Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2013

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Το ανύπαρκτο κατηγορητήριο σύντομα θα καταρρεύσει, έρχονται αποφυλακίσεις!

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα κεντρικό άρθρο του Άρη Σπίνου, στο οποίο ο δημοσιογράφος αναδεικνύει το κενό κατηγορητήριο, με το οποίο στήθηκε η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, τονίζει ότι η κυβέρνηση υπό τον εκβιασμό του Βενιζέλου και την προσδοκία της να "επαναπατρίσει" ψήφους από την Χρυσή Αυγή συνηγόρησε σε ένα μεγαλείο παραλογισμού.
Στο άρθρο του με τίτλο "Είδα στον ύπνο μου ένα τανκ, αλλά μόλις ξύπνησα, διαπίστωσα ότι ήταν το σκουπιδιάρικο" ο Άρης Σπίνος γράφει χαρακτηριστικά: "Κάτι λέει μέσα μου πως μάλλον θα επιβεβαιωθώ σχετικά με την ανυπαρξία των κατηγοριών που αφορά την "εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή".

Το σοβαρότερο όλων είναι το κενό περιεχομένου επί των στοιχείων που δεν αποδεικνύουν τα ....
περιγραφόμενα αδικήματα από τους "μάρτυρες προστασίας" αλλά η προσδοκία που είχαν μοιράσει απλόχερα στην ελληνική κοινωνία οι σύμβουλοι του κ. Δένδια πως εν έτει 2013 συνελήφθησαν οι κλώνοι του Νταβέλη και προλάβανε στο πάρα πέντε πραξικόπημα που θα ανέτρεπε την κυβέρνηση!

Ο θόρυβος που μυρίζομαι ότι έρχεται από το γδούπο των αόριστων και άφαντων πειστηρίων που θέλει ο δικαστής να τα δει μπροστά του και να έχει χειροπιαστή αντίληψη, θα είναι εκκωφαντικός. Πληροφορούμαι ότι κάποιοι ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ συνεχίζουν να εισηγούνται, προφανώς για να μην χάσουν το κεφάλι από τους ώμους τους, πως... όπου να 'ναι θα βρεθεί το τανκ που θα έμπαινε ο Μιχαλολιάκος στο κοινοβούλιο!
Με επανειλημμένα άρθρα είχα επισημάνει ότι είναι άλλο πράγμα το πόνημα ενός εισαγγελέα που καταδεικνύει ψήγματα που ενέχουν την ανάγκη για περαιτέρω διερεύνηση και άλλο πράγμα τα νομικά πειστήρια που αρκούν για να οδηγήσουν βουλευτές και δη Αρχηγό κόμματος στα κάγκελα της φυλακής. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση υπό τον πολιτικό εκβιασμό του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναγκάστηκε, πιστεύοντας πως θα γλυτώσει μια και καλή από την απειλή εκ δεξιών της, να συνηγορήσει μαζί του σε ένα μεγαλείο παραλογισμού.
Είναι βέβαιο πως οι συνθήκες της ανυπαρξίας ενοχοποιητικών στοιχείων οσονούπω θα οδηγήσουν στην αποφυλάκιση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Κανένας δικαστής δεν θα αρνηθεί, όσο κι αν πιεστεί, να μην υπογράψει την θετικότητα ενός τέτοιου αιτήματος.
Πέραν της σήμερον, όσο παραμένει στη φυλακή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, τόσο ανεβαίνουν τα ποσοστά της. Ο απεγκλωβισμός της κυβέρνησης από την "υποβρύχια καταβύθιση" του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει εδώ και τώρα, αναγνωρίζοντας έστω και ετεροχρονισμένα ένα ιστορικό πολιτικό ατόπημα που διέπραξε. Κάθε πρωί ξυπνώ από τον θόρυβο ενός φορτηγού που περνά έξω από το σπίτι μου και πάντα νομίζω ότι είναι αυτό που κουβαλά τον οπλισμό που έκρυβε, και βρήκαν, η "εγκληματική οργάνωση". Σύντομα όμως διαπιστώνω ότι είναι πάλι το σκουπιδιάρικο της γειτονιάς μου".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών