Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2013

Η αλήθεια διώκεται! Ο Μιχαλολιάκος είπε «Η 21η Απριλίου άφησε μηδέν χρέος» και θεωρείται ότι διαπράττει… ποινικό αδίκημα!

Γράφει ο Αντίοχος

Το τραβάει πολύ το σχοινί ο δοτός κατοχικός πρωθυπουργός φον Αντωνάκης - μέσω της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» και των εξωνημένων ΜΜΕ -, οδηγώντας τη χώρα σε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Μέσα, λοιπόν, στο κλίμα που διαμορφώνουν για τη νέα «χρυσαυγειάδα», διαβάσαμε σε καθεστωτική ιστοσελίδα και το εξής:

«Το καθεστώς της χούντας υμνεί ο Ν. Μιχαλολιάκος, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες. Να υμνεί το καθεστώς της 21ης Απριλίου ακούγεται ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, σε βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να μιλά σε μια... ταβέρνα πριν από τις περασμένες εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακούγεται να λέει:...
«Η 21η Απριλίου τους άφησε με μηδέν χρέος και κατάντησαν τα πράγματα εκεί που τα κατάντησαν. Τα λένε οι ίδιοι, τα ομολογούν, η γενιά του πολυτεχνείου». Το βίντεο αυτό περιλαμβάνεται στο υλικό που απεστάλη από την αντιτρομοκρατική στις ανακρίτριες».

Η αλήθεια έγινε ποινικό αδίκημα! Τι άλλο θα δουν ακόμα τα ματάκια μας με τη χουντάρα που μπλέξαμε;

1 σχόλιο:

  1. Ρε αφηστε τους να λενε και να ξεφτιλιζονται...Ξεδοντιαζουμε συστηματικα την προπαγανδα και την συνωμοσια τους καθε μερα... Ενα ενα δοντι.... Ο χρονος ειναι με το μερος μας....Ο κοσμος ξυπναει...Αφου δεν πετυχαν τον ποταπο σκοπο τους τον Σεπτεμβριο, το παιχνιδι το εχασαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών