Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18, 2013

ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

 
Δύο μήνες παρακολουθούμε το φιάσκο που έχει εξελιχθεί σε πραξικόπημα και συνταγματική εκτροπή. Όλα ξεκίνησαν με την παράνομη και αντισυνταγματική σύλληψη του Αρχηγού μας και Βουλευτών του Κινήματός μας και συνεχίζονται έως και σήμερα με τις προκλητικές εισβολές σε σπίτια βουλευτών και την βαρβαρότητα που αντιμετώπισαν έγκυες γυναίκες και ανήλικα παιδιά. Σε αυτούς τους δύο μήνες που παρακολουθούμε την «διερεύνηση» της υπόθεσης μπορούμε να σταθούμε σε μερικά κομβικά σημεία αυτής, που αναδεικνύουν την φαιδρότητα των κυβερνώντων και των υπηρετών τους. 
Πρώτο και ίσως σημαντικότερο είναι ότι.... η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, παρότι ήτο γνώστης του πραγματικού καταστατικού της Χρυσής Αυγής, απεδέχθη το ψευδεπίγραφο καταστατικό που προσκόμισε σε αυτή ο εμπαθής δημοσιογράφος Ψαρράς. Με βάση αυτό το ψευδεπίγραφο καταστατικό υποτίθεται ότι θα «δέσει» την όλη υπόθεση. Ένα «καταστατικό», το οποίο περιλαμβάνει μέχρι και καρτούν!
Το δεύτερο και επίσης σημαντικό είναι ότι η όλη υπόθεση και οι έρευνες στηρίχθηκαν σε καταθέσεις ψευδομαρτύρων, γνωστών για την χαμηλή ηθική υποστάθμη τους. Παρόλα αυτά οι καταθέσεις τους γίνανε δεκτές και παρότι έχουν αποδειχθεί ψευδές στο σύνολο τους, δεν τους έχει ασκηθεί δίωξη επί ψευδορκία. Στάνες, αμνοερίφια, μονές με οπλοστάσια. Πραγματικά ακούστηκαν απίθανα πράγματα, τα οποία ακόμα και τα αργυρώνητα «εργολαβικά» ΜΜΕ διστάζουν πλέον να ξαναπούνε, υπό το φόβο του ρεζιλέματος. Όμως με βάση τις αρλούμπες αυτών των υποκειμένων συνεχίζουν οι διώξεις. 
Το τρίτο είναι η πολιτική προέλευση της όλης υποθέσεως, όπως αυτό αποτυπώθηκε από τον λόγο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτη, και αποδείχθηκε από το κείμενο της απόρριψης των αιτήσεων αποφυλάκισης του Αρχηγού και του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά, αλλά και από τις πάμπολλες δηλώσεις του Σαμαρά σε διεθνή σιωνιστικά φόρα, όπου διατράνωνε σε κάθε τόνο ότι «θα μας λιώσει». 
Η πολιτική εκμετάλλευση της όλης υποθέσεως από την κυβέρνηση είναι προφανής, αφού διαθέτει έτσι δικλείδες ασφαλείας. Θέλει να περάσει ένα νομοσχέδιο και να μην το καταλάβει κανείς; Δίνει εντολή στα κανάλια να προβάλλουν «νέες συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής», τα οποία βέβαια μετά θα αποδειχτούν ψεύτικα, αλλά η δουλειά θα έχει γίνει. Έχει υποψίες ο Σαμαράς για «αντάρτες» που ενδέχεται να καταψηφίσουν τα νομοσχέδια της Μέρκελ; Προφυλακίζει χωρίς κανένα στοιχείο κι άλλους βουλευτές. Βοά ο νομικός κόσμος και οι εισαγγελείς αρχίζουν και αισθάνονται ντροπή για αυτά που κάνουν; Στέλνει τον Αθανασίου να τους υποσχεθεί αυξήσεις μισθών, «μετάλλια» ντροπής για την προσφορά τους στο καθεστώς που σκοτώνει τους Έλληνες και ξεπουλά την Πατρίδα. 
Παλεύει το καθεστώς για την διαιώνιση του. Δίνει, όπως σημείωναν νεοδημοκράτικες ιστοσελίδες και εφημερίδες, έναν αγώνα υπαρξιακών διαστάσεων. Γι’ αυτό και έχει επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις, θεσμικές και εξωθεσμικές. Από συντάκτες του νόμου περί ευθύνης υπουργών μέχρι και τρομοκράτες. Συνδέονται άλλωστε με σαφήνεια το γεγονός ότι η προκήρυξη των θρασύδειλων που σκότωσαν τα αδέρφια μας ήταν αντιγραφή του πορίσματος Βουρλιώτη, διανθισμένο με κηρύγματα μίσους από τα κανάλια και το επίσης γεγονός ότι έναν μήνα μετά δεν έχει πραγματοποιηθεί τίποτα το αξιοσημείωτο στην έρευνα για την σύλληψη των δολοφόνων. 
Δίνει, λοιπόν, το καθεστώς έναν αγώνα υπαρξιακών διαστάσεως, προκειμένου να συνεχίσει να ξεπουλά την Πατρίδα και να φτωχοποιεί τον Λαό. Από την άλλη πλευρά εμείς. Δίνουμε έναν αγώνα προκειμένου η Ελλάδα να ανήκει και πάλι στους Έλληνες, έναν αγώνα για τον Λαό μας και την Πατρίδα μας. Αυτοί κρίνονται προς το παρόν από τα υπερκέρδη που κομίζουν στα αφεντικά τους και από τους «δείκτες» που ακόμα και άμα ευημερούσαν, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική οικονομία και την εικόνα της Κοινωνίας. Για εμάς μιλά καλύτερα ο Κωστής Παλαμάς, ο οποίος έγραφε: «Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί.».
Η Χρυσή Αυγή θα λογοδοτήσει για τις πράξεις της και τις Ιδέες της μοναχά στους πραγματικά αρμόδιους, στους μόνους που πραγματικά μπορούν να μας κρίνουν, σκληρά και αδέκαστα. Στους αγέννητους Έλληνες που θα κατοικήσουν αυτό τον τόπο και θα βιώσουν είτε την Κοινωνία που οραματιζόμαστε εμείς, είτε την Κοινωνία που φτιάχνουν οι εχθροί μας. Αλλά και στους νεκρούς μας, τον Βασιλέα Λεωνίδα που έπεσε στις Θερμοπύλες για να μην περάσουν οι βάρβαροι, στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο που προτίμησε να πέσει παρά να παραδώσει την πόλη στους τούρκους, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη που έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα για να μην σκεπάζουν την Ελληνική Γη οι μιναρέδες, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη που έπεσαν την ώρα του Καθήκοντος από τους άνανδρους φονιάδες του καθεστώτος. Αυτοί θα μας κρίνουν και αυτούς θα πρέπει να μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια, παραδίδοντας μία καλύτερη Ελλάδα στα παιδιά μας και ζώντας με Τιμή και Αρετή.
 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών