Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2013

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια - Η Χρυσή Αυγή είναι ΠΑΝΤΟΥ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Έλληνες γυρνάνε την πλάτη στο κλεπτοκρατικό ανθελληνικό "τόξο" και συρρέουν ασταμάτητα στη Χρυσή Αυγή.

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας των γραφείων της Τ.Ο. Πειραιά μετά την δολοφονία των συναγωνιστών Γιώργου και Μανώλη. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποια προγραμματισμένη ομιλία...
αρκετός κόσμος είχε γεμίσει από νωρίς τον χώρο των γραφείων.

Στην αρχή ανέβηκε στο βήμα ο συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε του Κινήματος Σωτήρης Δεβελέκος, ο οποίος ανέγνωσε την επιστολή του φυλακισμένου συναγωνιστή και βουλευτή Β' Πειραιά Ιωάννη Λαγού για την θυσία των συναγωνιστών.



Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιά Μάκης Μπαρέκας ο οποίος ανέγνωσε το κείμενο του συναγωνιστή Γιώργου Μάστορα καθώς και του εκπροσώπου Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη.
Η ομιλία έληξε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805


Προβολή βίντεο στην Τ.Ο. Αθηνών


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρόλη την τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Παρακολούθησε την προβολή για τα τελευταία δραματικά γεγονότα για την διπλή δολοφονία των δυό συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο. Οι σφαίρες των τρομοκρατών δεν φοβίζουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες.
Η πίστη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής είναι ποιο δυνατή και από την φωτιά και από τις σφαίρες κάθε δολοφόνου τρομοκράτη. Οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες με την παρουσία τους απέδειξαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη, και ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους αδικοχαμένους αδερφούς μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών



Κατάμεστα  από κόσμο για μια ακόμη φορά ήταν το απόγευμα της Τετάρτης τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα  τελευταία  δραματικά γεγονότα από τον συναγωνιστή Σωτήρη Σχοινά. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην στυγερή δολοφονία των δυο συναγωνιστών μας, και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι σφαίρες των τρομοκρατών δεν θα σταματήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη, και ότι ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τα αδικοχαμένα αδέρφια μας Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00


Ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής



Σε μια κατάμεστη αίθουσα από συναγωνιστές και συναγωνίστριες πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου με θέμα ομιλίας "Οδηγός μας η Τιμή".Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στον ανδρείο θάνατο των δύο Συναγωνιστών μας και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα που μάχεται σαν λιοντάρι για να κρατηθεί εν ζωή. Δόξα και Τιμή στην μνήμη των  πεσόντων Συναγωνιστών,Δόξα και Τιμή στους Πολιτικούς κρατούμενους που στέκουν αγέρωχα κοντά μας και κρατάν την Σημαία μας ψηλά.Ακολούθησε ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Κύρογλου και τέλος όπως κάθε Τετάρτη διαβάστηκε το μήνυμα του Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Χρυσοβιτσάνο. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και η λέξη ΑΘΑΝΑΤΟΙ  τράνταξε την αίθουσα.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ-ΠΑΡΟΝ!

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας εθνικής οδού Ασπρόπυργος
 e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
 τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00


Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ομιλία Σταύρου Καρεφυλλάκη)



Κατάμεστα ήταν την Τετάρτη το βράδυ τα γραφεία της Τ.Ο Ηρακλείου, πλήθος ηρακλειωτών πέρασε από το γραφείο της τοπικής οργάνωσης για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στην Χρυσή Αυγή και να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για τις δολοφονίες των δυο συναγωνιστών μας. Στο Ηράκλειο βρέθηκε για προκαθορισμένη ομιλία ο συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, όπου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις. Σε κλίμα συγκίνησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των αδικοχαμένων συναγωνιστών μας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00


Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις



Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, δύο ομιλίες, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, και το μέλος του Κινήματος, συναγωνιστή Δημήτριο Μιμίδη.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής ξεκίνησε αναφερόμενος στην άνανδρη και στυγνή δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, μιλώντας για τον τρόπο που ο ίδιος αντέδρασε στο άκουσμα της είδησης της δολοφονικής επίθεσης. Στην συνέχεια εξέθεσε ορισμένα στοιχεία τα οποία αποτελούν ενδείξεις του κλίματος που δημιούργησε συστηματικά -για περισσότερο από ένα μήνα- η συγκυβέρνηση και τα ΜΜ«Ε», ενός κλίματος που «μύριζε αίμα», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην προπαγάνδα που προσπαθούν να περάσουν τα καθεστωτικά μέσα, προκειμένου να ενοχοποιήσουν την Χρυσή Αυγή στην σκέψη των Ελλήνων, καθώς και στην συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργεύον Αντ. Σαμαράς στον Νο.1 μνημονιακό δημοσιογράφο του Mega Γ. Πρετεντέρη, όπου για μία ακόμη φορά αναμάσησε τα γνωστά περί πρωτογενούς πλεονάσματος, στις κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης για την Χρυσή Αυγή, όπως επίσης και ότι ο ίδιος δεν παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης, αναφορικά με την δίωξη του Κινήματός μας.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Μιμίδης, ο οποίος εστίασε στα απανωτά χτυπήματα που δέχεται η Χρυσή Αυγή από σύσσωμο το μεταπολιτευτικό καθεστώς, ήδη από την στιγμή που το Κίνημά μας εξέλεξε έναν δημοτικό σύμβουλο στον δήμο Αθηναίων. Αναφερόμενος ενδεικτικά σε ορισμένα παραδείγματα, απέδειξε ότι το σύστημα κυβερνά με σιδηρά πυγμή, πέρα και μακριά από κάθε έννοια λογικής και δημοκρατίας, την οποία δημοκρατία επικαλείται για να καλύψει το ψέμα, την διαφθορά, αλλά κυρίως τον ποικιλόχρωμο μονοπολιτικό αυταρχισμό. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην στυγερή δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας, συμπληρώνοντας πως αυτοί αποτελούν πια σύμβολα του Αγώνα μας, καθώς και ότι μία είναι η επιλογή που μας μένει, να σφίξουμε τις γροθιές μας, να σφίξουμε τα δόντια μας και να ριχτούμε με πάθος στην μάχη για την απελευθέρση της πατρίδας μας, μιας και η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική τελευταία ελπίδα για την πατρίδα μας. Τέλος, διεμήνυσε πως αν εμείς το κάνουμε αυτό, τότε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θα σταθεί στο πλευρό μας και πως οι πολιτικοί μας εχθροί θα καταστούν απειροελάχιστες κι άνευ σημασίας μειοψηφίες.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παριστάμενους φίλους και υποστηρικτές. Η συγκέντρωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή για τους αδικοχαμένους συναγωνιστές μας και μετά ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706


Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για την ζωή και το έργο του Ιωάννη Μεταξά


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Δράμας, την μοιραία Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα, η καθιερωμένη συγκέντρωση στην Τοπική μας, για την διεξαγωγή της προγραματισμένης ομιλίας του συναγωνιστή Κοσμά Τσαπακίδη, με θέμα την ζωή και το έργο του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά.

Τον λόγο κατ' αρχάς έλαβε ο επικεφαλής της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστής Δημήτριος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στο τραγικό γεγονός της απάνθρωπης δολοφονίας των δύο συναγωνιστών, του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, καθώς και στον βαρύ τραυματισμό ενός τρίτου, του Αλεξάνδρου Γέροντα, στο Ν. Ηράκλειο Αθηνών.

Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και συναισθηματικά φορτισμένη από το συμβάν (η ομιλία πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την δολοφονία), αλλά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος,«αυτό δεν μας λυγίζει και δεν μας αποκαρδιώνει. Θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μέχρις ενός»! Επίσης, στην συνάντησή μας αυτή, με την παρουσία του μας τίμησε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, τον οποίο και καλωσόρισε ο Γραμματέας της τοπικής μας.

Κατόπιν τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Κοσμάς Τσαπακίδης, ο οποίος με μια εξαιρετική ομιλία αναφέρθηκε στην ζωή και το έργο του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, του οποίου παρέθεσε όλα τα επιτεύγματα, ως αξιωματικού του στρατού, ως πολιτικού ανδρός, και φυσικά ως κυβερνήτου της χώρας μας με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, σε μια από τις πιο κρίσιμες ιστορικές στιγμές του προηγούμενου αιώνα.

Ο Ιωάννης Μεταξάς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανασύνταξη του κράτους μετά την Μικρασιατική καταστροφή, καθώς και στην απαραίτητη προπαρασκευή του λαού, του στρατού και της Άμυνας της πατρίδας μας στον επερχόμενο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συγκέντρωση έκλεισε με άπαντες τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 - 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611


Κιλκίς: Κατάθεση στεφάνων για τα θύματα της μανίας των κομμουνιστών στον λόφο 44



Στη μεγάλη εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της μανίας των κομμουνιστών που με απάνθρωπο τρόπο αφαίρεσαν την ζωή 7.402 Ελλήνων αιχμαλώτων τον Νοέμβριο του '44 στο Κιλκίς έδωσε βροντερό παρών η Χρυσή Αυγή! Μεγάλη η συμμετοχή της Νομαρχιακής οργάνωσης Κιλκίς.

Τελέστηκε το καθιερωμένο μνημόσυνο και στη συνέχεια οι ομιλητές της εκδήλωσης ξετύλιξαν το κουβάρι των γεγονότων εκείνου του μαύρου για τον Ελληνισμό Νοέμβρη με μαρτυρίες απογόνων των θυμάτων για θηριωδίες και απύθμενο μίσος των συμμοριτών κατά των Ελλήνων!  Στη συνέχεια και μέσα σε έντονο συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ακολούθησε κατάθεση στεφάνων για τα θύματα αυτής της θηριωδίας! Κατά την κατάθεση του στεφάνου της Χρυσής Αυγής από τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης έγινε και αναφορά από τον ίδιο για τα δολοφονηθέντα παιδιά του κινήματος, το αίμα των οποίων βαραίνει και τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος που είναι η ίδια η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ.
Η τελετή έκλεισε ψάλλοντας σε στάση προσοχής τον εθνικό μας ύμνο!

Ακολούθησε ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Κιλκίς και εκτεταμένη διανομή φυλλαδίων.


 

ΚΙΛΚΙΣ:
21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407


Ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ - Καβάλας



Συνέντευξη Η.Παναγιώταρου στα ΜΜΕ Τρίπολης - 01/11/13



πηγή

4 σχόλια:

  1. Θα φτάσει 50% η Χρυσή Αυγή.Ο Ελληνικός λαός έχει αγκαλιάσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού δεν θ'αργήσει να ξημερώσει-το νιώθει πλέον όλη η Ελληνική κοινωνία ότι η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη,υπεύθυνη και με προοπτική πολιτική δύναμη που θα ανασυγκροτήσει την Πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γουσταρω απολυτη πλειοψηφια στις προσεχεις εκλογες..........

      Διαγραφή
  2. Παντού γεμάτα τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, χαμός γίνεται !

    Έχουν χεστεί επάνω τους οι ανθέλληνες !!

    Πάμε γερά, είμαστε σε διψήφια ποσοστά και ανεβαίνουμε !!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατα τα αλλα φωτογραφιζουν κλειστα γραφεια και λενε οι καθεστωτικοι οτι δεν παταει κανενας σε γραφεια της χρυσης αυγης.

    περαστικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών