Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18, 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.... αλλά ΟΧΙ για τον Έλληνα εργάτη... 1,1 εκατ ευρώ για υποτιτλισμό στο κανάλι της Βουλής!!! ψήφισαν οι πολιτικάντηδες στη Βουλή


Λεφτά υπάρχουν: 1,1 εκατ ευρώ για υποτιτλισμό στο κανάλι της Βουλής!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάλι οι ίδιοι που ήταν στην "παλιά" ("παλαιά" σε εισαγωγικά γιατί όλοι οι... επαναστάτες του καλοκαιριού μετά την αποζημίωση βρέθηκαν στη "νέα" ΕΡΤ) ΕΡΤ θα τρώνε τα...λεφτά; 
Αφού θα γινόταν... "εξυγίανση"!!!

Το Καθεστώς των διεφθαρμένων σας έχει πετσοκόψει το μισθό ή τη σύνταξη, για να «σωθεί» η ελληνική οικονομία; Είστε χρόνια ή επί μήνες άνεργος, δίχως να βλέπετε πιθανό το σενάριο εύρεσης εργασίας και κάλυψης των στοιχειωδών σας βιοποριστικών αναγκών; Θα πρέπει να νιώθετε ικανοποιημένοι διότι οι θυσίες στις οποίες υποβάλλεστε... πιάνουν τόπο: μόλις 1,1 εκατ ευρώ είναι το κρατικό κονδύλιο για τις ανάγκες υποτιτλισμού στο κανάλι της Βουλής!
Αυτό προκύπτει από τον....
προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου για το 2014 και αφορά κονδύλι ύψους 1,1 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες υποτιτλισμού ντοκιμαντέρ στο κανάλι της Βουλής. Το οποίο κανάλι της Βουλής  δεν παρουσιάζει ενιαίο προϋπολογισμό για τη λειτουργία του και το συνολικό του κόστος είναι διάσπαρτο σε διάφορους κωδικούς των δαπανών της Βουλής.
Καθώς φαίνεται, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά κάνει «πράξη» την περιλάλητη περικοπή δαπανών από κρατικούς οργανισμούς και φορείς. Διαλύει τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Παιδεία, την Υγεία, όμως την ίδια ώρα κατά την οποία οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να υπομείνουν νέα φορολογικά βάρη, οι κομματικοί στρατοί όχι μόνον παραμένουν ανέγγιχτοι αλλά επιπλέον πριμοδοτούνται με σκανδαλώδη ποσά.
Εν τέλει, η μόνη δέσμευση ή υπόσχεση την οποία η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει τηρήσει απαρέγκλιτα είναι εκείνη προς τους ηγήτορες του διεθνούς σιωνισμού, για τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Γι' αυτό και θα λάβει την ανάλογη απάντηση από τον Ελληνικό Λαό στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν διεξαχθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών