Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 12, 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ! ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ…

Screenshot_6

Η καπηλεία είναι ένα αισχρό φαινόμενο. Αισχροί είναι κι εκείνοι που την πράττουν! Όλοι συγκλονιστήκαμε από την άνανδρη δολοφονία των δυο συναγωνιστών μας μπροστά από τα πολιτικά γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Αυτές τις μέρες οδύνης που ζούμε, επέλεξαν κάποιοι για να κάνουν και πάλι την βρώμικη δουλειά τους. Καταπατώντας κάθε ηθική δημιούργησαν μια σελίδα στο facebook με όνομα: Γιώργος Φουντούλης, Μανώλης Καπελώνης, Έλληνες Ήρωες – Αθάνατοι. Πολλοί συναγωνιστές μας από αγνή πρόθεση και σεβασμό “μπήκαν” σε αυτή χωρίς να προσέξουν το περιεχόμενο της. Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική μάτια, είδαμε ύποπτα και προβοκατόρικα ως προς την μνήμη των συναγωνιστών γεγονότα. Αρχικά η σελίδα ξεκίνησε ανεβάζοντας μακέτες του Τζήμερου, του Βαλιανάτου , του Κρανιδιώτη και.....προσφάτως φιλοξενεί σύνθημα αναρχικών που απειλεί άμεσα τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη και το ακόμη πιο εμετικό είναι πως φιλοξενεί ανάρτηση “Δεν ξεχνάμε τα δύο gay αδέρφια μας που σκοτώθηκαν στο Νέο Ηράκλειο από (μάλλον) ετεροφυλόφιλο”.
 
 
 
 
 
Προφανής σκοπός της σελίδας είναι να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ! Να δημιουργήσει διασπαστικό κλίμα ανάμεσα στους εθνικιστές, σε μια σελίδα που κανονικά, αποκλειστικό σκοπό θα έπρεπε να έχει την τιμή των νεκρών μας! Επικοινωνήσαμε με τους διαχειριστές και από ότι είδαμε μόνο Εθνικιστές δεν είναι, αμφιβάλλουμε αν είναι και Έλληνες, αλλά ακόμη κι αν είναι από κάπου στην Ελλάδα, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ! 
 
Καλούμε όλους τους συναγωνιστές μας όχι μόνο να αποχωρήσουν και να ενημερώσουν τους φίλους τους να πράξουν το ίδιο αλλά και να αναφέρουν την σελίδα καθώς ένα τέτοιο σκουπίδι θα πρέπει να πάψει να υφίσταται.Για όλους όσοι ενδιαφέρονται να δουν τι σημαίνει ο όρος “Εθνική Αντίσταση” όρος που χρησιμοποιεί ένας γνήσιος εθνικιστής μακετίστας – έναν όρο που εκμεταλλεύεται η συγκεκριμένη “μακετίστρια – διαχειρίστρια”- μπορούν να μπουν ΕΔΩ 
 
Η Εθνική Αντίσταση δεν είναι μόδα! Είναι ιδέα και τρόπος ζωής.ELNEWS – HELLENICPRIDE – Ethnikismos.net

3 σχόλια:

  1. Τραβελοι, απελπισμενοι, προσπαθουν να λασπωσουν... Οι γνωστοι αναρχοαριστεροι, οι δειλοι σφουγγοκωλαριοι του συστηματος !! Ποιος τους γαμαει....( κυριολεκτικα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ζώα, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν μου φαίνεται...
    Εγώ θα το έβλεπα και αλλιώς, μήπως προσπαθούν να "ψαρέψουν" προφίλ χρυσαυγιτών ή φιλικών προς την ΧΑ πολιτών με σκοπό την στοχοποίηση τους, ή την καταγραφή τους;
    Εχθές να μη ξεχνάμε είχανε ανεβάσει εδώ link απο το βόθρο του ιντυγίδια.
    Για κάτι τέτοιες μαλακίες έχω κόψει τα πολλά πολλά με την ρουφιανοσελίδα του facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών