόλο" από ναζιστικά αεροπλάνα!!

Ο στόλος των ναζιστικών αεροσκαφών ανήκει στον Μ. Κυριακού του ΑΝΤ1; - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μετά το φιάσκο με τους ψευδομάρτυρες, την σφαγή αμνοεριφίων και τους κρυφούς χρηματοδότες, ήρθε η τεράστια αποτυχία του καθεστώτος με το πολεμικό μουσείο του Πάλλη, το οποίο θέλησαν να περάσουν ως το κρυφό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής.
Το γεγονός πως το θέμα «θάφτηκε» εν μία νυκτί από τα κανάλια μετά το πέρας των ερευνών, είναι ενδεικτικό του ότι ο… θησαυρός αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά άνθρακες. Παραθέτουμε φωτογραφίες από την συλλογή αεροσκαφών που υπάρχει στην αερολέσχη στο Τατόι. Εκεί βρίσκεται και ......
το αεροσκάφος του ΑΝΤ1 που ανήκει στον ιδιοκτήτη του σταθμού Μίνωα Κυριακού. Μήπως στον ίδιο ανήκουν και τα υπόλοιπα αεροσκάφη; Ή μήπως τελικά αυτός είναι ο στόλος με τον οποίο η Χρυσή Αυγή θα βομβάρδιζε το κοινοβούλιο;
Είναι χαρακτηριστικό πως το αεροπλάνο του ΑΝΤ1 εκτίθεται δίπλα σε πολεμικά αεροσκάφη της ναζιστικής Γερμανίας με το χαρακτηριστικό έμβλημα της εποχής, την σβάστικα. Αυτά κ. Καραϊβάζ δεν τα έχετε δει;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-nazistiko-mouseio-aeroskafwn-tou-minwa-kuriakou-fwtoreportaz#ixzz2ik6z5ucv

5 σχόλια:

  1. Δείτε στο βίντεο φοιτητή στις ΗΠΑ που ρωτάει τον John Kerry για το εάν ανήκει στην οργάνωση Κρανίο και Οστά (skull n bones), τον βουτάνε οι φύλακες, τον τραβάνε μακρυά και μετά του κάνουν και ηλεκτροσόκ με συσκευή τέιζερ μπροστά στους εμβρότητους φοιτητές (που σαν καλά προβατάκια κοιτάγανε απλά)!
    http://www.youtube.com/watch?v=XqwOykQxGSw

    Αυτή είναι η δημοκρατία σας καθίκια νεοταξίτες, και εκεί και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μηνάς, και όχι Μίνως, Κυριακού μεγάλωσε στο Γκτανσκ ( Ντάτσιχ) , όπου είχε καταφύγει ο κομμουνιστοσυμμορίτης πατέρας του εργαζόμενος ως μηχανικός στα εκεί ναυπηγεία. Ο Μηνάς εκπαιδεύτηκε σε σχολή δοκίμων εμπορικού ναυτικού της Πολωνίας. Εργάσθηκε ως γ΄και β΄ πλοιάρχος.
    Κατά την δεκαετία το ΄80 ενεφανίσθη ως εφοπλιστής στην Ελλάδα. Από τον αρχιμαφιόζο Μητσοτάκη του παραχωρήθηκε συχνότητα για να εκπεμπευσει τηλεοπτικό πρόγραμμα νεοταξικής προπαγάνδας.
    Ο αδελφός του πατέρα του Ηρακλής πολέμησε στις τάξεις των εβραϊκών ερυθρών ταξιαρχιών κατά τον ισπανικό εμφύλιο.

    Αλκμάν Μάκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Διαλεχτοί" ένας και ένας, όσοι πήραν κανάλια στην Ελλάδα, αν θέλεις Αλκμάν γράψε και την ιστορία του Μπόμπολα (καγκεμπέ και λεφτά απο ΕΣΣΔ για να κάνει το Έθνος).
      Κάποτε (2008-2009) υπήρχε ένα blog που λεγόταν bobolasgate νομίζω και είχε απίθανες πληροφορίες, το κατεβάσανε και τα εξαφανίσανε, δεν τα ξαναβρήκα ποτέ.

      Διαγραφή
    2. Για κάτι σαν αν βρήκα, https://www.facebook.com/www.toxwni.gr/posts/468180943194635
      (bobolasgate τα αγγλικά)

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών