Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2013

Τα φρικαλέα ψεύδη του Newsit του Ευαγγελάτου για την Χρυσή Αυγή - Το καθεστώς επιστρατεύει... γελοιογραφίες!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι τόσο απεγνωσμένοι που βάζουν πασίγνωστα λασπολογικά σκίτσα αριστερών φυλλάδων ως "ενοχοποιητικά" στοιχεία!


Ο σοβαρός δημοσιογράφος Ευαγγελάτος παρουσιάζει παλιά αντι - Χρυσαυγίτικα σκίτσα του πασίγνωστου Λατούφ σαν σκίτσα που έφτιαξαν οι Χρυσαυγίτες για το τι θέλουν να κάνουν!


Πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν δείξει αναξιοπρέπεια. Όμως σπανίως κάποιος φτάνει σε τόσο χαμηλό επίπεδο, που με το τελευταίο του ρεπορτάζ απέδειξε ότι όχι μόνο είναι χαμηλής υποστάθμης, αλλά της χείριστης.

Σας παραθέτουμε τον τίτλο του άρθρου του και τις επικεφαλίδες του τελευταίου "έγκυρου" ρεπορτάζ του Newsit: «Φρικαλέα σύμβολα και φωτογραφίες στους υπολογιστές των χρυσαυγιτών - Σκίτσο με τον Μιχαλολιάκο να σφάζει μετανάστη

- Σε σκίτσο φαίνεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος να μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη
- Σε άλλο σκίτσο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κρατάει σημαία που λέει "Σκοτώστε τους μετανάστες"»


Ας δούμε όμως πού φαίνεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής να «μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη». Από μία γελοιογραφία του...
Latuff, κατάπτυστου είδους που είχε φτιαχτεί για να πλήξει την Χρυσή Αυγή. Όμως ακόμα και μία γελοιογραφία που έχει φτιαχτεί εναντίον της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιείται για δημιουργία εντυπώσεων από τους δημοσιογράφους των υπονόμων.
Σε ένα άλλο σκίτσο λέει ο υπότιτλος «ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κρατάει σημαία που λέει "Σκοτώστε τους μετανάστες"», το οποίο είναι και πάλι μία γελοιογραφία της ίδιας χαμηλής αισθητικής, που είχε φτιαχτεί από τα ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής και πάλι χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια εντυπώσεων εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο πέραν της παράδοσης των "αντικειμενικών" και έγκριτων δημοσιογράφων στην χλεύη του Λαού, όπως τους αρμόζει!

Να υπενθυμίσουμε πως τα νέα «ντοκουμέντα» κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι τίποτα άλλο παρά εικόνες διαδικτύου! Οι παπαγάλοι της παραπληροφόρησης παρουσιάζουν «ανατριχιαστικές» φωτογραφίες του Google που οι ίδιοι έχουν δημοσιεύσει ως πειστήρια που «καίνε» την Χρυσή Αυγή.

Για του λόγου το αληθές ακολουθήστε την απλή διαδικασία αναζήτησης για κάθε μια εικόνα που χρεώνουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Αρχικά χρησιμοποιήστε το Google Chrome ως περιηγητή.
Βήμα 1: Διαλέξτε μια οποιαδήποτε εικόνα που την χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή

Βήμα 2:Πατήστε δεξί κλικ και στη συνέχεια «Αναζήτηση Google για αυτήν την εικόνα»
Βήμα 3: Πατήστε «Όλα τα μεγέθη» ή "Οπτικά πανομοιότυπες εικόνες"

Βήμα 4: Η φωτογραφία παρουσιάζεται αναλυτικά σε όλους τους ιστότοπους που έχει δημοσιευθεί

πηγή

5 σχόλια:

  1. Έτσι, ξεβράκωμα στο λιγδιάρικο σύστημα τους.
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aναρωτιέμαι σε τι αναγνωστικό κοινό απευθύνονται όλα αυτά.Τι στο κόρακα αποδεικνύεται?Συνεχίστε έτσι και θα φτάσει 50% η Χρυσή Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει να θεωρούν όλοι αυτοί οι δημοσιοκάφροι που αναρτούν αυτές τις ειδήσεις ότι απευθύνονται σε μοσχάρια που δεν έχουν αντίληψη περί τίνος πρόκειται...Πραγματικά ακόμα και σε παιδάκια να τα έδειχναν αυτά, τα παιδάκια δεν θα τους πίστευαν...τόσο κραυγαλέα ψεύτικα είναι αυτά που παρουσιάζουν...
      Είναι ικανοί να δείχνουν έναν γαϊδαρο με φτερά και να σου λένε ότι στην πραγματικότητα ο γαϊδαρος πετάει γιατί αυτοί το παρουσίασαν έτσι ως είδηση...
      Εμετικοί πέρα ως πέρα...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. Το αστείο είναι οτι πλέον παρουσιάζουν για "ντοκουμέντα" ομιλίες. Δηλαδή κάνουν κανονική διαφήμιση στη ΧΑ χωρις ουτε καν να το καταλαβαίνουν, τα ζώα.

      Απλά έχω καταλάβει οτι προσπαθούν να το πάνε οτι και καλά η ΧΑ ήθελε να "καταλύσει το πολίτευμα" (εδώ γελάνε) μια και δεν τους βγαίνει η "εγκληματική οργάνωση" και τα πειστήρια αυτού του "φοβερού εγκλήματος" είναι αυτά που λέει ο Μιχαλολιάκος στις ομιλίες του.

      Διαγραφή
  3. Ο Ευαγγελάτος και ο κάθε Ευαγγελάτος κάνουν την "δουλειά" τους.. Θέλει υπομονή και ηρεμία.. Να είμαστε συγεντρωμένοι και πάντα πιστοί στις ΙΔΕΕΣ μας για το λαΊκό σύνδεσμο και την αγαπημένη μας πατρίδα.. Απλά μετά τηνν πρωτη βραδιά των επόμενων εκλογών όπου θα έχουμε ξεπεράσει το 20% ο Κασιδιάρης με τον αρχηγό να κάνουν ένα διάγγελμα και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ την ίδια ώρα να πάμε έξω από τα ΔΙΑΠΛΕΟΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ τα γαμημένα site του κάθε ευαγγελάτου και να πετάξουμε κουβάδες με ΣΚΑΤΑ!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.. Ο κόσμος μετά τις επόμενες εκλογές θα πάψει να φοβάται γιατί αυτοί ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!! Δεν θα έχει τίποτε παραπάνω να χάσει γιατί τα έχουμε ήδη χάσει ΟΛΑ.. Δεν χρειάζεται καν να εκνευριζόμαστε μ' αυτά.. Τα διαπλεκόμενα συμφέροντά τους υπερασπίζονται,, τα παχυλά τους συμβόλαια και την συνεργασία με την διεφθαρμένη εξουσία.. Να είμαστε σε ετοιμότητα και ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ διότι οι βουλευτές μας ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ και δεν θα προδώσουν!! να τους πετάμε σκατά έξω από τα φερέφωνά τους και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!! Την ξεφτύλα μας αξίζουν και τίποτε παραπάνω.. ΑΓΩΝΑΣ να μείνουμε κοντά στον λαό και μετά τις εκλογ'ες θα ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ σαν τα κουνέλια.. ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΜΕ και όχι να εξοργιζόμαστε για ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ που ακόμη και τώρα ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών