Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2013

Το 20% αγγίζει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις της Αμερικανικής και της Βρετανικής πρεσβείας - ΒΙΝΤΕΟ


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαλύεται η ΝΔ, ανεβαίνει διαρκώς η Χρυσή Αυγή... Δείτε το βίντεο από το EXTRA3 όπου βγαίνει μια γυναίκα στην τηλεφωνική γραμμή να σχολιάσει αυτές τις δημοσκοπήσεις και εξηγεί γλαφυρότατα τον λόγο...

Ραγδαία υποχώρηση, ιστορικά μη αναστρέψιμη των ποσοστών των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις δυτικών πρεσβειών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι εμφανές ότι οι ψηφοφόροι γυρνούν την πλάτη τους στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ με το τελευταίο μάλιστα να καθίσταται αμφίβολη ακόμα και η είσοδός του στη Βουλή.

Σημειώνουμε ότι οι δημοσκοπήσεις των πρεσβειών είναι...
πολύ πιο έγκυρες από τις έρευνες - ανέκδοτα που πραγματοποιούνται κατόπιν παραγγελιών από τα κανάλια και τις εφημερίδες γιατί δεν έχουν το κίνητρο να "φορμαριστούν" τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας, που έγινε σε πανελλαδικό δείγμα 2.000 ατόμων με τη μέθοδο της κάλπης, έχει διαμορφωθεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα, με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο Σύριζα κατακτά την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και… δεύτερο κόμμα τη Χρυσή Αυγή, η οποία μετά τις τις διώξεις και τις παράνομες συλλήψεις δείχνει να έχει εκτοξευτεί στο 17,5% ως πρόθεση ψήφου. Η ΝΔ ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5%, οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2% και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.

Η δημοσκόπηση της βρετανικής πρεσβείας δίνει τα εξής αποτελέσματα: ΣΥΡΙΖΑ 27,5 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18% Ν.Δ 17% ΑΝΕΛ 5,5% ΚΚΕ 7,5 % ΠΑΣΟΚ 3,5 %. Ότι δεν διαβάζετε είναι εκτός βουλής!




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών