Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18, 2013

Έτσι "εγκληματούμε" εμείς.... Φωτορεπορτάζ από την Τ.Ο. Αθήνας με τη μεγαλειώδη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών η διανομή τροφίμων ενόψει των εορτών με προτεραιότητα σε άπορους και πολυτέκνους.
Παρά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί ακόμα μία.....
δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.
Τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο είναι άκρως συγκινητικά και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε αυτόν το δύσκολο, αλλά και όμορφο Αγώνα. 
Πατάτες, ζυμαρικά, χοιρινό, χυμοί και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας μοιράστηκαν σε πάνω από 500 ελληνικές οικογένειες. 
Για ακόμη μία φορά τα χιλιάδες χαμόγελα που προσφέρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το κοινωνικό της έργο δείχνουν το ποιοι πραγματικά είμαστε.
H Χρυσή Αυγή στέκει περήφανα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού και διατρανώνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-ekatontades-ellhnes-sthn-eortastikh-dianomh-trofimwn-ths-chr#ixzz2npqbpZ2x

4 σχόλια:

  1. Άλλος ένας εξευτελισμός για τούς "τοξότες"...Μπράβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και πάλι μπράβο.
    Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι, όμως, όλος αυτός ο ελληνικός "λαός", που βλέπουμε στις φωτογραφίες περιχαρή να παίρνει τα τρόφιμα από τη ΧΑ και να φεύγει γεμάτος σακούλες με φαγητά, να ένοιωθε παράλληλα και την ανάγκη από ευγνωμοσύνη να τρέξει, για να συμπαρασταθεί στους διωκόμενους της ΧΑ, την ώρα που συλλαμβάνονται ή οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στην.... Ευελπίδων και για συμπαράσταση τότε είναι μόνο.... "τρεις κι ο κούκος". Μου θυμίζουν όλοι αυτοί την αγωνιώδη ερώτηση του Χριστού στο Ευαγγέλιο προς τον θεραπευθέντα λεπρό... : "ουχί δέκα εθεραπεύθησαν, οι άλλοι δε εννέα πού..."; Λαός αγνώμων και αχάριστος προς τον ευεργέτη του.
    Αυτά τα λόγια του Χριστού εγώ θυμάμαι κάθε φορά που τρέχω σχεδόν μόνον εγώ και πενήντα άλλοι -οι ίδιοι πάντοτε νοματαίοι κάθε φορά!- να συμπαρασταθούμε έξω από δικαστήρια ή απέναντι από τις πάνοπλες διμοιρίες έξω από τη ΓΑΔΑ τους δικαστικά καταδιωκόμενους της ΧΑ και οι περισσότεροι από αυτούς της φωτογραφίας που βλέπουμε στις φωτό να φεύγουν περιχαρείς στα σπίτια τους, εκείνη τη στιγμή... λουφάζουν στα σπίτια τους, κρυμμένοι από το φόβο της καταδίωξης και τις απειλές του Δένδια...
    Πάω εγώ που δεν καταδέχτηκα ΠΟΤΕ να γλείψω κανέναν της ΧΑ για να πάρω σακκούλες σε διανομή της με τρόφιμα και δεν έρχεται τότε αυτός που παίρνει δέκα-δέκα τις σακκούλες, σε κάθε διανομή τροφίμων της ΧΑ!

    Y.Γ: Αχ, Χριστoύλη μου! Πόσο δίκαιο είχες σε όσα μας είπες: "Λαός απαίδευτος και αγνώμων. Eως πότε έσομαι μεθ' υμών; Εως πότε ανέξομαι υμών;"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών