Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

Έπεσαν οι μάσκες: Ο Βουρλιώτης σε δεξίωση της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ α.ε. Να ποιοι έστησαν την σκευωρία!


Η απόλυτη διαπλοκή μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Αρχών και Δικαιοσύνης αποδείχθηκε περίτρανα χθες για ακόμη μια φορά με τον γάμο του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Αντώνη Οικονόμου. Στην γαμήλια δεξίωση ήταν προσκεκλημένοι όλοι οι διαπλεκόμενοι του αντισυνταγματικού τόξου, με πρώτο και καλύτερο όπως αποκαλύπτει το zougla.gr και το defencenet τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη.
Ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός απέδειξε περίτρανα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται με πολιτικούς παράγοντες και ο νοών νοείτω... Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιους από τους προσκεκλημένους της γαμήλιας δεξίωσης, η οποία ήταν πραγματικά ένα πανηγύρι για την "εις γάμου κοινωνία" μεταξύ ΝΔ, Πασόκ, επιχειρηματιών και θεσμικών παραγόντων της χώρας.
Η σύζυγος και η κόρη του Βενιζέλου με.....
την Φώφη Γεννηματά

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με τον Σταύρο Καλαφάτη

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος

Πέρα από τον Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ήταν εκεί ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, Λίλα Μπακατσέλου με την κόρη της Ελβίνα, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης, η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εργων Στράτος Σιμόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρος Καλαφάτης, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο  υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκόρδας, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρης Βαρτζόπουλος,  ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης από την Τράπεζα Πειραιώς, ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Μιχάλης Γεράνης, ο πρόεδρος Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Τέλης Θωμόπουλος και κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Κώστας  Χαΐτογλου.

Ας σημειωθεί ότι η θέση του ειδικού γραμματέα του ΥΠΕΘΑ είναι αυτή που κατά το παρελθόν απέφερε μίζες και άφθονο μαύρο χρήμα στους πολιτικάντηδες που την κατέλαβαν. Δυστυχώς οι φάκελοι των σκανδάλων είναι καλά κλειδωμένοι στα συρτάρια του Αρείου Πάγου. Ο Οικονόμου, ως κολλητός του Σαμαρά, διορίστηκε "αξιοκρατικά" σ' αυτή την πολυπόθητη θέση.
Ο Βουρλιώτης με την παρουσία του στην εν λόγω δεξίωση δίπλα σε Παναγιωτόπουλο, οικογένεια Βενιζέλου και λοιπούς μεγαλοπαράγοντες του "αντισυνταγματικού τόξου", έδωσε ένα ακόμη βαρύ πλήγμα στην ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Μετά τη δημοσιοποίηση και αυτής της αποκάλυψης για τον συγκεκριμένο παράγοντα (που είχε συμμετάσχει ως συνεργάτης του Πετσάλνικου στην προώθηση του κατάπτυστου νόμου περί ευθύνης υπουργών) δεν του μένει κανένας άλλος δρόμος πέραν της παραιτήσεως. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα διαγραφούν οι ποινικές του ευθύνες για την εκτέλεση του εγκληματικού σχεδίου κατά της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών