Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

Spiegel: "Η Χρυσή Αυγή εμπνέει την Ευρώπηκαι ξυπνά τα Εθνικά ένστικτα"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το άρθρο του SPIEGEL καταλήγει με την έντρομη παρατήρηση ότι η Χρυσή Αυγή ξύπνησε...εθνικές μνήμες στους λαούς της Ευρώπης που αναζητούν την Ιστορία και τον Πολιτισμό τους μακρυά από τα πρότυπα της παγκοσμιοποίησης - πολτοποίησης, ενώ εκφράζεται ο φόβος ότι ο θάνατος των 2 Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι η αφετηρία της εθνικιστικής αφύπνισης των λαών της Ευρώπης όχι με.... λόγια αλλά με δράσεις. 
 
Το περιοδικό “SPIEGEL” που κυκλοφορεί σήμερα, αναφέρεται και σε ένα άλλο θέμα ελληνικού ενδιαφέροντος- με αφετηρία όμως όχι την Ελλάδα, αλλά την Ουγγαρία: «Ουγγρική Αυγή» ονομάζεται το νέο ακροδεξιό κόμμα της χώρας, το οποίο εμφανώς μιμείται τη «Χρυσή Αυγή».
Μάλιστα το περιοδικό σημειώνει ότι,
κατά την ιδρυτική τους διάσκεψη, τα μέλη του κόμματος τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τους δύο νεαρούς- μέλη της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν από αριστερούς παρακρατικούς προ ημερών στην Αθήνα.
Οι ιδρυτές της «Ουγγρικής Αυγής» φέρονται να εκφράζουν ακόμη πιο ακραίες απόψεις από τα υπόλοιπα κόμματα της ουγγρικής ακροδεξιάς. Ανακοίνωσαν μάλιστα ότι «θα αναρτήσουν το γενεαλογικό τους δέντρο στο ίντερνετ, ώστε να αποδείξουν ότι δεν έχουν Εβραϊκές ρίζες». Σύμφωνα με το SPIEGEL τα ακροδεξιά κόμματα της Ουγγαρίας έχουν ως στόχο μία δεξαμενή ψήφων που αγγίζει το 25% του εκλογικού σώματος.
πηγή

8 σχόλια:

  1. Καλό θα είναι να υπάρξει ένα γνήσιο Ουγγρικό Εθνικιστικό Κίνημα, με καθαρές θέσεις.

    Το φιλοτουρκικό και διαβρωμένο από τους εβραίους JOBBIK είναι μια απογοήτευση.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εμπνέει την Ευρώπη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ευρώπη των Εθνών θα ανατείλει ξανά!
    https://www.youtube.com/watch?v=Jp_cLYkQQKg&bpctr=1384201912

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κόμμα της Ουκρανίας δεν είναι ναζιστικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν εκδηλώσεις μνήμης για τους δύο Αθάνατους Ήρωες,τους δύο Εθνομάρτυρες που έπεσαν στη πρώτη γραμμή αντίστασης,αποτελούν το φωτεινό φάρο που θα οδηγήσει στην απελευθέρωση της Ελλάδας και με μπροστάρη την Χρυσή Αυγή θα αφυπνιστεί όλη η Ευρώπη,για μιά Ευρώπη των Εθνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τελετουργικη περιτομη εξω τωρα απο την Ευρωπη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλος ο κόσμος έμαθε και κατάλαβε πως ο Ευρωπαϊκός φιλελευθερισμός και ο νεο-σοσιαλισμός έχουν καταρρεύσει.. Όλοι βλέπουν σε μια εποχή βαθύτατητς οικονομικής κρίσης πως κάτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.. Όλοι αντιλαμβάνονται το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ενός Λαίκου κινήματος στην Ελλάδα που δέχεται ΣΥΝΕΧΩΣ βρώμικο πόλεμο και αντέχει.. Δέχεται ατέλειωτα ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ και ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ κι αυτό πλέον ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!! Αυτό πετυχαίνει η Χρυση Αυγή ανοιγοντας ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ στην Ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όσους έχουν απορία για το ποιά είναι η επιρροή της Χρυσής Αυγής στην αφύπνιση της Ευρώπης δεν έχει παρά να επισκευθεί το διεθνές φόρουμ stormfront εκεί θα καταλάβει οτι οι ευρωπαίοι εθνικιστές κυριολεκτικά λατρεύουν το παράδειγμα και την στάση της ΧΑ.
      Για αυτό τον λόγο την στηρίζουν, την αντιγράφουν δημιουργικά, την θεωρούν έναν πραγματικό φάρο της ηπείρου.
      Είναι γραφτό στους Έλληνες να ανάβουν πρώτοι την δάδα και να την μεταλαμπαδεύουν.
      Αυτό κάνει το γνήσιο Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΑ.
      Έσσεται Ήμαρ!
      Ζήτω η Λευτεριά!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών