Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 02, 2013

Αυτοδιασυρμός «Ελεύθερου Τύπου»: στο ένα άρθρο είδαν τους Εθνικιστές... 1500, στο άλλο 4000! Περαστικά...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλήθεια, η ΝΔούλα θα μπορούσε να κάνει τέτοια συγκέντρωση; Ρητορική η ερώτηση...

Πολλά «εγκεφαλικά» φαίνεται ότι προξένησε η μεγαλειώδης συγκέντρωση του Σαββάτου στα διάφορα φερέφωνα της αντεθνικής μνημονιακής κυβέρνησης. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που να φάσκουν και να αντιφάσκουν. Η έντυπη «ναυαρχίδα» της ΝΔ «Ελεύθερος Τύπου» (ή «Ελεύθερος Ρύπος», όπως την ονομάζανε κάποιοι την δεκαετία του ΄80) εξευτελίστηκε με τα όσα έγραψε σε δύο διαφορετικές σελίδες για την συγκέντρωση της πλ. Συντάγματος. Είχαν τόσο απύθμενο θράσος, ώστε μια λαοθάλασσα δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων την «υπολόγισαν», εσκεμμένα φυσικά, σε μόλις 1.500 άτομα!

Είναι τόσο γελοίοι που γράφουν ότι...
ήρθαν 23 πούλμαν από την επαρχία, χωρίς να σκεφτούν ότι αυτός ο αριθμός των λεωφορείων από μόνος του αντιπροσωπεύει 1.500 σχεδόν άτομα. Ακόμη πιο γελοίοι, όμως, γίνονται όταν σ’ άλλη σελίδα γράφουν για 4.000 συμμετέχοντες!

Ούτε μια καλή συνεννόηση δεν μπορούν να κάνουν οι υπηρέτες της ΝΔ. Είναι φανερό ότι έχασαν την ψυχραιμία τους με το «τσουνάμι» του Σαββάτου παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες της κυβέρνησης να βάλει εμπόδια στην διεξαγωγή της συγκέντρωσης, απαγορεύοντας την πορεία και κλείνοντας τον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, αλλά και την διοργάνωση δύο πενιχρών αντισυγκεντρώσεων από τους γραφικούς ανθέλληνες της άκρας αριστεράς και του «αντιεξουσιαστικού» χώρου.

Αν η συγκεκριμένη φυλλάδα που υποστηρίζει την εθνομηδενιστική κυβέρνηση θέλει να δει ένα πραγματικό φιάσκο ας το αναζητήσει σε μια ενδεχόμενη συγκέντρωση της ΝΔ. Εκεί το «αραιά – αραιά να φαινόμαστε καμιά σαρανταρία» θα αποτελεί μια θλιβερή πραγματικότητα. Γι’ αυτό ίσως τον λόγο η λαομίσητη κυβέρνηση δεν επιχειρεί κάποια συγκέντρωση. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη και τα 1.500 άτομα θα ήταν ένας πραγματικός θρίαμβος…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ η εικόνα 50.000 Ελλήνων Εθνικιστών στο Σύνταγμα !

    Και ΠΟΛΥ κλάμα μιλάμε οι ανθέλληνες !!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών