Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 12, 2013

New York Times: «Σε περίπτωση εθνικών εκλογών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σαρώσει»


New York Times: «Σε περίπτωση εθνικών εκλογών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σαρώσει»

Την ξεκάθαρη Αλήθεια, την οποία αποκρύπτουν συστηματικά όλα τα εγχώρια καθεστωτικά ΜΜΕ, ότι δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαρώνει στις προτιμήσεις των Ελλήνων, πρέπει τελικά να την αναζητήσουμε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Το πιο πρόσφατο δείγμα αποτελεί άρθρο των New York Times (NYT), στο οποίο αποτυπώνεται η πραγματική πολιτική κατάσταση στην Χώρα μας και επισημαίνεται ότι σε περίπτωση εκλογών η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος.
Για την ακρίβεια οι  NYT γράφουν ότι....
 «Σε περίπτωση εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγουν πολύ ενισχυμένα», ενώ προσθέτουν επίσης πως «τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν κερδίσει την υποστήριξη του κόσμου». Σε άλλο σημείο οι NYT γράφουν ότι «οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και οι αυτοδιοικητικές τον Μάιο μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να κερδίσουν περισσότερο έδαφος, αφήνοντας την κυβέρνηση χωρίς στήριξη. Αυτό ίσως να προκαλέσει εθνικές εκλογές, οι οποίες εάν επιβεβαιωθούν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».
Η αμερικανική εφημερίδα δεν λέει κάτι διαφορετικό από την πραγματική πολιτική κατάσταση της Χώρας. Η συγκυβέρνηση πριν από έναν χρόνο είχε 179 βουλευτές και τώρα θυμίζει ναυάγιο έχοντας μόλις 153. Είναι κοινό μυστικό ότι όπως έχουν διαμορφωθεί οι εξελίξεις πλέον στο πολιτικό σκηνικό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΣΥΡΙΖΑ μονομαχούν για την πρώτη θέση στις εκλογές.
Ο ανεκδιήγητος Σαμαράς έχει οδηγήσει την Ν.Δ. στην τρίτη θέση, ενώ το ΠΑΣΟΚ με απλά λόγια έχει βαρέσει διάλυση και είναι κλινικά νεκρό. Όσο και αν προσπαθούν να καθυστερήσουν το μοιραίο οι μετέχοντες στην εντολοδόχο συγκυβέρνηση, η οποία καθημερινά εγκληματεί σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού  προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων, οι επερχόμενες εκλογές θα τους συνθλίψουν και τυπικά πλέον, αποδεικνύοντας την πλήρη αναντιστοιχία τους με τα Εθνικά και Λαϊκά συμφέροντα.

Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. Οι New York Times ανήκουν στην εβραϊκή οικογένεια των Σούλτσμπέργκερ. Στον ίδιο όμιλο ανήκει και η International Herald Tribune, που εκδίδεται στο Παρίσι.
    Η εφημερίδα είχε εξαγορισθεί το 1895 από τον εκ Γερμανίας Εβραίο Άντολφ Οκς, φανατικό σιωνιστή. Μετά τον θάνατο του το 1935 η εφημερίδα πέρασε στον σύζυγο της μοναχόρης του Ιφιγενείας, Άρθουρ Σουλτσμπεργκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών