Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2013

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ...ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

Συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις - Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 18:00

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Σταθμό Λαρίσης. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το ηχηρό μήνυμα ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού
Τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συνεπικουρούμενα από ....
τα κανάλια της διαφθοράς έχουν στοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ένα σαθρό και τραγελαφικό κατηγορητηρίο. Πραγματικός σκοπός του βρώμικου πόλεμου λάσπης είναι η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται στην μνημονιακή λαίλαπα.
Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου
Δηλιγιάννη 50, Σταθμός Λαρίσης

5 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΣΕΙ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ.ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ !! ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙΙ ΜΕΓΑΛΗ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΒΕΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ , ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !! ΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΡΑ !! ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται τo Σάββατο θα γίνει χαμός. Σήμερα γνώρισα τον Ηλία (Παναγιώταρο)απο κοντά, καί χάρηκα πολύ που το είδα το παληκάρι, περιττό να σας πω οτι ολοι τον αγκάλιαζαν, κάποιοι φώναξαν ζήτω η νίκη, πήρα την ευκαιρία και του έδειξα το μπλογκ γνώμης που έφτιαξα μόλις χθές, μόνο και μόνο για να στηρίξω την Χ.Α, με τις μικρές δυνάμεις που ένας μεσήλικας, περίπου στα όρια της φτώχειας, έχει την δυνατότητα να το κάνει.
    Τον λόγο του, που εννωμένος μαζί με την φωνή του πάνω απο ενος εκατομμυρίου Χρυσαυγιτών (προς το παρών), θα γίνει δυνατή σαν κεραυνος και αστραπή και θα σπάσει τα δεσμά, πρώτα των Ελλήμων Εθνικιστων, που διόκωνται άδικα, καί μετά όλων των συμπατριωτων μας.
    --shadow beam-- εκ μέρους του οberOn , παλαιού μπλόγγερ και του συναγωνιστού Αλκιμου, απο την Κόρινθο , απο τον ιστότοπο
    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Ν Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών