Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2013

Το μήνυμα του Ήρωα Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα από το νοσοκομείο: "Πατέρα θα ΝΙΚΗΣΩ"...


Αλέξανδρος Γέροντας: «Πατέρα θα νικήσω»!

Ο Αλέξανδρος Γέροντας στάθηκε παλικαρίσια απέναντι στον θάνατο και τον νίκησε! Βαριά τραυματισμένος, μετά από πολλές εγχειρίσεις, αναρρώνει σε νοσοκομείο της Αθήνας. Κοντά του βρίσκονται οι γονείς του και τ' αδέρφια και Σύντροφοί του από τη Χρυσή Αυγή.
«Πατέρα θα αντέξω» ήταν τα λόγια του Συναγωνιστή μας στον πατέρα του, ενώ με τα δάχτυλα σχημάτιζε το σήμα της Νίκης! Ένας πραγματικός μαχητής, ένας....
πανάξιος, σεμνός και ανιδιοτελής Σύντροφος στον Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την Πατρίδα, την Πίστη και την Ελευθερία.
Τον συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα επισκέπτονται καθημερινά στελέχη και μέλη του Κινήματος, καθώς και βουλευτές. Την φυσική αυτών παρουσία, ενισχύει η σκέψη όλων των Χρυσαυγιτών και εκατομμυρίων Ελλήνων, που βρίσκεται στο πλευρό και συντροφεύει τον συναγωνιστή μας.
Οι θερμότερες ευχές βουλευτών, στελεχών, μελών και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ακολουθούν τον Αλέξανδρο Γέροντα, την οικογένεια και τους οικείους του. Κράτα γερά Συναγωνιστή, οι Σημαίες κυματίζουν περήφανα για σένα και σε αναμένουμε γερό και δυνατό κοντά μας!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Όταν ένας νεαρός αγωνιστής που πλησίασε τόσο πολύ στον θάνατο φαίνεται τόσο αποφασισμένος για την ζωή... Όταν μέσα από το κρεβάτι του πόνου σηκώνει το χέρι και "σχηματίζει" το σήμα της ΝΙΚΗΣ... Όταν ακόμη δύο ΜΑΧΗΤΕΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ αυτού του τόπου κείτονται νεκροί στο μνήμα, τιμημένοι για τον αγώνα τους για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, και ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, Όταν ολόκληρη η ηγεσία ενός κόμματος βρίσκεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ καταπατώντας κάθε νόμο, και αίσθημα δικαίου, είτε στην ΦΥΛΑΚΗ είτε με ΑΝΑΣΤΟΛΗ ή ΥΠΟΔΙΚΟΙ..... ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ;

    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ Α Π Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ω Τ Ω Ν!

    "NO PASARAN" λοιπόν…

    Λ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών