Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ: Μ’ ΕΝΑ… ΟΛΟΚΛΗΡΟ 50ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ!

πλαστο 50ευρω
Μιλώντας προ ημερών σε τηλεοπτικό κανάλι, ο κυβερνητικός βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, αφού πρώτα έκανε την πρόβλεψη ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές (στις 25 Μαΐου του 2014) μαρτύρησε ότι η κυβέρνηση της δυστυχίας μας θα δώσει αύξηση-φιλοδώρημα (από το υποτιθέμενο… πρωτογενές πλεόνασμα) ένα… ολόκληρο 50ευρώ στους ενστόλους, εν ενεργεία και αποστράτους, ελπίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο να τους εξαγοράσει!!!
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν κυβερνητικά φερέφωνα, τις επόμενες ημέρες τα συνδικαλιστικά σωματεία των Σωμάτων Ασφαλείας (που ΔΕΝ εκπροσωπούν το προσωπικό…) θα έχουν λίγο πριν από τα .....Χριστούγεννα συνάντηση με τον πρωτομάστορα της δυστυχίας του ελληνικού λαού (και των ενστόλων) φον Αντωνάκη και με τον άνθρωπο που έχει βάλει την υπογραφή του σε όλα τα μέτρα της δυστυχίας μας, τον πρόεδρο Κάρολο, για να ανακοινωθεί με… ταρατατζούμ το πενηντάρι!
 Προφανώς, η κατοχική κυβέρνηση έχει στα χέρια της αξιόπιστες (κρυφές ασφαλώς…) δημοσκοπήσεις, από τις οποίες προκύπτει ότι το 50% των ενστόλων που ψήφισε Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογές, έχει γίνει τώρα 90% (εξαιρείται το 10% των διαφόρων προνομιούχων…) και αποφάσισε να εξαγοράσει την ψήφο τους με ψιχία! Για τόσο ζητιάνους τους πέρασε τους ενστόλους ο θλιβερός πρωθυπουργός των διεθνών τοκογλύφων;
(ΥΓ) 1: Έρχονται οι γιορτές. Τέτοια εποχή, οι ένστολοι –όπως και ο υπόλοιπος κόσμος- έπαιρνε το δώρο, τον 13ο μισθό. Πάνω από 1.000 ευρώ! Το οποίο δώρο το περιέκοψε ο φον Αντωνάκης, στα 400 ευρώ. Κι αυτά ακόμα τα λίγα (με τα οποία ωστόσο μπάλωναν κάποιες «τρύπες», π.χ. πλήρωναν τα τέλη κυκλοφορίας) τα κατήργησε πέρυσι! Πόσο δώρο θα πάρουν φέτος οι ένστολοι; Μηδέν ευρώ! Και πάει τώρα μ’ ένα 50άρι –αν το δώσει κι αυτό…- να τους παραστήσει και τον… ευεργέτη!
(ΥΓ) 2: Όχι τα… καθιερωμένα πέντε, αλλά πενήντα… φάσκελα θα του ρίξουν οι ένστολοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών