Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2013

Ο Τσίπρας έστειλε το γιό του στον πιο ακριβό ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Αθήνας

Γράφει στην Καθημερινή ο γνωστός καθεστωτικός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας:

"Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να στείλει τον πρωτότοκο γιο του σε έναν από τους καλύτερους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας, στην Πλάκα. Και είμαι βέβαιος ότι ο κ. Τσίπρας έκανε εκτενέστατη έρευνα πριν λάβει την απόφασή του, καθώς το εν λόγω σχολείο...
τυγχάνει και από τα ακριβότερα της πρωτεύουσας, με ετήσια δίδακτρα που φτάνουν τις 6.600 ευρώ. Αν το επιλέξει, δηλαδή, και για τον δευτερότοκο γιο του, η νηπιακή εκπαίευση των παιδιών του θα του στοιχίζει περισσότερο από 1.000 ευρώ τον μήνα."

Ο Τσίπρας ακολουθεί την τακτική όλων των πολιτικάντηδων της μεταπολίτευσης που στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία, έπειτα στην Αμερική για πολυδάπανες σπουδές, πηγαίνουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία, κτλ. ενώ κόπτωνται ότι δήθεν υπερασπίζονται την δημόσια παιδεία και υγεία. Οι πολιτικοί απατεώνες θησαυρίζουν στην πλάτη του Ελληνικού λαού, εξασφαλίζοντας ανέσεις για την πάρτη τους αφήνοντας τον "λαουτζίκο" να προσπαθεί να επιβιώσει με ψίχουλα και να βασίζεται στη διαλυμένη δημόσια παιδεία και υγεία.

Η αλλαζονική συμπεριφορά των λαμογιών της μεταπολίτευσης διαρκεί εδώ και δεκαετίες. Όμως η αγανάκτηση του λαού έχει βρει πλέον δυναμική έκφραση στο Εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής και αυτό τους φοβίζει. Μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού έχει καταλάβει ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ελπίδα για την ανατροπή του διεφθαρμένου συστήματος της κλεπτοκρατίας.

5 σχόλια:

  1. και επισης οτι ο γιος του ο ΤΣΕ-λιγκας γεννηθηκε σε ενα απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΤΑΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.....ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην έστελνε ο μίστερ Αλέξης ,ο αστός ,το κανακάρη του σε δημόσιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Όμως, μιλάμε για τους αριστερούς της Μπίλντερμπεργκ και τις ΣΙΑ. Διαμαντοπούλου, Παπαρήγα, Τσίπρας... Όλοι και όλες υπέρ της δημόσιας παιδείας, αλλά τα δικά τους τα παιδάκια στα καλύτερα ιδιωτικά... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λεφτα υπαρχουν γιδια ε γιδια γραικυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο τσιπρας παλευει για να εχουν ολα τα παι δια οτι και το δικο του ετσι απλα και ανθρωπινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών