Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2013

Χαλάστηκε το MEGA από τη μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγή στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εν τω μεταξύ τους τσούζει τόσο που έχουν μόνιμη καραμέλα για ότι λένε οι Χρυσαυγίτες το "προκλητικό παραλήρημα", όταν οι Εθνικιστές καταγγέλουν την εθνική προδοσία και τα σκάνδαλα του κλεπτοκρατικού τόξου.

Στην μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην σκευωρία μίλησαν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και οι βουλευτές Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά που κρατά φυλακισμένους τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου χωρίς κανένα στοιχείο. Σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν στελέχη του Κινήματος από όλη την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία ενώ η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου και καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους.

Υ.Γ. Τα πλάνα είναι από τον μνημονιακό σταθμό του Mega βέβαια ο σχολιαστής προσπάθησε με ύβρεις για ακόμη μια φορά να παραφράσει τα λεγόμενα των Συναγωνιστών τα πλάνα όμως τον διαψεύδουν. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών