Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2013

Λαϊκό ξέσπασμα υπέρ ΧΑ στο Μεσολόγγι

Λαϊκό ξέσπασμα υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο Μεσολόγγι στην δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούση.
Η δική μπορεί να αναβλήθηκε για τις 12 Νοεμβρίου εξαιτίας του κωλύματος που είχε ο δικηγόρος του, αλλά δεκάδες πολίτες είχαν συγκεντωθεί εντός και εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου και...
αποθέωσαν τον βουλευτή και τα στελέχη του κόμματους που του συμπαραστεκόντουσαν.

Η κατηγορία είναι ... φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πρόκληση παράνομης βίας από κοινού, αλλά και αντιποίηση αρχής (δηλαδή αν ένας πολίτης αποτρέψει την τέλεση αδικήματος, όπως το Σύνταγμα ορίζει, διώκεται για τα παραπάνω), επειδή το Σεπτέμβριο του 2012 κατέστρεψαν παράνομους πάγκους λαθρομεταναστών μικροπωλητών στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Μετά την αναβολή που δόθηκε από την έδρα, λόγω της απουσίας του δικηγόρου του κ. Σταθόπουλου, οι κατηγορούμενοι βγήκαν από το δικαστήριο, και δεκάδες πολίτες φώναζαν υπέρ του κόμματος, χωρίς να φοβηθούν από την έντονη παρουσία της αστυνομίας.


Σε δηλώσεις του ο κ. Σταθόπουλος, χαρακτήρισε πολιτική την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής γενικότερα, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα αποδειχθεί η αθωότητα των κατηγορουμένων.
Πρόσθεσε δε ότι επιθυμία του ίδιου, αλλά και των συγκατηγορουμένων του, ήταν να προχωρήσει η σημερινή διαδικασία, προκειμένου να αποδειχθεί η αθωότητά τους, ώστε να τονωθεί το αίσθημα και των υπολοίπων στελεχών που διώκονται.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καθυστέρηση που παρατηρείται στην εκδίκαση των μηνύσεων που έχουν υποβάλλει μέλη της Χ.Α. για επιθέσεις εναντίον τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «η δικαιοσύνη στην περίπτωσή μας κινήθηκε ταχύτατα. Χαιρόμαστε που έχουμε βάλει το σύστημα να δουλεύει γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλά ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και για τις δικές μας υποθέσεις στις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί, και έχουν περάσει τρία και τέσσερα χρόνια και ακόμα δεν έχουν προσδιοριστεί τα πρωτόδικα δικαστήρια. Χαιρόμαστε που εμείς είμαστε οι εκλεκτοί της δικαιοσύνης και δουλεύει τόσο γρήγορα»


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών