Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2013

Αποτυχία των καθεστωτικών απαγορεύσεων: Ασταμάτητη η πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα!

Παρά τα εμπόδια που προσπαθεί να στήσει η κυβέρνηση στην Χρυσή Αυγή με τις συνεχόμενες πολιτικές διώξεις, οι Έλληνες Εθνικιστές διεξάγουν με επιτυχία και ευρεία αποδοχή τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα σε όλη την επικράτεια.

Σήμερα, μοιράστηκαν χιλιάδες εφημερίδες και έντυπο υλικό με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών και Μαλγάρων. Δεκάδες συναγωνιστές από την Κεντρική Διοίκηση, της Τ.Ο. Αθηνών, Άνω Λιοσίων, Αρτέμιδας και Βορείων Προαστίων με τη συνοδεία στελεχών και των βουλευτών Γιώργου Γερμενή, Κώστα Μπαρμπαρούση και Νίκου Μίχου βρέθηκαν στα διόδια Αφιδνών.

Η παράνομη απαγόρευση από τα ΜΑΤ να μοιραστούν τα φυλλάδια, ξεπεράστηκε τάχιστα, καθώς...
οι συναγωνιστές μεταφέρθηκαν λίγο πιο κάτω σε κομβικό σημείο και η διανομή έγινε κανονικά με τεράστια επιτυχία.





Τίποτα δεν μας σταματά!


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρούσα και στα διόδια Μαλγάρων

Απέναντι στην πολεμική τακτική ενός παράνομου συστήματος, στεκόμαστε δυνατοί και αντιστεκόμαστε με μόνο όπλο μας, την αλήθεια. Έτσι, Συναγωνιστές από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στα διόδια Μαλγάρων σήμερα το μεσημέρι. Για περισσότερο από μία ώρα μοιράστηκαν φυλλάδια σε χιλιάδες διερχόμενους οδηγούς.



Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ενθουσιώδεις, δείχνοντας την «αξιοπιστία» των καναλιών και των εφημερίδων, αφού πλέον κανένας δε στηρίζεται σε αυτούς για την ενημέρωσή του. Μετά από αρκετή ώρα επιτυχούς ενημερωτικής δράσης, υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας πλησίασε και μας ενημέρωσε πως θα πραγματοποιηθούν προσαγωγές και συλλήψεις εάν δεν αποχωρήσουμε από το χώρο. Οι παρόντες δικηγόροι του Κινήματος ζήτησαν τους λόγους για τους οποίους θα γινόταν κάτι τέτοιο, αφού η ενημερωτική μας δράση ήταν καθ’ όλα νόμιμη.



Με συνοπτικές διαδικασίες οι αστυνομικοί συνέχισαν τις απειλές, κάνοντας ξεκάθαρη την τακτική που ακολουθεί η σύγχρονη «νέα»-δημοκρατία της χώρας. Αργότερα συνεχίστηκε η διανομή φυλλαδίων σε κεντρικό σημείο της πόλης, συγκεκριμένα, στον κόμβο πλησίον των δικαστηρίων. Μετά από ώρα βρέθηκαν και στο συγκεκριμένο σημείο κλούβες των ΜΑΤ, κάνοντας ξεκάθαρες τις προθέσεις τους. Για ακόμη μία φορά η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έδειξε πως δεν μπορεί να ανεχτεί την αλήθεια και προσπαθεί να φιμώσει τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών με κάθε τρόπο. Και επειδή με νόμιμα μέσα δε μπορούν να πλήξουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πλέον προσπαθούν να φτάσουν στα σχέδιά τους, με ξεκάθαρα αντισυνταγματικό τρόπο.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...25 Οκτωβρίου 2013 στις 11:09 μ.μ.

    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
    ΣΕΙΣΜΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ₪ΕΛΛΑΣ₪!!!
    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΜΗ σε αυτα τα παιδια που μοιραζουν φυλλαδια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών