Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2013

Αποθέωση του κιτρινισμού: “Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στο βουνό”


του Ηλία Κασιδιάρη

Προ ημερών έδωσα μία συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. Παρέθεσα συγκεκριμένα επιχειρήματα, με τα οποία αποδομήθηκαν οι άθλιες καταθέσεις των ψευδομαρτύρων και απεδείχθη η αθωότητα του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που παραμένουν άδικα προφυλακισμένοι.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την ιδεολογία μου, τον Χίτλερ και τους ναζί, απάντησε επί λέξει: "Οι Έλληνες εθνικιστές ήταν αυτοί που το 1940-41 αντιστάθηκαν στους ξένους εισβολείς. Αυτό θα πράτταμε και εμείς σήμερα".
- Στο βουνό θα πηγαίνατε;
"Εάν χάναμε τον πόλεμο θα....
προσπαθούσαμε να αντισταθούμε με άλλα μέσα".
- Εάν σας πιέσουν πολύ θα πάτε στο βουνό;
"Σήμερα μας έχουν πιέσει όσο δεν πάει και όπως βλέπετε διατηρούμε την ψυχραιμία μας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθεί η Χρυσή Αυγή ηθικά".
Διαστρεβλώνοντας τις παραπάνω απαντήσεις ο δημοσιογράφος συνέθεσε τον απαράδεκτο τίτλο "Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στο βουνό", ο οποίος όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά δημιουργεί εντέχνως και κλίμα εις βάρος της Χρυσής Αυγής και υπέρ όσων θέλουν να την χαρακτηρίσουν εγκληματική οργάνωση. Μιλάμε για την αποθέωση του κιτρινισμού και την παρακμή της δημοσιογραφίας με στόχο την πώληση μερικών παραπάνω φύλλων.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:
Ρίχνει «βόμβες» στην αποκλειστική συνέντευξη στη «Newsbomb» ο εκπρόσωπος Τύπου της «Χρυσής Αυγή» Ηλίας Κασιδιάρης. Λέει πολλά που θα συζητηθούν. Για τον «Αρχηγό στη φυλακή», «τον αγώνα που συνεχίζεται μέχρι τη νίκη», την «γυναίκα του αρχηγού», «την Ουρανία Μιχαλολιάκου» και «τους αλήτες που την λοιδορούν». Για το πρωινό που «μπήκε η αντιτρομοκρατική στο σπίτι του», τις χειροπέδες και την παραμονή στο κελί. Για τα κοινωνικά παντοπωλεία που θα ανοίξει «για να τρώνε οι φτωχοί» εάν εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων. Απαντά για τους ναζί, τους Χιτλερικούς, το αυγό του φιδιού και τους «φουσκωτούς φασίστες που παίρνουν αναβολικά και δέρνουν τους λαθραίους», όπως τον ρωτάμε, για τον αγκυλωτό σταυρό στο μπράτσο του. «Κόψτε μου τον ώμο αλλά τότε θα πρέπει να γκρεμίσετε τη Βουλή και τον Παρθενώνα με τα αρχαιοελληνικά σύμβολα». Η ατάκα που θα συζητηθεί είναι η ιστορική αναφορά που κάνει στην περίοδο της Γερμανικής Κατοχής»: «Το 1940-41 οι Έλληνες εθνικιστές πήραν τα όπλα. Εάν χάσουμε τον πόλεμο θα ξαναπάρουμε τα όπλα και θα αντισταθούμε με όλα τα μέσα». Απόσπασμα της συνέντευξης Κασιδιάρη παραθέτουμε σήμερα, με ερωτήσεις και απαντήσεις ώστε να μην υπάρξει υποψία λογοκρισίας, παραποίησης ή περικοπής. Το υπόλοιπο μέρος θα δημοσιευτεί στα επόμενα φύλλα της εφημερίδας.
- Θέλω να ξεκινήσουμε από το ξημέρωμα που η αστυνομία ήρθε σπίτι σου…
«Ήταν στις 8 το πρωί, εγώ είχα βάλει ξυπνητήρι στις 9. Ακούω τον πατέρα μου, μου λέει: Ηλία έχει έρθει η αστυνομία να σε πάρει. Είμαι εργένης, αλλά μένω με τους γονείς μου. Είχα προειδοποιήσει τους γονείς μου ότι επίκεινται συλλήψεις βουλευτών. Έτσι είχαν αναγγείλει οι εκπρόσωποι της ΝΔ. Είχε πει ο κ. Βορίδης επί λέξει: «Μαζικές συλλήψεις και προφυλακίσεις βουλευτών» και ήταν κάτι που το αναμέναμε. Οπότε ήρθε η αστυνομία, τους είπε πέντε λεπτά να ντυθώ, έκαναν φύλλο και φτερό ολόκληρο το σπίτι, δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό και επιλήψιμο…»
- Πόσοι αστυνομικοί είχαν έρθει;
Καμιά 20αριά, Αντιτρομοκρατική, ήταν ένα περιπολικό σίγουρα, Εισαγγελέας και εν συνεχεία πήγαμε πάνω, στο δωδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ στην Αντιτρομοκρατική.»
- Σου φόρεσαν χειροπέδες;
«Όχι σε εκείνη τη φάση δεν μου φόρεσαν.»
- Ήταν προσαγωγή λοιπόν.
«Ναι, ναι»
- Πως αντέδρασες;
«Ρώτησα ποια είναι η κατηγορία. Μου είπε ο Εισαγγελέας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκεί γέλασα. Λέω αναμονή, θα ντυθώ και φεύγουμε.»
- Πώς ήταν η αντιμετώπιση;
«Τυπικότατη, στον πληθυντικό και με την ιδιότητά μου ως βουλευτής. Άλλωστε όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι είμαστε αθώοι και δεν έχουμε εμπλοκή σε τέτοια θέματα και όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι πολιτικό που παίζεται στην πλάτη μας, επειδή η Χρυσή Αυγή έχει πάρει μεγάλα ποσοστά. Εν συνεχεία η έκπληξη ήταν η μεταγωγή μας στα δικαστήρια την πρώτη μέρα. Εγώ θυμόμουνα την μεταγωγή της 17Ν που ήταν μείζον θέμα και «έπαιζε» διεθνώς. Και τους βγάζανε από το υπόγειο και τους πηγαίνανε με ταξί και κάποιους τους έπαιρναν τα τζιπ. Για μας λοιπόν, είχανε στήσει μια πασαρέλα στην είσοδο της ΓΑΔΑ και είχανε πει οι κύριοι της Αστυνομίας σε 5 λεπτά κατεβαίνουνε, να έχετε όλες τις κάμερες έτοιμες και μας περιέφεραν σαν τρόπαιο, εκλεγμένους Βουλευτές από τον Ελληνικό λαό. Μας σταμάτησαν εκεί για να είναι έτοιμες όλες οι κάμερες να βγάλουν την έξοδο. Για να δείξουν σε όλη την Ευρώπη, σε όλη την Αμερική, στον Ομπάμα, «κοιτάξτε εδώ, χτύπησα τη Χρυσή Αυγή, έκανα αυτό που μου δώσατε εντολή να κάνω.» Γι’ αυτό στήθηκε όλο το παιχνίδι. Και για να τρομοκρατήσει τον κόσμο που μας υποστηρίζει. Είχαμε τραγελαφικές καταστάσεις κατά τη μεταγωγή, έπεσαν μηχανές κάτω, έφεραν δυο τούμπες οι αναβάτες, «φάγαμε» πέτρες στη γέφυρα Μουστοξύδη, δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας, ότι έγινε, έγινε για τις κάμερες, μιλάμε για τη μεταγωγή από τη ΓΑΔΑ στα Δικαστήρια και πάλι πίσω.»
- Υπάρχουν αναφορές για χρηματοδότησή σας από εφοπλιστές, κατασκευαστές, βιομηχάνους. Διακινείτε, μαύρο χρήμα;
«Δεν έχουμε καμία απολύτως χορηγία. Είμαστε οι μόνοι που πληρώνουμε ντούκου μετρητά, Υπάρχουν τα ανάλογα παραστατικά στην εφορία, τιμολόγια, γίνονται όλα στο φως και στην εντέλεια ενώ τηρούνται τα προβλεπόμενα από τον νόμο.»
- Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο τάδε εφοπλιστής στον Πειραιά σας χρηματοδοτεί, λένε για ένα γνωστό «πετρελαιά» κτλ. Επίσης για έναν κατασκευαστικό όμιλο που σας στηρίζει οικονομικά. Υπάρχει διακίνηση μαύρου χρήματος στη Χρυσή Αυγή;
«Αν υπήρχε διακίνηση μισού «μαύρου» ευρώ θα ήμασταν τώρα φυλακή, γιατί έχει πέσει όλο το κράτος πάνω μας και μας ψάχνει. Να σας πω γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί η Χρυσή Αυγή τους χάλασε τη σούπα. Χάλασε όλη αυτή τη μεταξύ τους συνωμοσία γιατί παίρνανε πολλά εκατομμύρια τα κόμματα όλα αυτά τα χρόνια και στην ουσία κανείς δεν ήξερε για όλο αυτό το φαγοπότι. Και βγήκαμε εμείς και είδαμε ότι με την κρατική χρηματοδότηση μπορούμε να κάνουμε γραφεία σε όλη την Ελλάδα, να κάνουμε συσσίτια σε όλη την επικράτεια και να μας μένουμε και χρήματα.»
- Σε ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τιμολόγια εφοπλιστών που υπάρχουν και ενισχύουν οικονομικά τα γραφεία του κόμματός σας.
«Αυτά είναι βλακείες και ανοησίες. Αν έχει κάποιος ονόματα ας τα βγάλει στη φόρα. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Αν υπήρχε τέτοιο τιμολόγιο που λες, θα ήταν από την πρώτη μέρα σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και θα λέγανε ιδού η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από εφοπλιστές. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα έχουν υπόγειες διαδρομές και κυρίως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν στον ελληνικό λαό τι κάνανε με όλα αυτά τα εκατομμύρια που παίρνανε τόσα χρόνια. Ξέρεις πολύ καλά την περίπτωση με τις 4 διεθνείς λογιστικές εταιρείες που μπήκανε μέσα στο ΠΑΣΟΚ και είδαν 140 εκατ. μαύρη τρύπα, που κανείς δεν ξέρει που πήγανε αυτά τα λεφτά. Και όμως αυτός ο φάκελος είναι καλά κλειδωμένος σε κάποιο συρτάρι όλα αυτά τα χρόνια και δεν ασχολείται κανείς γιατί θα πήγαινε φυλακή ο Βενιζέλος και ο Παπανδρέου.
- Θα «κατέβετε» στο Δήμο της Αθήνας;
«Βεβαίως θα κατέβω. Εγώ κ. Χίο ξέρετε πολύ καλά ότι στα γκάλοπ για το Δήμο της Αθήνας είμαι πρώτος. Φτάνω το 20%. Και βγαίνουν τώρα κάποιοι και λένε ότι τη στιγμή που βρισκόμαστε τόσο ψηλά, που στην ουσία η Χρυσή Αυγή πήγαινε να είναι το πρώτο κόμμα εν καιρώ, δίνουμε εντολή μιας δολοφονίας! Να σκοτώσουν έναν καημένο πολίτη στη Β’ Πειραιώς, την ώρα που η Χ.Α. πάει να γίνει πρώτο κόμμα. Αν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας πολίτης να πιστεύει όλες αυτές τις βλακείες, εγώ τι μπορώ να πω περισσότερο;»
- Μπορείτε να μας πείτε κάποια μέτρα πάταξης της λαθρομετανάστευσης και του παραεμπορίου, εάν εκλεγείτε στο Δήμο Αθηναίων;
«Στο θέμα της εγκληματικότητας, αν εμείς είμαστε αύριο η Δημοτική Αρχή των Αθηνών, θα κατεβάζουμε ολόκληρη την αστυνομική δύναμη, έξω από την ΑΣΟΕΕ και εκεί που σε μαχαιρώνουν οι λαθραίοι για να σου πάρουν το πορτοφόλι.»
-Για τα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων;
«Εμείς έχουμε σχεδιάσει ένα πλάνο, το οποίο θα το παρουσιάσουμε πριν τις εκλογές και θα είναι το πλήρες πρόγραμμά μας. Για τη δημιουργία ενός κοινωνικού παντοπωλείου σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα. Δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Η Χρυσή Αυγή αυτή τη στιγμή διαθέτει τεράστια τεχνογνωσία για το θέμα.»
-Χρήματα υπάρχουν στον Δήμο;
«Έχουμε τη δυνατότητα να περιορίσουμε τα κονδύλια του Δήμου που πηγαίνουν σε μη κοινωφελείς σκοπούς. Να κλείσουν οι υπηρεσίες του Δήμου που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως.»
-Η χαροκαμμένη μάνα του Παύλου Φύσσα, είπε σκληρές κουβέντες για τη Χρυσή Αυγή. Έχετε μητέρα καταλαβαίνετε…
«Έναν άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του μπορώ να τον δικαιολογήσω είτε έχει δίκιο είτε άδικο. Αλλά και η δική μου η μητέρα δεν είναι λίγο να βλέπει την Αντιτρομοκρατική να μπαίνει στο σπίτι μου και να τα κάνει όλα άνω κάτω και να με συλλαμβάνει, ενώ γνωρίζει ότι είμαι αθώος και το μόνο που κάνω είναι ένας νόμιμος πολιτικός αγώνας. Έχουμε και εμείς μάνες.»
-Ένα θέμα που κυκλοφορεί αυτή την εποχή είναι ότι η κ. Ζαρούλια έχει πολύ κακές σχέσεις μαζί σας.
«Αυτά είναι ανοησίες για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Για την κ. Στεφανίδου… Έχουμε άριστες σχέσεις όλοι μας και η Χρυσή Αυγή λειτουργεί κανονικά. Προφυλάκισαν τον Αρχηγό μας με στόχο να μας χτυπήσουν πολιτικά. Γιατί κατάλαβαν πως εάν χτυπήσουν τον Αρχηγό μας είναι πιθανό να πέσουμε. Δεν πέσαμε όμως. Ο Αρχηγός μας παραμένει δυνατός και μας εμπνέει όλους»
- Διακωμωδήθηκε πάρα πολύ η παρουσία της κόρης του κ. Μιχαλολιάκου. Μέχρι που την παρομοίωσαν και με την Ε. Λουκά.
«Τώρα δεν χρειάζεται να σχολιάσω τι λέει ο κάθε αλήτης.»
- Για την πλειοψηφία των μελών σας, ο σωματότυπός τους είναι θηριώδης.
«Πού το βλέπεις;»
- Ο Λαγός είναι θηρίο.
«Εγώ είμαι θηρίο; Ο Αλεξόπουλος είναι θηρίο; Ο Παππάς είναι θηρίο; Η Ζαρούλια; Ένας έτυχε να είναι θηρίο.»
- Σας κατηγορούν ότι είσαστε άμυαλοι, «κρέατα», ότι παίρνετε αναβολικά, αμόρφωτοι κλπ.
«Έχουμε κάνει πάνω από χίλιες ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο για προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες. Τι απάντηση έχουν να δώσουν αυτοί;»
- Ειπώθηκε πολλές φορές, ότι αυτός ο αγκυλωτός σταυρός στο μπράτσο σου είναι ναζιστικός.
«Το έχεις δει το τατού; Σου θυμίζει κάτι Ελληνικό ή Γερμανικό; Μέχρι μέσα στη Βουλή έχει στα ψηφιδωτά αγκυλωτούς σταυρούς. Κόψε μου εμένα τον ώμο, επειδή είναι ναζιστικός ώμος, αλλά ταυτόχρονα να πάτε να γκρεμίσετε την Βουλή, τις Καρυάτιδες του Παρθενώνα και πολλά άλλα…»
- Τι συμβαίνει με την ιδεολογία σου σε σχέση με τον Χίτλερ και τους Ναζί;
«Μπορώ να απαντήσω ιστορικά. Ότι οι Έλληνες εθνικιστές ήταν αυτοί που το 1940-41 αντιστάθηκαν στους ξένους εισβολείς. Έτσι θα πράτταμε και εμείς σήμερα
- Θα βγαίνατε με τα όπλα;
«Βεβαίως. Αν θυμάσαι καλά αυτοί που ζήτησαν από τον Ελληνικό Λαό να πετάξει τα όπλα ήταν η ηγεσία του κομμουνιστικού κόμματος.»
- Στο βουνό θα πηγαίνατε;
«Εάν χάναμε τον πόλεμο, θα προσπαθούσαμε να αντισταθούμε με άλλα μέτρα.»
- Εάν σας πιέσουν πολύ θα πάτε στο βουνό;
«Σήμερα μας έχουν πιέσει όσο δεν πάει και όπως βλέπετε διατηρούμε την ψυχραιμία μας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθεί η Χρυσή Αυγή ηθικά»
Αφού απελευθερωθήκατε, γιατί ήσασταν τόσο ακραίος στην Ευελπίδων; Γιατί κλωτσήσατε δημοσιογράφους;
«Ήταν λάθος μου. Ήταν υπερβολική αντίδραση. Αλλά ελάτε στη θέση μου. Να σας έχουν πάρει Σάββατο πρωί από το σπίτι σας, να είστε πέντε μέρες στα κρατητήρια, χωρίς να έχετε πράξει το παραμικρό. Και να σε διαπομπεύουν όλα τα κανάλια, να σε παρουσιάζουν σαν εγκληματία, «εξαρθρώθηκε έλεγαν η Χρυσή Αυγή» λες και ήμασταν 17 Νοέμβρη. Να έχουν καταστρέψει την οικογενειακή μου ζωή, να έχουν τρελαθεί οι γονείς μου και να τους βλέπω μετά στο τέλος πάνω από το κεφάλι μου. Η κάμερα που λέτε ήταν του Ρόιτερ και καθόταν και έλεγε «Έλληνες νεοναζί» πάνω από το κεφάλι μου συνέχεια την ώρα που ήμουν με τις χειροπέδες. Οποιοσδήποτε πολίτης ήταν στη θέση μου θα έκανε χειρότερα. Όσο για τον δημοσιογράφο του Alpha, λόγω τιμής δεν τον ακούμπησα».

2 σχόλια:

  1. Δημοσιογράφοι. Οι συνήθεις ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, κρίμα που κάποιοι κάποτε πιστέψανε στην "αντικειμενικότητα" και "φιλαλήθεια του κ. Χίου. Τελικά τίποτε δεν αφήνεται ¨από τον οβριό να συμβεί "τυχαία" σε αυτήν τη χώρα, ούτε έστω ένας δημοσιογράφος σε καθεστωτικό κανάλι και σε καθεστωτική εφημερίδα....
    Ετσι, κύριε Χίο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών