Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 02, 2013

Ακόμη ένας καλλιτέχνης στο πλευρό της.... Χρυσής Αυγής"Ο Νότης έχει δίκιο...Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τους περισσότερους Έλληνες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ακόμα καλλιτέχνης, ο Γιώργος Δασκουλίδης, παίρνει το μέρος του Νότη Σφακιανάκη αναφορικά με την στήριξη που παρείχε στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και των θέσεων που έλαβε κατά της προφυλάκισης των βουλευτών του και τονίζει ότι η Δέσποινα Βανδή έκανε λάθος που αποχώρησε από το σχήμα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του νέου καναλιού "Ε" (πρώην 902) o δημοφιλής καλλιτέχνης ανέφερε πως συμφωνεί με το 99% όσων είπε ο Νότης Σφακιανάκης καθώς και με όσα λέει η Χρυσή Αυγή, ενώ δήλωσε πως με αυτά συμφωνεί και ο περισσότερος κόσμος.
Όσον αφορά την Δέσποινα Βανδή, υποστήριξε πως.....
έκανε λάθος που αποχώρησε απο το σχήμα που θα εμφανιζόταν με τον Νότη....
Και δεν είπε μόνο αυτά. Είπε ότι κατάγεται από αριστερή οικογένεια, δεν ψηφίζει Χρυσή Αυγή, αλλά έθεσε και ζήτημα για τον χαρακτηρισμό του κόμματος ως "εγκληματική οργάνωση" αφού όπως λέει: "Τι θα πει εγκληματική οργάνωση από την στιγμή που το κόμμα είναι στη Βουλή";
Δείτε και ακούστε τα όσα λέει το βίντεο:

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Τσουζει η ανοιχτη πλεον συμπαραταξη διαφορων, με την Χ.Α.... Οπως ετσουξαν ακι οι συγκεντρωσεις .... Ολο το οικοδομημα του φοβου και του εξοστρακισμου κατερρευσε !!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών