Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 12, 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ: ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Η… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στα "μεγάλα" ιδρύματα Αγγλίας και Αμερικής που σπουδάζουν οι πλουτοκράτες, η "εκπαίδευση" έχει στόχο να βγουν οι μελλοντικοί νεοταξικοί λακέδες της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και όχι πραγματικοί επιστήμονες.

Ακούστε τι εκδηλώσεις πραγματοποιούν οι "δημοκράτες"! Στον καθεστωτικό τύπο διαβάσαμε την παρακάτω είδηση-κάλεσμα σε εκδήλωση:

«Οι Σύλλογοι Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Cambridge, Harvard, Oxford, Princeton και Stanford πραγματοποιούν το ετήσιο British Parliamentary Style Debate με θέμα: «Κάποιες φορές, οφείλουμε να...
περιορίσουμε την ελευθερία έκφρασης και δράσης ώστε να προστατευθεί η Δημοκρατία».
 

Οι ομιλητές θα είναι οι καθηγητές Δημήτριος Φλούδας για το Cambridge και Αντώνης Κοκόσης για το Princeton, οι κύριοι Γιάννης Σπυρόπουλος για το Harvard, Μάρκος Καραβίας για την Οξφόρδη και Κωνσταντίνος Τζαύρας για το Stanford. »

Αυτή είναι η νέα «δημοκρατία» της υπερατλαντικής-σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων-Παγκοσμιοποίησης! Αυτό είναι το μοντέλο διακυβέρνησης που θέλουν να επιβάλλουν στους λαούς –ειδικά της Ευρώπης- για να κυριαρχούν πάνω τους! Ως ελεύθεροι άνθρωποι, οφείλουμε να αντισταθούμε στα σχέδιά τους αυτά! Πατρίδα-Ελευθερία-Χρυσή Αυγή!

(ΥΓ): Πόσο μεγάλη ομοιότητα έχουν τα ανωτέρω με την προσφώνηση που έκανε το 2005 η τότε πρόεδρος της βουλής, Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη στον Παπούλια, κατά την ανάλειψη των καθηκόντων του. Για να τα θυμηθούμε: «Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης…».

3 σχόλια:

  1. "ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Η… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!"

    Οι πίθηκοι που τραφίκαραν όποιο για να στήσουν το πολύχρωμο Γιουνάιτεντ σταίητς οφ Ανιμαλς και κατόπιν του 100 ετούς πολέμου του οποίου με την Κίνα, έστησαν με τα κέρδη τους τις τράπεζες και τα πανεπιστήμια του κώλου που "σπούδασαν" τα διάφορα κτήνη του διεθνισμού ...
    Γράφτε τους .... για να φάνε χώμα προορίζονται .... τα ψωμιά τους τελείωσαν, απλά δεν το ξέρουν όπως μία κότα που όταν τις κόψεις το λαιμό συνεχίζει για ακόμη λίγο να "τρέχει" ...

    Ταλμουδο-μπολσεβίκοι τελειώσατε, ακριβώς όπως και οι σαλαφο-πίθηκοι σας στην Συρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς θα δείξουμε τον δρόμο, αυτοι το βιολί τους, αλλά χάρη στην Χρυση Αυγή αφυπνίζονται και οι υπόλοιποι στην Ευρωπη.
    Αφηστε τους να σχεδιάζουν και να συσκέπτονται.
    Οταν οι λαοί ανοίγουν τα μάτια και τεντωνουν τα αυτια, στον λογο και τα επιχειρήματα των εθνικιστών οπως συμβαίνει τώρα, μάλλον το χάνουν το παιχνίδι.
    η χρυση αυγη μπροστα!!!!

    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/2013/11/we-will-show-way.html


    Aλκιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ.ΟΥΣΤ ΦΛΟΥΦΛΗ ΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών