Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

Ολική φίμωση των Εθνικιστών από το καθεστώς σε κάθε ΜΜΕ...Ακυρώθηκε ραδιοφωνική εκπομπή που θα φιλοξενούσε τον Ηλία Κασιδιάρη μετά από απαίτηση του παρακράτους!

ατλαντισ
Τι νοείται «δημοκρατία» στην κατεχόμενη από τους διεθνείς τοκογλύφους Ελλάδα του 2013; Το δικαίωμα του καθενός κόμματος ή μεμονωμένου πολίτη να εκφράζει ελευθέρως τις απόψεις του, αρκεί αυτές να συμφωνούν με τις πρασινοκοκκινομπλέ συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και να μην αντιτίθενται ουσιαστικά στις αρχές κατοχής. Όλοι οι υπόλοιποι (δηλαδή οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής), δεν δικαιούνται δια να ομιλούν! Κι όταν βρεθεί κάποιο (μικρό) ΜΜΕ που είναι πρόθυμο να......
φιλοξενήσει την άποψή τους (νομίζοντας άλλα περί της «δημοκρατίας» μας υπό συνθήκες εχθρικής κατοχής), τότε επιστρατεύονται τα… μεγάλα μέσα και ο ελεύθερος λόγος ακυρώνεται! Έτσι έγινε και χθες, με προγραμματισμένη συνέντευξη του συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη σε μικρό ραδιοφωνικό σταθμό.
«Μετά από απαίτηση των ακροατών μας, η εκπομπή με τον Ηλία Κασιδιάρη ακυρώνεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Atlantis 105,2.
Όπου προφανώς, με το… συνθηματικό «ακροατές» εννοούνται ο… κοριός της ΕΥΠ, το υπουργείο «Ευνομίας παντού», το Μέγαρο Μαξίμου, το λημέρι του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, οι γιάφκες των παρακρατικών των Εξαρχείων, η CIA, η DIA και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…

6 σχόλια:

  1. Μήπως ήρθε η ώρα η Χρυσή Αυγή να σκεφτεί την ιδέα του Web Radio για να πάψει να ασχολείται με κάθε τι ανύπαρκτο στα ερτζιανά;; Γιατί όχι;; Εφόσον οι διαδυκτιακές τηλεοπτικές εκπομπές είναι εφικτές γιατί όχι και το Web Radio;; Θα βάλει βέβαια τους χάκερ κι όλους αυτούς που "ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ" ακόμη και με την διαδυκτιακή φωνή του Λαϊκού Συνδέσμου σε.. υπερωρίες αλλά προφανώς και αξίζει τον κόπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστοτατη προταση !!

      Διαγραφή
    2. Μα παλιότερα υπήρχε webradio για λίγες ώρες της ευδομάδας αλλά υπήρχε, συμφωνώ και εγώ για πλήρες πρόγραμμα.
      Γιατί όχι;

      Διαγραφή
  2. Ζήτω η ΧΑ! Ζήτω τα παλληκάρια του ελληνικού εθνικισμού! Ζήτω οι έντιμοι αγωνιστές της πολιτικής απελευθέρωσης της χώρας!
    Ολοι μαζί με τη ΧΑ, πιο δυνατοί, πιο αποφασιστικοί, στον αγώνα για την άνοδο της ΧΑ στην εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη, δέχτηκε ο Ηλίας να δώσει συνέντευξη σε αυτόν τον αναρχοαυτόνομο βόθρο;
    Το έχετε δεί το site τους;
    Γεμάτο αλφάδια και μαλακίες υπέρ των άπλυτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα φτιαχτεί wedradio να ακούμε τα παληκάρια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών