Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

Ο Γιάννης Λαγός ξεσκίζει τον Δένδια μέσα από τον Κορυδαλλό

Βγήκε, λοιπόν, ο μασόνος Δένδιας και αποφάσισε ότι δεν θα απαντάει στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής. Δεν θα απαντάει σε 460.000 Έλληνες. Γιατί; Γιατί έτσι «γουστάρει» δημοκρατικά και πολιτισμένα. Και ποιος του έδωσε το δικαίωμα αυτό; Κανείς. Το αποφάσισε μόνος του, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς έτσι κι αλλιώς το είχε πράξει ατύπως εδώ και πολλούς μήνες. Στα δεκάδες ερωτήματά μας δεν είχε απαντήσει παρά σε ελάχιστα. Και καλά έκανε, γιατί...
με τις κωμικές του απαντήσεις είχε δημιουργήσει στιγμές απείρου κάλλους στη Βουλή. Είχαμε δακρύσει από τα γέλια ακούγοντας τον Δένδια να μην μπορεί να δώσει μια ουσιαστική και τεκμηριωμένη απάντηση. «Αυτός» ο «σοβαρός» και «έγκυρος» πολιτικός είχε εξευτελιστεί όσες φορές τόλμησε να προσπαθήσει να απαντήσει στα ερωτήματα της Χρυσής Αυγής. Και τώρα προκαταλαμβάνοντας την απόφαση της δικαιοσύνης, μας λέει ότι δεν απαντάει.

Αυτός ο δημοκράτης. Αυτός που κατηγορεί εμάς για φασίστες, για εγκληματίες, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Για έλα δημοκράτη Δένδια. Δείξε μας που μένεις εσύ και που εγώ. Δείξε μας τι καταθέσεις έχεις στις τράπεζες εσύ και τι εγώ. Πες μας με πόσους αστυνομικούς συνοδεία κινείσαι εσύ και με πόσους εγώ. Έλα δημοκράτη Δένδια, περιμένω. Έλα. Κάντο να γελάσει ο κόσμος. Έλα να αποδειχτεί για μια ακόμη φορά ποιος είναι ο δημοκράτης και ποιος ο φασίστας. Σε περιμένω Δένδια. Είσαι τόσο καθαρός, άλλωστε, τόσο δημοκράτης.

Α! και κάτι άλλο. Τα πιστά σκυλιά σου που έστειλες και μου ρήμαξαν το σπίτι, τι έγινε; Δεν βρήκαν τελικά ούτε ναρκωτικά, ούτε όπλα, ούτε εκδιδόμενες γυναίκες, ούτε «ξεπλυμένα χρήματα»;

Τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ που με παρακολουθούσαν τι βρήκαν; Τίποτα; Και πως εσύ με βαφτίζεις ένοχο όπως και τους Συναγωνιστές μου; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα; Μήπως οι φίλοι σου στις μασονικές στοές; Πάντως ο κόσμος ξέρει την αλήθεια. Εσύ με τα μασονάκια και τις δημοσιογραφάρες είστε εναντίον μας. Ο απλός λαός που τραβάει την ταλαιπωρία είναι μαζί μας. Είναι με την Χρυσή Αυγή. Το 7,5% και το 8% των δημοσκοπήσεων δεν είναι τίποτα. Και γι' αυτό τρέμετε. Ξέρετε την αλήθεια. Άντε τώρα, βρείτε κανέναν ακόμα από τους αξιόπιστους μάρτυρες που έχετε βρει. Εξάλλου που ξέρεις μπορεί εκτός από το ότι σφάζαμε αρνιά στις στάνες, να αρμέγαμε κιόλας. Θα είναι κι αυτό μια συνταρακτική εξέλιξη στην υπόθεση. Γρήγορα τον επόμενο μάρτυρα.

Υ.Γ. Περιμένω την αντιπαράθεση που ανέφερα πιο πάνω. Του δημοκράτη Δένδια και του φασίστα Λαγού. Θα έχει πλάκα.

Συναγωνιστές το παραμύθι τους καταρρέει καθημερινά. Η πίστη μας και η ιδεολογία μας θα κερδίσουν κι αυτή τη μάχη. Είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες αφοσιωμένοι στον αγώνα μας. Με τιμή και απόλυτη αφοσίωση.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΚΑΙ επειδή τον πειράζει πολύ...

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

πηγή

8 σχόλια:

  1. Λεβεντης που δειχνει οτι ειναι καθαρος και οτι δεν εχει να φοβηθει τιποτα !! Συγκρινετε τον με τις "τσελσες" της πολιτικης, και τους ευνουχους της δημοσιογραφιας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλισμένη μασονική ρόμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους ξεσκισε ΚΑΙ ο Κασιδιαρης στην βουλη, (πρεπει να μπει το βιντεο) αν υπαρχει... Απολαυστικο ειναι και το "σφουγγαροπανο" που τρωει ο Ευαγγελατος απο προσκεκλημμενο πολιτη...Ο οποιος του λεει καταμουτρα οτι θα ψηφισει Χ.Α.... Οι σφαλιαρες πεφτουν συννεφο, στις "Τσελσες".... Θα ακολουθησουν και ΠΕΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε μια τρίχα από τα απαυτά του Λαγού δεν αξίζουν όλες μαζί οι τιτίκες της φλωρονουδούλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια δεν κρύβετε.Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι έργο παίζουν και σύντομα θα δώσει απαντήσεις στις εκλογές.Η Χρυσή Αυγή θα βγεί πολύ ενισχυμένη απ'αυτή την υπόθεση,το καταλαβαίνεις έξω στο πεζοδρόμιο από τους πολίτες που ζούν σε συνθήκες εξαθλίωσης και ξέρει ο Ελληνικός λαός ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μελλοντική πολιτική δύναμη της Πατρίδα μας αφού τα υπόλοιπα πολιτικά απο-κόμματα έχουν ευθυγραμμιστεί πλήρως με τους ξένους δυνάστες του Έθνους που σκοπό έχουν τον αφανισμό των Ελλήνων αφού αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός τους.Έχουμε 5.000 αυτοκτονίες συμπατριωτών μας κάθε μέρα χάνουν την δουλειά τους άνθρωποι,λαθρομετανάστες μπαίνουν κάθε μέρα απο τα σύνορά μας, κόβουν το ρεύμα, συμπολίτες μας υποσιτίζονται,το Έθνος αιμορραγεί και δεν τους καίγεται καρφάκι,τα πορνοκάναλα ασχολούνται μόνο με τη Χρυσή Αυγή.Έλληνες ξυπνάτε πρίν είναι πολύ αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και κάτοικος των βορείων προαστείων (εκλογική περιφέρεια Β' Αθηνών) οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν τον ΛΕΒΕΝΤΗ με το μουστάκι και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ του ΨΥΧΗ.. Οφείλω να κάνω ΥΠΕΡ του αγώνα στις επόμενες εκλογές κι ας είναι λίγο μακριά από εμένα η εκλογική του περιφέρεια.. Σε όσους γνωστούς έχω σε αυτές τις περιοχές θα τους μιλάω για έναν ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ που ξέρω να μιλάει στις πληγωμένες μας καρδιές!!
    Υ.Γ. αυτοί στο mega έχουν ξεφύγει εντελώς.. Σήμερα το πρωί ακόμη και στην εκπομπή του Κωστόπουλου (ζευγαράκι στο ίδιο κρεββάτι με τον Λαλιώτη στο Παρίσι και μετέπειτα διαμορφωτής ΝΕΟ-Ελληνικής κουλτούρας μέσα από τα ΜΜΕ που έχτισε με χρήματα του λαού και κατόπιν ξόδεψε σε Μυκονάτικες βίλες, οφσίρι εταιρίες κ.λ.π. φθάνοντας στα πρόθυρα της φυλακής κι αφήνοντας στο δρόμο καταχρεωμένους εκατοντάδες υπαλλήλους του) ακούσαμε πως η αστυνομία των Δένδια και Αθανασίου έχουν εντοπίσει ένα κοντέϊνερ που μάλλον έχει όπλα τα οποία μάλλον (!!!!) προορίζονταν για την Χρυσή Αυγή!!
    Υ.Γ. 1 Το άρμα μάχης με το οποίο θα μπουκάρει ο Κασιδιάρης στη Βουλή πως χωράει σε ένα κοντέϊνερ;;
    Υ.Γ.2 Ο Λαϊκός Σύνδεσμος πότε θα κινηθεί νομικά εις βάρος των καναλιών με τα ψευδή και δυσφημιστικά στοιχεία που αναφέρουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ;; Είναι εύκολο να βρει το ΚΑΘΕ "ρεπορτάζ" και σε κάθε δυσφημιστική είδηση να κάνει μια ΑΓΩΓΗ!! ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ έτσι κι κι αλλιώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ*ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ*Α Ρ Χ Ι ,,,,,Δ Ι Α ,,,,ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών