Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

Σέρβοι εθνικιστές;! σήκωσαν πανό υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας σε ματς με σκοπιανούς...

«Οι Σέρβοι οπαδοί προκάλεσαν τους σκοπιανούς παίκτες, παρουσιάζοντας μια σειρά από ελληνικές σημαίες, αλλά και με πανό που έγραφε ένα σύνθημα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», στα ελληνικά, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων (στα αλβανικά) και συνεχίζει:

«Δεν ήταν μόνο η προβοκάτσια των Σέρβων οπαδών. Κατόπιν στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας αναγράφονταν η χώρα ως FYROM και ο παρουσιαστής αποκάλεσε τη χώρα μας ως «πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία»- [Ishrepublika jugosllave].

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είχε διεξαχθεί στη .....
σερβική πόλη Γιαγκοντίνα (136 χλμ νότια του Βελιγραδίου) και ο αγώνας έληξε υπέρ των γηπεδούχων με σκορ 5-1 και ανήκε στην τελευταία εβδομάδα του προκριματικού γύρου του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014, σημειώνει το δημοσίευμα. echedoros-a.gr

3 σχόλια:

  1. Οι Σέρβοι οπαδοί είναι και νοιώθουν πολύ πιο "κοντά" στην Ελλάδα και στα εθνικά συμφέροντά της από πολλούς Ελληνες -μόνον κατ' όνομα!- πολιτικούς και βουλευτές ("δεξιούς" και "αριστερούς" πχ Τζαβέλα - Σαμαρά - Γιαννάκου και Κουράκη - Τσίπρα - Ρεπούση -Πάγκαλο, αντίστοιχα, για παράδειγμα) αλλά και πιο φιλέλληνες αισθάνονται από πολλούς αριστεροαναρχομαλάκες και πολίτες αυτού του τόπου, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν καλά είναι να το (-την.... ) παίζουν στους δρόμους ως επαγγελματίες "αντιφασίστες", επιδοτούμενοι φυσικά αδρά από ξένα ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ειναι ο "ιος" της Ελευθεροτυπιας , η ...κορη Ψαρρας να διαμαρτυρηθη για την "παραποιηση της ιστοριας" που κανουν οι Σερβοι !! Που ειναι το αναρχιδο τσουτσουνι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η πλάκα είναι πως εάν πάει κανένας σε Ελληνικό γήπεδο να σηκώσει ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΟ θα τον κατηγορήσουν με βάση τον νέο ρατσιστιό Νόμο ως ρατσιστή - φασίστα και νεοναζί!!! Η πλάκα είναι πως τέτοια πανό πλέον θα φοβάται ο κόσμος να πάρει στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ γήπεδα (!!) Εκεί μας κατάντησαν οι ΞΕΦΤΥΛΕΣ και ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ λαοί όπως οι Σερβοι, οι Ρώσοι και λοιποί ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ που είναι πολύ πιο ΕΛΛΗΝΕΣ από όλα τα κομματόσκυλα της Βουλής, των αναρχο-αριστερών συμπλεγμάτων και λοιπών κοπρόσκυλων που οδηγούν την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ χώρα και την ΙΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ στο ξεπούλημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών