Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2013

Ακάθεκτοι

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:

"Πρέπει να ζητάτε τον εχθρό σας, και πρέπει να αρχίσετε τον πόλεμό σας και τον πόλεμο για τις ιδέες σας! Κι αν νικηθεί η ιδέα σας, η τιμιότητά σας πρέπει να καλεί ακόμα το θρίαμβο!"

Νίτσε

Κατ' αρχάς θα έπρεπε να δώσουμε πολλές ευχαριστίες στα υπέρλαμπρα μυαλά της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για το άφθονο γέλιο που μας προσέφερε όταν, μη έχοντας σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί, φέρνει στη δημοσιότητα συγκλονιστικά ντοκουμέντα με φωτογραφίες όπου διακρίνονται νόμιμες καραμπίνες που τις παρουσιάζει ως καλάσνικωφ, αποκριάτικες στολές, ασκήσεις εκγύμνασης και ένα σωρό παρόμοιες καταστάσεις και πράγματα που προκαλούν την χλεύη και τον γέλωτα στους συνειδητοποιημένους Έλληνες πολίτες που έχουν καταλάβει πλέον τα βρώμικα παιχνίδια της παραπαίουσας κυβέρνησης.
Πίσω όμως από όλες αυτές τις τραγελαφικές κινήσεις φαίνεται ξεκάθαρα ο....
τρόμος που τους έχει κυριολεκτικά κατακλύσει. Δεν μας σταματάνε με τίποτα. Αυτές οι κινήσεις είναι κινήσεις απόγνωσης από τη στιγμή που δεν μπορούν να μας προσάψουν τίποτε παραπάνω από μερικές φωτογραφίες. Δεν είναι όμως μονάχα αυτό. Η γύμνια και η σαπίλα της διεφθαρμένης κυβέρνησης δεν μπορεί να κρυφτεί. Βρήκαν ευκαιρία τώρα τα κανάλια της διαπλοκής να ορμήσουν άλλη μια φορά σαν όρνια περιμένοντας κάθε φορά πως θα 'τσιμπήσουν λαβράκι', πως επιτέλους θα βρουν κάτι σε αυτούς τους 'αναθεματισμένους κακούς φασίστες' που θέλουν να χαλάσουν το φαγοπότι τους και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ανεξάρτητο Κράτος. Και για μία ακόμα φορά θα σπάσουν τα μούτρα τους.. 
 Πως να κρυφτεί η ξεφτίλα εντός και εκτός της πατρίδας μας όταν ο 'κουμπάρος' Ερντογάν αναφέρει «Για μας, η Θράκη είναι ταυτόχρονα Κομοτηνή, Ξάνθη... Σκόπια, Πρίστινα, Σαράγεβο». Αν μη τι άλλο δείχνει πόσο σεβασμό τρέφει -και όχι άδικα- προς την Ελληνική κυβέρνηση καθώς και πως αντιλαμβάνεται αυτός την φράση των θολοκουλτουριάρηδων ' ελληνοτουρκική φιλία'.. Πως να κρυφτεί η διαφθορά όταν ο ίδιος ο ανεκδιήγητος ο Πάγκαλος παραδέχεται ότι ' Η μισή Βουλή αποτελείται από παράφρονες ' . To ίδιο το καθεστώς αναγνωρίζει το ποιόν του εαυτού του. Πως να εμπνέει κύρος και εμπιστοσύνη έστω και σε απειροελάχιστο βαθμό η παρέα του ' Αντωνάκη και του Βαγγελάκη ' όταν μια ομάδα ισλαμικών χωρών  με επικεφαλής έναν τουρκικό όμιλο με στενές σχέσεις με το "βαθύ" τουρκικό κράτος, αποκτούν το κορυφαίο τουριστικό συγκρότημα της χώρας, την χερσόνησο όπου στεγάζεται ο συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης. Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και φυσικά άπλετος χώρος στην ΜΙΤ να λυμαίνεται ανεμπόδιστα. Νέος Δούρειος ίππος.. Δεν χρειάζεται δηλαδή πάνω από μία εβδομάδα και συνεχώς βγαίνουν αρκετά γεγονότα, στοιχεία, δηλώσεις που δείχνουν την πλήρη αδυναμία της κυβέρνησης σε ότι ενέργεια κι αν προσπαθήσει αν κάνει.
Ποιός όμως από τους δημοσιογράφους με τους παχυλούς μισθούς θα αναφέρει αυτά τα γεγονότα; Ποιός θυμάται τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη; ..Ακόμα δεν στέγνωσε το αίμα των δύο αυτών παληκαριών και τα Μ.Μ.Εξαπάτησης χύνουν το μίσος,το δηλητήριο και τον κομπλεξισμό τους στο κινημά μας ακριβώς γιατί είναι αμόλυντο από την διαφθορά τους! Έχουν λυσσάξει που βλέπουν κάθε μέρα τις μαύρες μπλούζες της Χρυσής Αυγής να πληθαίνουν, να γίνονται οι εφιάλτες τους.
 Και όλα αυτά γιατί; Γιατί παρά τις σκευωρίες, την τρομοκρατία, τις δολοφονίες των συναγωνιστών αδερφών μας, τις φυλακίσεις Αρχηγού, βουλευτών και λοιπών συναγωνιστών είμαστε ακόμα εδώ πιο δυνατοί, πιο πεισμωμένοι με τα δόντια σφιγμένα και δεν παρεκλίνουμε ούτε ένα χιλιοστό από την πορεία που έχει δρομολογηθεί ότι κι αν γίνει είτε αυτό λέγεται το τέλος μας είτε η νίκη. Ως την τελική Νίκη λοιπόν! 

1 σχόλιο:

  1. Αν κοιτάξεις για πολλή ώρα την άβυσσο, στο τέλος και η άβυσσος θα κοιτάξει εσένα.
    Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

    Και ένα αφιερωμένο σε εσάς που ψάχνετε για 'εχθρούς', πάλι από τον Νίτσε που τόσο διαφημίζετε.
    'Αυτός που ζει από τη μάχη με έναν εχθρό, έχει προσωπικό συμφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό'.

    ΥΓ1. Ο Θεός είναι νεκρός. Φρήντριχ Νίτσε
    (Αλλά: Ο Νίτσε είναι νεκρός. -- [Ο Θεός])

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών