Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2013

Εθνικιστική δράση σε όλη την Ελλάδα από τους Χρυσαυγίτες που δε λυγίζουν...

Γέμισε όλη η Ελλάδα με φυλλάδια της Χρυσής  Αυγής...

Εθνικιστική δράση σε όλη την Ελλάδα ενάντια στις πολιτικές διώξεις
Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα "στόλισαν" τους κεντρικούς δρόμους σε πόλεις και χωριά, στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις του καθεστώτος. Ενόψει και της μεγάλης ανοιχτής συγκέντρωσης το ερχόμενο Σάββατο στον Σταθμό Λαρίσης, χιλιάδες φέιγ βολάν πλημμύρισαν τους δρόμους, υπενθυμίζοντας σε αυτούς που πίστεψαν ότι έχουν τελειώσει με Εθνικιστικό Κίνημα πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!
Χρυσαυγίτες με οργάνωση και.....
πειθαρχεία έστειλαν το μύνημα συμπαράστασης στους πολιτικά διωκόμενους συναγωνιστές, τον Αρχηγό Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και στους βουλευτές Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό. Τα συνθήματα που γέμισαν Αθήνα, Ναύπλιο, Αγρίνιο, Πρέβεζα και Πάτρα γράφουν χαρακτηριστικά: "Ελευθερία στους Εθνικιστές", "Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει", "Κάτω η χούντα του μνημονίου" και τον στίχο από το δημοτικό τραγούδι που έχει γίνει το σύνθημα της Εθνικιστικής αντίστασης: "Οι κλέφτες προσκυνήσανε και γίνανε ραγιάδες, μα ένα μικρό κλεφτόπουλο δεν λέει να προσκυνήσει...".

Το υψηλό φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σόκαρε για ακόμη μια φορά τα παπαγαλάκια του καθεστώτος που λύσσαξαν όπως το Newsit του Ευαγγελάτου που έγραψε για την δράση: "Προκλητικοί και αμετανόητοι!". Διατρανώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτήσια και Λαϊκή Κυριαρχία θα συνεχίσει αμείωτος μέχρι την Νίκη!

4 σχόλια:

  1. Η ώρα των Ελλήνων ήρθε .τελευταία ευκαιρία η ενωθηται μαζί μας η εξαφανίστητε από την χώρα μου ανθελληνες ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα αναρχοπουστρακια τετοιο φοβο εχουν για την απροσμενη ανοδο της ΧΑ που εφτιαξαν μεχρι και επιτροπες περισυλλογης τρικακιων,συντροφοι προσεχτε στο σκυψιμο για τυχον επιθεση στα τρυφερα και απλυτα κολαρακια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Τσελσαρα μας δεν την ενοχλει καθολου κατι τετοιο...Αλλωστε γι αυτο σκυβει... Αλλα και στις λοιπες αναρχολουγκρες, δεν κακοπεφτει....

      Διαγραφή
    2. Το ποιος φοβάται φαίνεται από το ποιος επιχειρεί μέσα στη νύκτα σαν αρουραίος ή κατσαρίδα να πετάξει τα τρικάκια αντί να έχει το ΘΑΡΡΟΣ να τα μοιράσει την ημέρα στις γειτονιές κάθε πόλης. Συνεχίστε να ξεφτυλίζεστε...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών