Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2013

Παπαχελάς προς καθεστώς..."Μην έχετε αυταπάτες για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές...Έρχεται συντριβή!" (από ποιόν δεν μας είπε...;!)

Τα φερέφωνα της συγκυβέρνησης προαναγγέλλουν την συντριβή των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές και αναζητούν από τώρα τρόπους να κάνουν το αποτέλεσμα γαργάρα!
  
Ξεκίνησε μια μεθοδευμένη «υποτίμηση» της σημασίας των διπλών εκλογών του Μαΐου του ερχόμενου έτους. Εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχει δημοσιευθεί ούτε μία δημοσκόπηση από τις μεγάλες και «έγκυρες» εταιρείες δημοσκοπήσεων. Δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις όμως για να αντιληφθεί ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα καταρρεύσουν σε επίπεδο ποσοστών στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου, ευρωεκλογές και δημοτικές/περιφερειακές.

Αυτό το διαπιστώνει εύκολα κάποιος συζητώντας έστω και...........
επιδερμικά για πολιτική με 2-3 φίλους, γνωστούς ή συναδέλφους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και των Ελληνίδων πνέει τα μένεα για τη συγκυβέρνηση του μνημονίου και αναμένει με αγωνία την επόμενη κάλπη για να μαυρίσει για τα καλά τους εκπροσώπους των άθλιων πολιτικών που κατέστρεψαν τη χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια. Από τώρα, εφτά ολόκληρους μήνες πριν τις διπλές κάλπες του ερχόμενου Μαιου, καθεστωτικοί δημοσιογράφοι ξεκίνησαν και επίσημα την αποδόμηση του όποιου αποτελέσματος αυτών των εκλογών.
Στην χθεσινή «Καθημερινή», με άρθρο του στην πρώτη σελίδα με τίτλο "Χαμηλώστε τον πήχυ", ένας από τους κατεξοχήν εκφραστές της μνημονιακής καθεστωτικής προπαγάνδας, ο «πολύς» Αλέξης Παπαχελάς υποβαθμίζει την σημασία των επερχόμενων εκλογών στην προσπάθειά του να σώσει το «μεγάλο αφεντικό». Σίγουρος και αυτός για τον διασυρμό των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης αναφέρει χαρακτηριστικά «Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει πως έχει στο μυαλό του βουλευτικές εκλογές το 2016. Κάνει, όμως, τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη της κυβέρνησης το λάθος της υπερδραματοποίησης των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών..Από την άλλη, η δραματοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος μπορεί να λειτουργήσει διαλυτικά για τη χώρα και την κυβέρνηση».
Πώς μπορεί να λειτουργήσει ένα εκλογικό αποτέλεσμα διαλυτικά για την χώρα; Οι εκλογές είναι απλά ευρωεκλογές, όπως σπεύδει και ο ίδιος να πει στο ίδιο άρθρο. «Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές η καλύτερη αντιμετώπιση θα ήταν μια ψύχραιμη, σχεδόν. μπλαζέ προσέγγιση». Από τώρα να αντιμετωπίσουν με «μπλαζέ» ύφος τις εκλογές που έρχονται, έτσι που όταν έρθει το καταστροφικό αποτέλεσμα (που είναι βέβαιο ότι θα έρθει), να μπορούν τα παπαγαλάκια του καθεστώτος να πουν: Ε, δεν έγινε και τίποτα, ευρωεκλογές ήταν, δημοτικές, οι εθνικές εκλογές έχουν σημασία! Τι κι αν τα δύο κόμματα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πήρανε δεν πήρανε μαζί το 1/5 των ψήφων του ελληνικού λαού! Σιγά τώρα τις ευρωεκλογές...
Συνεχίζει, ο κύριος Παπαχελάς, «Ακόμη και η ακραία ψήφος διαμαρτυρίας πρέπει να προεξοφληθεί ως απολύτως αναμενόμενη». Ώστε η ακραία ψήφος να παρουσιαστεί από τώρα αναμενόμενη. Ποια ακραία ψήφος κύριε Παπαχελά; Μήπως αυτό που έχει προεξοφληθεί είναι ότι η λεγόμενη ακραία ψήφος είναι η ψήφος στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, η οποία θα σαρώσει στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές εκλογές που έρχονται; Πριν πεινάσει μαγειρεύει ο κύριος Παπαχελάς, σαν καλός «νοικοκύρης». Θα μπορεί να πει τον Μάιο, «τι κι αν η Χρυσή Αυγή εκτόξευσε τα ποσοστά της και χαίρει της στήριξης ενός πολύ μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού; Εγώ τo είπα εδώ και μήνες ότι αυτές οι εκλογές είναι άνευ σημασίας».
Άρθρα σαν αυτό του κύριου Παπαχελά θα ακολουθήσουν πολλά. Θα γίνει μια γενικευμένη προσπάθεια από όλα τα καθεστωτικά μέσα να υποβαθμιστεί το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών του Μαΐου, και θα φανεί κατά πόσο αυτή η προπαγάνδα θα επηρεάσει κάποιο κομμάτι του ελληνικού λαού. Το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών του Μαΐου θα σημάνει μια μεγαλειώδη νίκη της Χρυσής Αυγής. Αυτό το γνωρίζει (από τώρα) και ο κύριος Παπαχελάς.

9 σχόλια:

  1. λοιπον παιδες επειδη παντα πρεπει να εισαι με τον νικητη θα πω αντε γαμισου του τσιπρα θα ξυρισω το κεφαλι μου και θα παω να γινω μελος της χρυσης αυγης .
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΡΕΕΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΟΕ ΟΕΟ ΟΕ ΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβελε, να κανεις αιτηση πρωτα, με υπογραφη, του γαμια- κηδεμονα σου ... Και θα το εξετασουμε.... Η "γυναικα" σου να φερει και αυτος αναλογη αιτηση απο τον αναλογο γαμια- κηδεμονα του...!!

      Διαγραφή
  2. Οι μάσκες για όποιον αφελή είχε ακόμα αμφιβολίες έπεσαν οριστικά...ο Τσίπρας απεδείχθη το καλύτερο δεκανίκι της μνημονιακής κυβέρνησης με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο...
    Σε μία εποχή που η κυβερνηση είχε στριμωχθεί με όλα αυτά τα γεγονότα που είχαν συμβεί και είχαν αρχίσει οι γκρίνιες έρχεται μία πρώτης τάξης ευκαιρία για το καθεστώς για να "συσπειρωθεί" και να "θριαμβολογήσει" το βράδυ της Κυριακής...
    ΝΔ-Σύριζα βρίσκονται σε άριστη συνεργασία "δουλεύοντας" τους οπαδούς τους και τον κόσμο όλον...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως γιαυτό εγινε η πρόταση δυσπιστίας του σφύριζα. Αυτην την εντολή του έδωσαν του τσιπρούλη τα αφεντικά του στο USA.
      Τρεχάτε να τον ψηφίσετε κοροϊδάρες αχριστεροί

      Διαγραφή
    2. πλεον και οι αριστεροι ψηφιζουν χρυση αυγη γιατι δε θελουν με τιποτα τσιπρα που μας εγινε αμερικανακι
      τσελσυ

      Διαγραφή
    3. Γι αυτονανε μιλαγε ο Κρανιδιωτης;

      "...........Θα σας πω μια ενδεικτική ιστορία που μου αφηγήθηκε ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Μια φορά κι ένα καιρό, πριν πολλά χρόνια, ένα αστόπαιδο, που ‘χε το προοδευτιλίκι στο κούτελο, ήταν τότε και της μόδας, πήγε στην Αμερική, όπου δούλευε και σπούδαζε, όπως χιλιάδες άλλοι.
      Εκεί μαζί μ’ έναν άλλο Έλληνα, κολλητό του, επίσης της πολύ βαριάς «αριστεράς», κάνανε μια ψιλοκομπίνα για να μιλάνε τζάμπα στο τηλέφωνο με τους συγγενείς και φίλους τους στην Ελλάδα. Συνηθισμένα ρωμέϊκα πράγματα. Αυτό που δεν ξέρανε όμως, είναι ότι στις ΗΠΑ οποιαδήποτε κλοπή, απάτη κλπ, σε σχέση με το ταχυδρομείο ή την τηλεφωνία, είναι ομοσπονδιακό αδίκημα. Θέλετε από σύμπτωση, θέλετε γιατί τους παρακολουθούσανε λόγω φρονημάτων κι άλλων δραστηριοτήτων, τους σβέρκωσε το FBI. Τους ετέθη ένα πολύ απλό δίλημμα. Ή θα δεχόντουσαν να δουλέψουν για την Υπηρεσία (μία είναι η Υπηρεσία) ή θα εξασφάλιζαν μερικά χρονάκια διακοπές σε ευαγές ομοσπονδιακό ίδρυμα μαζί με τον Ληρόϋ Ουάσινγκντον και την παρέα του, που ισοβίτες γαρ, θα εκτιμούσαν πολύ τα τρυφερά ελληνάκια. Ως γνήσιοι ιδεολόγοι διάλεξαν την κουρτίνα ένα κι έτσι το καλόπαιδο αυτό ξεκίνησε να κάνει δουλειές για την μεγάλη μας φίλη και σύμμαχο. Κι όπως λένε οι σοφοί αμερικάνοι, once a marine, always a marine. Ο τύπος γύρισε στην Ελλάδα μεταλλαγμένος και με καινούργιο αφανές αφεντικό. Ικανός και πρόθυμος, με τις υπηρεσίες του δημιούργησε καλές σχέσεις με παράγοντες των ΗΠΑ κι από τα ΜΜΕ που εργάστηκε, προωθούσε και προωθεί, πάντα με την σοβαροφάνεια του, την ατζέντα, όσο αντιδημοφιλής κι αν είναι αυτή. Στην παράδοση Οτσαλάν υπέρ των Τούρκων και των Αμερικανών με κάλυψη στον Σημίτη. Στους βομβαρδισμούς της Σερβίας υπέρ της επέμβασης. Στο Σχέδιο Ανάν διαπρύσιος κήρυκας του ΝΑΙ. Στα ελληνοτουρκικά αβανταδόρος των Τούρκων και στο ψευδομακεδονικό αβανταδόρος των επιγόνων του Ιβάν Μιχαήλοφ, φίλου και συνεργάτη του Χίμλερ, ιδρυτή των σκοπιανών βοηθητικών ταγμάτων των SS, κολλητού του γεονοκτόνου Άντε Πάβελιτς, του Κροάτη αρχηγού της αιμοσταγούς Ουστάσα, μπροστά στον οποίο ο Ράϊνχαρτ Χάϋντριχ ήταν αρσακειάδα. Στιλβωτής του Μνημονίου και κάθε αντιλαϊκής πολιτικής, υβριστής και συκοφάντης κάθε πατριωτικής φωνής, πρόθυμος αναμεταδότης κάθε παραπληροφόρησης, στέκεται σταθερά αντίθετος στο εθνικό συμφέρον και «πουσάρει» με το αζημίωτο, υποθέτω, διάφορα συμφέροντα, από πολιτικές φιλοδοξίες γόνων κι επιγόνων, μέχρι περιβαλλοντικές μπίζνες κολλητών του. Την ιστορία μου την αφηγήθηκε κραταιός παράγων της Ομογένειας, από αυτούς που πέτυχαν το αμερικάνικο εμπάργκο κατά της Τουρκίας την περίοδο 1974-1977. Ο εν λόγω, θέλοντας να την επιβεβαιώσει, μου είπε ότι απευθύνθηκε σε WASP φίλο του, που διετέλεσε Διευθυντής της ακατανόμαστης Υπηρεσίας. Η απάντηση που οι παλιοί υφιστάμενοι του στον φλεγματικό Αμερικάνο, όταν ρώτησε για τους δυο Έλληνες, ήταν “we cannot reveal any information, because the file is still active, open” («δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε οποιαδήποτε πληροφορία, γιατί ο φάκελος είναι ακόμη ενεργός, ανοικτός»)! Πάντως
      αυτά κυκλοφορούν, από το μαρτυρικό Βελιγράδι ως το κλεινόν Άστυ και τα χωριά της Μακεδονίας μας.
      Αλήθεια ή ψέματα; Ποιος ξέρει; Αν ναι, τότε θα υπάρχουν και χαρτιά…Πάντως έκτοτε αλλιώς βλέπω, διαβάζω κι ακούω τον εν λόγω. Απλώς μου κάνει εντύπωση μια επίμονη στάση. Όπου κείται το εθνικό και λαϊκό συμφέρον, κοιτάζω απέναντι κι αυτός ο τύπος και μερικοί άλλοι πάντα στέκονται εκεί…. Σύμπτωση";




      Πατρικιος

      Διαγραφή
  3. παπαχελας, το προστατευμενο ειδος σαυρας του συστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα χαρακτηριστικό δείγμα των ανθρώπων, που μιλάνε για εμας, χωρίς εμάς, χωρίς πρώτα να πλύνουν το στόμα τους με σαπούνι



    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/2013/11/every-world-with-drones.html


    BLACK KNIGHT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι ξέρει ο Alexis, κάτι ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών