Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 02, 2013

Γόνοι υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη-δολοφόνοι των Πυρήνων της Φωτιάς..Δεν είναι τυχαίο: Είναι η "αριστερά" μαζάνθρωπε...

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
Με έντονο άρωμα Μεσογείων – το οποίο… προέρχεται από την Παιανία και την Παλλήνη ξεκίνησε η δίκη των έξι κατηγορουμένων για ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους είναι και δύο οι οποίοι είχαν αναπτύξει σχέση με τις τοπικές κοινωνίες της Παιανίας και της Παλλήνης.
Ο πρώτος, ο 23χρονος σήμερα Φοίβος Χαρίσης – Πούλος, είναι γιος του Γιώργου Χαρίση και της Ουρανίας Πούλου, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Παιανίας – στις δημοτικές εκλογές του 2010 – με το ψηφοδέλτιο του μηχανικού Χρήστου Μαλανδράκη στον συνδυασμό «Ανατολικά του Υμηττού». Ο συγκεκριμένος συνδυασμός εκπροσωπούσε πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Παιανίας – Γλυκών Νερών.
Ο δεύτερος, είναι ο.....
Ανδρέας – Δημήτρης Μπουρζούκος, ο οποίος υπήρξε μαθητής του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης το χρονικό διάστημα 2005 – 2008.
Υπενθυμίζουμε την Εμετική δήλωση δολοφόνου-τρομοκράτη των “Πυρήνων της Φωτιάς”…”το χτύπημα στην Χρυσή Αυγή άργησε να γίνει”.
Η δίκη τους ξεκίνησε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου παρευρέθησαν πλήθος «ιδεολογικών φίλων» τους προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.
Οι κατηγορούμενοι ανέγνωσαν δηλώσεις τους κατά την έναρξη της διαδικασίας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η καταδίκη τους έχει ήδη αποφασιστεί.
Μετά την ανάγνωση των δηλώσεών τους, οι τρεις κατηγορούμενοι Γιάννης Μιχαηλίδης, Νίκος Ρωμανός και Φοίβος Χαρίσης Πούλος απεχώρησαν από την αίθουσα, ενώ οι Ανδρέας Μπουρζούκος και Ανάργυρος Ντάλιος παρέμειναν στη διαδικασία.
Συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλαν με τη σειρά τους αιτήματα αναβολής, καθώς στην ίδια αίθουσα πραγματοποιούνται ακόμη τρεις δίκες αυτό το διάστημα. Όλα δείχνουν ότι η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι έξι φέρονται ότι συμμετείχαν στη διπλή ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου, του 2013 στο Βελβεντό Κοζάνης. Μεταξύ άλλων κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, ληστεία από κοινού κατά συρροή και άλλα.
Πηγή: Χρυσή Αυγή Ανατολικής Αττικής - xa.an.at.blogspot.gr

9 σχόλια:

  1. Οι ξυλοφορτωμένες μάπες των "αντιφασιστών" μου θυμίζουν το τραγούδι του Αγγελόπουλου "τα μαύρα μάτια σου"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μενο και σκουληκοφαγωμενο πτωμα της μαννας σου το ξεθαψες , τραβελε ?? Μνημοσυνα ,ρε αρχιδι, της κανεις ???

      Διαγραφή
    2. Ρε βρωμιαρη τραβελε, μπορει να ηταν πουτανα η μαννα σου οταν ζουσε, αλλα μνημοσυνο επρεπε να της κανεις τακτικα !! Κανεις ρε μαλακα ??

      Διαγραφή
    3. ΚΛαι δεν μου λες ρε κλανια, ο πατερας σου "ειχε βυζια" οπως ελεγες το πρωι ?? Ρε μαλακα απο αυτο αυτοκτονησε η μαννα σου ? Απο τι μπουρδελο βγηκες ρε καυμενε !!

      Διαγραφή
    4. Οποιος εχει αρχιδια ,γαμαει ζωντανους.Δε βριζει νεκρους.Και οι μεγαλυτεροι εχθροι του να ηταν.Αλλα τετοια σκουπιδια,που ψηφιζαν οι γονεις τους πασοκ και νδ μας εφτασαν σε αυτη τη καταντια.Ειναι υπολειμματα της τουρκοκρατιας που πρεπει να εκλειψουν.Ειναι σφαλματα της φυσης που η ιδια πρεπει να διορθωσει και να τον κανει λιπασμα για τη χλωριδα....αφου μονο ως τετοιο θα ηταν χρησιμος.το ψοφιμι Γ.....χαχαχαχα

      Διαγραφή
    5. 11:33 μ.μ. Την ψοφια μαννα σου, ρε μαλακα, την θυμασαι πως την λεγανε ?? Μνημοσυνο ρε μαλακα, της κανεις ??

      Διαγραφή
  2. Ρε παλιόπουστα Zombie Eaters δεν αλλάζεις και το ψευδώνυμο σου στο πραγματικό σου Pakistans dick eater. Απόβρασμα της κοινωνίας που ειρωνεύεσαι 2 παιδιά που δολοφονήθηκαν από τα ανθελληνικά ξενοκίνητα κοπρόσκυλα της σκατοιδεολογίας σου. Εισαι τόσο σκουπίδι, εσύ και οι ομοιοι σου, που ακόμη και τώρα που είδατε που οδήγησε τους λαούς η ανωμαλη ιδεολογία σας, την υποστηρίζετε και μαλιστα χαίρεστε για τους φόνους που γίνονται στο όνομά της. Πόσο καθυστερημένοι πρέπει να είσαστε που ακόμη πιστεύετε στις παπαριές του κομμουνισμού. Πόσοι ηλίθιοι είσαστε που αγωνίζεστε κατά της πατρίδος σας και υπερ ξένων συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βαλτε τα αναρχοπουστακια σε κελια παιδοφιλων.να περασουν αξεχαστα βραδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών