Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2013

Οι μεγαλοτραπεζίτες "συμβουλεύουν" τους πολιτικούς... "Μην τολμήσετε και κάνετε εκλογές και βγει πανίσχυρη η Χρυσή Αυγή γιατί τότε θα.... σταματήσουν τα μνημόνια"


Συμβουλές τραπεζιτών: Μην σκέφτεστε τις εκλογές, γιατί με την Χρυσή Αυγή δυνατή δεν θα περάσουν τα Μνημόνια!

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Προβόπουλος συμβούλεψε τους υποτακτικούς της τρόικας να ξεχάσουν τις εκλογές, γιατί με την Χρυσή Αυγή κυρίαρχη, δεν θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων!
Η Ενδιάμεση Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής από την Τράπεζα της Ελλάδος αποτελεί την απόπειρα δημιουργίας ενός πλασματικού θετικού οικονομικού κλίματος και συντασσόμενη με την κίβδηλη κυβερνητική θεωρία του success story, επιδιώκει ανεπιτυχώς να πείσει πως η ελληνική οικονομία πρόκειται να εισέλθει σε περίοδο ανάκαμψης από το έτος 2014.
Επί της ουσίας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος πανηγυρίζει, διότι .....
καθώς η έκθεση αποτυπώνει «ολοκληρώθηκε η ανακεφαλαιοποίηση των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλαξε ριζικά η διάρθρωση του τραπεζικού τομέα με τη δημιουργία ανθεκτικότερων τραπεζών που είναι σε θέση να εκμεταλλευθούν οικονομίες κλίμακας». Ναι λοιπόν, ο εξαθλιωμένος Ελληνικός Λαός μπορεί να χαίρεται και να θριαμβολογεί μιας και οι θυσίες του «έπιασαν» τόπο, οι Τράπεζες διασώθηκαν με τα χρήματά του τα οποία οι κυβερνήσεις μοίρασαν αφειδώς στους τραπεζίτες!
Στην ίδια έκθεση όμως, υπάρχει ένα σημείο, μια εκτίμηση, η οποία χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος προειδοποιεί την κυβέρνηση πως η πολιτική όξυνση και αντιπαράθεση εν όψει των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών του Μαΐου απειλεί την οικονομική ανάκαμψη!
Ιδιαίτερα μετά την δημοσιοποίηση και των τελευταίων δημοσκοπήσεων και την παταγώδη αποτυχία του επικοινωνιακού πολέμου εντυπώσεων, καθίσταται σαφές πως στις επόμενες εκλογές - όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν- η Χρυσή Αυγή θα είναι παντοδύναμη και τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου θα πιάσουν πάτο!
Καθώς έχει γίνει γενικά αποδεκτό από τα πλέον επίσημα χείλη του Σύριζα το γεγονός πως το κόμμα της Κουμουνδούρου δεν πρόκειται να ακυρώσει την ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική, καθίσταται σαφές πως ο Προβόπουλος επισημαίνει στην Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής για την υλοποίηση του προγράμματος των διεθνών τοκογλύφων. Το τραπεζικό κεφάλαιο, το οποίο επιβιώνει σκανδαλωδώς με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, ο οποίος επιβαρύνεται με ολοένα και σκληρότερα φορολογικά μέτρα, παίρνει σειρά στην πολεμική κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, υποδεικνύοντάς το ως παράγοντα πιθανής αποτυχίας της οικονομικής τροχιάς της κυβέρνησης.
Βεβαίως, η συντριπτική μερίδα της κοινής γνώμης γνωρίζει πως η οικονομική πολιτική της Χούντας του Μνημονίου έχει ήδη αποτύχει παταγωδώς και συντηρείται μονάχα από τα ευχολόγια του πρωθυπουργού, στελεχών της κυβέρνησης και πληρωμένων κονδυλοφόρων που εξαπατούν το Λαό μας. Το μνημονιακό πρόγραμμα είναι καταδικασμένο σε αποτυχία και γι' αυτό δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή, όπως διατείνεται για να δικαιολογήσει την αποτυχία κυβέρνησης και τραπεζιτών ο κύριος Προβόπουλος, αλλά τα μυριάδες δεινά τα οποία επέφερε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.
Ακόμη κι αν η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά αποφάσιζε αντισυνταγματικά, όπως συνηθίζει, την ματαίωση των εκλογών, η περιβόητη ανάκαμψη είναι μια τεράστια απάτη η οποία ούτε έπεισε ούτε και θα πείσει τους εξαθλιωμένους Έλληνες, οι οποίοι ζουν στην καθημερινότητά τους τις καταστροφικές συνέπειες των μνημονίων και της δουλείας των τόκων. Την απάντησή του Ελληνικού Λαού, ο τραπεζίτης και υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων, θα τη λάβει -όπως και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά- την ημέρα των εκλογών: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών