Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ: "ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!"

421862_253262278142618_179649508_n
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Σοσιαλισμός"/Αριστερά - Φιλελευθερισμός/Καπιταλισμός/Δεξιά και οι δύο ελέγχονται πλήρως από τον Σιωνιστή Δυνάστη.

Γράφει ο Αντίοχος.

Θέλουν οι αμερικανοκομμουνιστές να κρυφτούν, μα η… χαρά δεν τους αφήνει. Αυτή την (ελαφρώς παραφρασμένη, ξέρετε σε ποια λέξη…) σοφή λαϊκή παροιμία επιβεβαίωσε με την ομιλία του στη βουλή για την πρόταση μομφής (κοροϊδίας) κατά της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής, Δραγασάκης («φέρτε μας τον φρούραρχο»!).
Έτσι, καταθέτοντας την (δήθεν) εναλλακτική πρόταση του παρδαλού συνονθυλεύματος για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, ομολόγησε τα εξής:
 «Εμείς δεχόμαστε τη.....
συνέχεια του ελληνικού κράτους, αλλά όχι τη συνέχεια της πολιτικής. Όλα τα κράτη αλλάζουν πολιτική. Η πολιτική Ομπάμα είναι διαφορετική από την πολιτική Μπους».
Και για να μην αφήσει ούτε την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις του καθεστωτικού-αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ (της… κυβερνώσας αριστεράς), προσέθεσε με νόημα: «Τι θα κάνουμε με το χρέος; Το αυτονόητο. Αυτό που προτείνει το Διεθνές Ταμείο για όλον τον κόσμο».
Για πείτε μας τώρα, τι δεν καταλάβατε;

2 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ (ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΣΥΝΑΣΠΙΜΟΣ)
    ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!

    ΚΛΑΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΡΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αυτονόητο έχουμε καταλάβει εδώ και πολή καιρό.. Από όταν ο Τσίπρας μυρίστηκε την διαφαινόμενη διάλυση της Νου-Δούλας και ψάχνει τρόπους υποταγής προκειμένου να απολαύσει έστω και για λίγο την αίσθηση της εξουσίας.. ΠΟΣΟ αποκρουστική η εικόνα των πολιτιών αρχηγών χθες στη Βουλή.. Τσίπρας και Σαμαράς σε μια ΤΑΧΑ σύγκρουση με μπόλικο ΧΑΒΑΛΕ στα έδρανα και κατόπιν ιστορίες με καουμπόϊδες στο φαρ ουέστ με συμπρωταγωνιστή τον Βενιζέλο.. ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ γι' αυτό το λόγο γίνεται αντιληπτός ο ΠΟΛΕΜΟΣ κατά της Χρυσής Αυγής.. ΜΟΝΟΝ μια αλήθεια είπε χθες ο Τσιπρανδρέας.. Για τα 300 εκατομμύρια Ευρώ που ΧΑΡΙΣΕ η συγκυβέρνηση στα κανάλια δίνοντας ΤΣΑΜΠΑ τις ψηφιακές άδειες.. Για να ξέρει κι ο κόσμος τι είναι αυτό πιυ βλέπει και τι είναι αυτό που ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ (την εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ όπως τους ορίζει το ανύπαρκτο, άφαντο και ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΣΡ) Ποιός Τσίρυζα και ποια αριστερά της ΠΛΑΚΑΣ τώρα!!! Όλα αυτά είναι ελεγχόμενα κια γι' αυτό τα αφήνουν να ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ενίοτε την μνημονιακές κυβερνήσεις με κινήσεις σαν κι αυτή την πρόταση μομφής ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών