Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

Wall Street Journal: Με την κατάρρευση του κατηγορητηρίου, η Χρυσή Αυγή θα είναι ισχυρότερη από ποτέ!

Εκτενές ρεπορτάζ για τις διώξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal (WSJ).

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά ως «διχασμένη πολιτική προσωπικότητα» και τονίζει ότι τώρα η κυβέρνηση δίνει μια επικίνδυνη μάχη προκειμένου να κηρύξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως παράνομη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της WSJ ο Σαμαράς πίστευε ότι η δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα σταμάταγε όταν οι οικονομία θα σταθεροποιούνταν, αλλά η κατάσταση βόλεψε μόνο μετά την δολοφονία στο Κερατσίνι.

Δεδομένου, όμως, ότι τα στοιχεία δεν είναι ισχυρά, η κατάληξη της υπόθεσης...
μπορεί να ισχυροποιήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αναφέρει η WSJ. «Ειδικοί αναφέρουν ότι πιθανώς τα μέχρι τώρα στοιχεία να μην είναι αρκετά. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες τη νύχτα του φόνου είναι ισχυρές ενδείξεις, αλλά δεν αποδεικνύουν ότι υπήρχε εντολή για δολοφονία» σχολιάζει η WSJ και συμπληρώνει «Πολλοί λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγει ισχυρότερη από ποτέ αν καταρρεύσει το κατηγορητήριο».

Αυτό που γνωρίζει όλος ο κόσμος, αυτό που αποτελεί την πραγματικότητα, αυτό ουσιαστικά γράφει και η WSJ. Ότι τα στοιχεία δεν είναι ισχυρά (για την ακρίβεια είναι ανύπαρκτα) και με την κατάρρευση του κατηγορητηρίου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγει ισχυρότερη από ποτέ. Η Χώρα μας έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι με την απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να κατασκευάσει ενόχους από το πουθενά και να μετατρέψει ένα μεμονωμένο περιστατικό σε εκτεταμένη και ολοκληρωτική πολιτική δίωξη εναντίον ενός Νομίμου Πολιτικού Κόμματος, το οποίο βρίσκεται στην Βουλή και μετράει σήμερα πάνω από 1.000.000 υποστηρικτές.

Οι ξένες εφημερίδες, παρά την αρνητικότητα τους προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επισημαίνουν αυτή την απαράδεκτη τακτική και όταν μάλιστα αποκαλούν τον Σαμαρά ως διχασμένη πολιτική προσωπικότητα» δείχνουν και την σαφέστατη γνώμη τους προς το πρόσωπό του. Όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα ξεδιπλώνεται η γύμνια της ανθελληνικής μνημονιακής κυβέρνησης και το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών εναντίον πολιτικών της αντιπάλων ξεκάθαρα για τις Ιδέες τους και όχι για πράξεις ποινικού χαρακτήρα.

Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. <<αποκαλούν τον Σαμαρά ως διχασμένη πολιτική προσωπικότητα»

    ξεχασανε το ''παρανοϊκός, σχιζοφρενής'' , ολος ο κοσμος το βλεπει και οι δικοι μας προδοτες εθελοτυφλούν, παντως ρε παιδια πιστευω οτι αν αυτο το κυνηγητο το ειχαν κανει σε αριστερα κομματα θα ειχαν ριξει την κυβερνηση 100 φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών