Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2013

Λίγοι γραφικοί και ο Σαμαράς απέμειναν εναντίον της Χρυσής Αυγής


Λίγοι γραφικοί και ο Σαμαράς απέμειναν εναντίον της Χρυσής Αυγής

Η αριστερά στο θέμα της Χρυσής Αυγής έχει λειτουργήσει ως ο προβοκατόρικος μηχανισμός του συστήματος, που είτε δολοφονεί, είτε προσπαθεί να προκαλέσει. Διατείνονται μάλιστα ότι έχουν έρεισμα στην Ελληνική Κοινωνία, ενώ είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ουδείς έχει όρεξη να ασχοληθεί με τα δεκανίκια της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Σε κάθε περίπτωση όταν συναντώνται στον δρόμο τρία κόμματα της αριστεράς, τα οποία αξίζει να σημειωθεί προσποιούνται ότι είναι διαφορετικά, θα περίμενε κανείς να υπάρχει τουλάχιστον μία προσέλευση άξια για τρία κόμματα μαζί.
Στα πλαίσια των .....
προκλήσεων του συστήματος της κλεπτοκρατίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, η αριστερά πραγματοποίησε τριπλή συγκέντρωση στην Πρέβεζα, όπου εντός της εβδομάδας πρόκειται να γίνουν τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Χρυσής Αυγής. Το αποτέλεσμα τουλάχιστον απογοητευτικό, αφού κατάφεραν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡCIA να μαζέψουν μερικές δεκάδες γραφικούς. Κάτι κουρασμένα παλικάρια τα οποία δεν κατάφεραν ούτε να σκεπάσουν με τις φωνούλες τους τον ήχο της μηχανής του αγροτικού που κουβαλούσε την μικροφωνική.
Στις 28 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα και, φυσικά, η σύγκριση θα είναι πολύ απογοητευτική για αυτούς, αφού ένα μόνο κόμμα θα μαζέψει πολύ περισσότερο κόσμο από τρία κόμμα του συστήματος, τα οποία δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, αφού η μόνη τους θέση είναι η αντίθεση τους με την Χρυσή Αυγή. Αυτή τη δουλειά την κάνει και μόνος του ο Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών