Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2013

Τα "Παραπολιτικά" ανακάλυψαν εσωτερικές έριδες και μίση στη Χρυσή Αυγή....Μάρτυρας το μεγαλοστέλεχος Γ.τ.Π.!

Δημοσιογραφία;!;!
 Ξεκίνησαν για άλλη μια φορά τα ρεπορτάζ για υποτιθέμενες έριδες, αποχωρήσεις, ξυλοδαρμούς και πολλά άλλα στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής.
Αυτή τη φορά το κεντρικό πρόσωπο είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης που ως γνωστόν, εκτός του ότι έχει συστήσει δική του 'ομάδα' εντός του Κινήματος έχει βαλθεί τώρα να γίνει, σύμφωνα πάντα με τους έγκριτους δημοσιοκάφρους, 'Αρχηγός στη θέση του Αρχηγού'.

Πού στηρίζουν τα παραπάνω οι....'λειτουργοί'(καθώς το δημοσιογράφος = λειτούργημα);! Στο γεγονός ότι τόλμησε να υπενθυμίσει ότι θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ...

Ας διαβάσουμε το δημοσίευμα των προπαγανδιστών και ακολουθούν μερικά σχόλια από εμάς:

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εσωτερικές έριδες, αποχωρήσεις μελών και στελεχών, αλλά και.....
προβληματισμό λόγω της έλλειψης οικονομικών πόρων οι οποίοι θα επιτρέψουν τη συνέχιση των δράσεων που κατέστησαν δημοφιλές σε μερίδα της κοινωνίας το εθνικιστικό αυτό κόμμα.
Δεν είναι τυχαίο ότι από την ημέρα που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ξεκίνησε μεταξύ των στελεχών του κόμματος ανά την επικράτεια μια υπόγεια συζήτηση για το ποιος θα ηγηθεί στο εξής τόσο εντός της Βουλής όσο και εκτός του Λαϊκού Συνδέσμου.
Ατύπως βέβαια, το «δαχτυλίδι» πέρασε στη σύζυγό του πρώτου Ελένη Ζαρούλια. Ωστόσο η κίνηση του Ηλία Κασιδιάρη να σπεύσει τη δεύτερη κιόλας μέρα της αποφυλάκισής του και δια του δικηγόρου του να υπενθυμίσει ότι τον Μάιο θα διεκδικήσει ως υποψήφιος τον Δήμο της Αθήνας, όπως και οι σχεδόν καθημερινές εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης τοπικά και κεντρικά εξελήφθησαν από αρκετούς εντός του ναζιστικούς μορφώματος ως έκφραση ηγετικών φιλοδοξιών από τον βουλευτή Αττικής. Αντίστοιχα ερμηνεύθηκε και το γεγονός της εντολής που δόθηκε σε όλες τις τοπικές του κόμματος ανά την Ελλάδα να παρουσιάσουν σε συγκεντρώσεις μελών βίντεο με τις τελευταίες συνεντεύξεις του κ. Κασιδιάρη.
Στο μεταξύ ο κ. Μιχαλολιάκος φέρεται να πνέει μένεα εναντίον του μέχρι πρότινος πρωτοπαλλήκαρού του διότι εκτιμάται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης επιβάρυνε τη θέση του αρχηγού έναντι της Δικαιοσύνης με την ακραία συμπεριφορά του στο προαύλιο της Ευελπίδων όταν αφέθηκε ελεύθερος.     
Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υ.Γ.
Το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο Εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μάλλον δεν λέει και πολλά για το ποιός θα δίνει τις συνετεύξεις..

Υ.Γ.2
Επιβαρύνθηκε η θέση του Αρχηγού από μια σπρωξιά σε ένα δημοσιογράφο του Ηλία Κασιδιάρη. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες το γεγονός ότι η Ελένη Ζαρούλια πέταξε καφέ σε έναν δημοσιογράφο και σε ακόμη έναν τον κυνηγούσε έξω από τη ΓΑΔΑ είναι η αφορμή για την καταδίκη του Αρχηγού σε ισόβια.

Υ.Γ.3
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας από το πρώην στέλεχος Γ.τ.Π. = Για τα Πανηγύρια, ο Αρτέμης Ματαθαιόπουλος θέλει να εκτοπίσει τον Κασιδιάρη από εκπρόσωπο τύπου καθώς έδωσε δύο συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα της Μακεδονίας και Θράκης, περιοχές όπου πολιτεύεται!!!

Υ.Γ.4
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ = Αλήθειες για τη δράση της Χρυσής Αυγής
 

5 σχόλια:

  1. Μια μικρή διόρθωση Συναγωνιστή διαχειριστή :

    Το όνομα του μάρτυρα "ΓτΠ" = ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, και όχι "Για τα Πανηγύρια".

    Όσο για τα υπόλοιπα φαιδρά που αναφέρει η εν λόγω φυλλάδα, τους λέμε τα εξής :

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι περισσότερο ενωμένη από κάθε άλλη φορά.

    Οι διώξεις εναντίον μας έχουν χαλυβδώσει την ενότητά μας.

    Όχι μόνο δεν υπάρχουν "έριδες" και "αποχωρήσεις", αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά, και αυτό θα φανεί στις κάλπες.

    Και μια σημαντική λεπτομέρεια : Σε αντίθεση με τους αριστερούς "επαναστάτες" της 17Ν που κάρφωναν ο ένας τον άλλο και με τους "αναρχικούς" ψευτοεπαναστάτες που κάνουν μα'ι'μού απεργίες πείνας εκλιπαρώντας το αστικό κράτος να τους αποφυλακίσει, οι Εθνικιστές ΔΕΝ καρφώνουν ο ένας τον άλλο και ΔΕΝ παρακαλάνε το καθεστώς να τους λυπηθεί.

    Αυτή είναι η διαφορά ΗΘΟΥΣ ανάμεσα στους ΑΝΤΡΕΣ ( = Εθνικιστές ) και στις ΛΟΥΓΚΡΕΣ ( = αναρχοκομμουνιστές).

    Ακόμα και ο Ρουπακιάς, ενώ θα μπορούσε πολύ εύκολα να προσχωρήσει στην αντι-χρυσαυγίτικη υστερία και να πει ότι "τον διέταξαν" για να ελαφρύνει τη θέση του, παρόλα αυτά λέει την αλήθεια :

    Ότι δηλαδή κανείς δεν τον διέταξε, τον Φύσσα δεν τον ήξερε, οι άπλυτοι του επιτέθηκαν και αυτός αμύνθηκε.

    Όλα τα άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας των "δημοκρατών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ , ΓτΠ = Για τον Πουτσο !!! Ωραιος !!

      Διαγραφή
  2. Μια παρατήρηση μόνο:
    Όταν τα ΜΜΕ αναφέρονται σε κάποιον που συνελήφθηκε με κάποια κατηγορία τον αναφέρουν ως "ο φερόμενος ως..." γιατί η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα καταλήξει σε συμπέρασμα και οφείλουν να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας για να μην έχουν αργότερα προβλήματα οι ίδιοι με τη δικαιοσύνη.
    Η Χρυσή Αυγή γιατί δεν είναι "φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρώγονται με τα ρούχα τους οι "δημοκράταροι".
    Δεν πειράζει, σε λίγο έχει μπανάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τσέλση η μαρτυριάρα είνάι η ΓτΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών