Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

Δημοσκόπηση-κόλαφος της Pulse για το καθεστώς: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει 1,5% μέσα σε μισό μήνα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή εκτινάσσεται προς την κορυφή!

Το καθεστώς έχει στήσει μία αντισυνταγματική φάμπρικα με σκοπό να πλήξει την Χρυσή Αυγή και να πάρει πίσω τα ψηφαλάκια που έχασε, οριστικά και αμετάκλητα. Προσπάθησαν και προσπαθούν πολύ, ομολογουμένως, σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να πάρουν πίσω τα ψηφαλάκια και να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους στην άλλη άκρη της Μεσογείου. Στην προσπάθεια τους αυτή, βεβαίως, έχουν ποδοπατήσει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας, όμως και τα αποτελέσματα δείχνουν την παταγώδη αποτυχία τους.

Άλλη μία δημοσκόπηση, άλλο ένα χαστούκι στο καθεστώς. Αυτή τη φορά ο λόγος για την δημοσκόπηση της Pulse για την ιστοσελίδα bankingnews.gr . Αυτό που αποτυπώνεται με σαφήνεια στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, που απέχει πολύ από το να είναι αξιόπιστη, μιας και δίνει ποσοστό 7,5% στο ΠΑΣΟΚ, ενώ οι πασόκοι απλώς δεν υπάρχουν στην κοινωνία, είναι ότι η Χρυσή Αυγή όχι απλώς ανεβαίνει, αλλά καλπάζει. Συγκεκριμένα τα ποσοστά που δημοσιεύει η Pulse είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ...
25%
ΝΔ 22,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΚΚΕ 6,5%
ΑΝΕΛ 4,5%
ΔΗΜΑΡ 3%

Συγκρίνοντας την συγκεκριμένη δημοσκόπηση με την αντίστοιχη δημοσκόπηση που είχε δημοσιευτεί στις 12 Νοεμβρίου βλέπουμε ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε μία συνεχή άνοδο κερδίζοντας 1,5%  σε διάστημα μισού, μόλις, μήνα. Αντιστοίχως η ΝΔ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, χάνοντας επίσης 1,5%, γεγονός που δείχνει εμφανώς και σαφώς ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ αηδίασαν από τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των Σαμαρά – Δένδια – Αθανασίου και στρέφονται μαζικά προς την μόνη πραγματικά αντισυστημική δύναμη, την Χρυσή Αυγή.


Το επιπλέον συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει κανείς από την παραπάνω δημοσκόπηση, είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν «καλά» σενάρια για το κλεπτοκρατικό τόξο μετά τις εκλογές. Αν αύριο το πρωί γινόντουσαν εκλογές και επαληθεύονταν τα παραπάνω ποσοστά δεν θα απέμεναν πολλές δυνατές συνθέσεις κυβερνήσεων. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεχόταν την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα έπρεπε αναγκαστικά να συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ προκειμένου να σχηματίσει μία αναιμική κυβέρνηση. Αν η εντολή έφτανε στην ΝΔ τότε θα έπρεπε να ακολουθήσει το ίδιο ακριβώς σενάριο σε μία ακόμη πιο αναιμική κυβέρνηση.

Βέβαια στην πραγματικότητα γνωρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ποσοστά τόσο μεγάλα και βρίσκεται πολύ κοντά στην εικόνα της ΔΗΜΑΡ, που στην πραγματικότητα δεν μπαίνει με τίποτα στην βουλή. Έτσι το μόνο πραγματικό σενάριο που απομένει είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ που θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα της κλεπτοκρατίας πριν την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

πηγή

4 σχόλια:

  1. Βάλε άλλο τόσο και είσαι λίγο κάτω απο το πραγματικό ποσοστό.
    Βλέπω το πασοκάκι τάχα μου τανκάρει.... ρε τι δούλεμα τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ εκεί που γέλασα αδερφέ είναι στην δημοσκόπηση του Πρετεντέρη που πρώτη φορά βάλανε πρόθεση ψήφου για Ευρωεκλογές και έδινε στην ΧΑ 8%, ενώ στην ίδια ερώτηση για τις Εθνικές έδινε 8,5%...

      Διαγραφή
  2. ας ηταν για μια φορα να βαλουν τα πραγματικα ποσοστα των κομματων σε δημοσκοπησεις, θα γελουσαν και τα λαχανα, θα εβλεπαν την ΝΔ στο 12% και ισως και σε μονοψηφιο αριθμο, το πασοκ και δημαρ δεν υπαρχουν καν, ενας συριζα και μια χρυση αυγη εχουν μεινει και η ΧΑ ενδεχεται να ειναι και 1ο κομμα.

    περαστικα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας το καταλάβουν όλοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τελείωσαν από την στιγμή που άγγιξαν μνημόνιο, ο κύκλος τους έκλεισε . Είμαι σίγουρος ότι οι ηγέτες τους το ήξεραν ότι οι επιλογές τους θα οδηγήσουν τα κόμματα τους σε συρρίκνωση και πιθανό αφανισμό. Πόσα λεφτά και τι υποσχέσεις να πήραν άραγε για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα υπογράφοντας τρία μνημόνια και δύο δανειακές συμβάσεις -με την δεύτερη να δένει το χρέος της χώρας με το Αγγλικό δίκαιο; Για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει χρέος σε Αγγλικό δίκαιο: αν δεν πληρώσεις το ομόλογο που λήγει σήμερα, ΣΗΜΕΡΑ όμως, η χρεώστρια χώρα η τράπεζα έχει έννομο δικαίωμα να σου δημεύσει ακίνητα η έδαφος ίσης αξίας, το Σισμανόγλειο νοσοκομείο ας πούμε ως ακίνητο, (ΝΑΙ συνέλληνες, μην παραξενεύεστε, αυτά θέλουν οι Γερμανοί, τα σπίτια μας έρχονται δεύτερα), ή το αεροδρόμιο του Ελληνικού ας πούμε αυτά τα έχουν υπογράψει τα τομάρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μπορούν να μας δημεύσουν ότι θέλουν.
    Μήπως αυτό ήταν από την αρχή το σχέδιο; να καταχρεωθεί η χώρα με υπερδανεισμό ώστε να πάρουν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι τα φιλέτα της χώρας; είτε αυτά είναι πάνω στην γή ή κάτω από την γή, Πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ορυκτά, μεταλλεύματα, λιγνίτη, βοξίτη ακόμα και το χρυσό της Χαλκιδικής.
    Είδατε τι ωραία που δένει το πάζλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών