Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2013

Καθημερινή: «Δεν γίνεται να μη σε ζώσουν τα φίδια με την Χρυσή Αυγή»

Γνωστός αντιεθνικιστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Παντελής Μπουκάλας και το δείχνει, άλλωστε, όποτε μπορεί. Αυτό πράττει και με κείμενό του την Παρασκευή στο οποίο, ως συνήθως, «αλλάζει τα φώτα» στην πραγματικότητα. Ήδη, από την αρχή, φαίνεται το μένος της εμπάθειας: «Ενώ η Αντιτρομοκρατική ερευνά σπίτια βουλευτών της Χ.Α…». Στη συνέχεια, βεβαίως, του κειμένου δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για το φιάσκο της επιχείρησης.

Ο Μπουκάλας, όμως, συνεχίζει προκλητικότατα και αφού «φορτώνει» γράφει τα εξής: «Μόνο η ηγεσία της Χ.Α. ξέρει...
πια πόσοι βουλευτές της έχασαν ήδη τη βουλευτική ασυλία, πόσα στελέχη, μέλη και «απλοί φίλοι» κρατούνται και πόσοι άλλοι έχουν κληθεί να απολογηθούν. Δικός τους λογαριασμός. Και υπόθεση όσων μάχονται τις ναζιστικές αντιλήψεις και πρακτικές να μην επαναπαυτούν, λέγοντας ότι τώρα πια ανέλαβε η Δικαιοσύνη ή η πολιτεία. Η πολιτική ήττα του νεοναζισμού δεν ήρθε αυτόματα υπό το βάρος των κατηγοριών, και δεν θα έρθει ακόμα κι αν φυλακιστεί, κατόπιν δίκης, όλη η βουλευτική ομάδα της Χ.Α. Οι εβδομάδες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έδειξαν ότι δεν αρκεί η ανάδειξη του ποινικού χαρακτήρα της χρυσαυγίτικης δράσης για να μειωθεί η απήχηση της Χ.Α. σε ένα τμήμα του κοινωνικού σώματος, όπου συνυπάρχουν όλες οι εκδοχές του φαιού αντικοινοβουλευτισμού. Και μπορεί η Χ.Α. να χρησιμοποίησε κυνικά σαν πλυντήριο τη δολοφονία των δύο μελών της από τρομοκρατικές σφαίρες, είχε φανεί όμως και πριν από την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο ότι συγκρατεί το μεγαλύτερο τμήμα της δημοσκοπικής της δύναμης. Αυτό μας υποχρεώνει να δεχτούμε ότι όσοι την επέλεξαν στις εκλογές και επέμεναν να την προτιμούν στα μετεκλογικά γκάλοπ, δεν τη διάλεξαν απλώς για να εκτονωθούν «αντισυστημικά», σαν παραπλανημένοι που δεν συμμερίζονταν τις απόψεις της, τη διάλεξαν και επειδή την ήξεραν και επειδή συμφωνούσαν με τη δράση της, όσο αντιδημοκρατική κι αν ήταν.

Όσο τρομάζει αυτή η αίγλη του μαύρου, του κατάμαυρου, άλλο τόσο τρομάζουν οι μικρές σκόρπιες ειδήσεις που, συνδυαζόμενες, δείχνουν ή πως υπήρχε σχέδιο εξοπλισμού ή ότι το πάθος των όπλων διακατέχει το σύνολο της Χ.Α. Ακούς λοιπόν (πάνω που ανακοινώνεται ότι δεν υπάρχουν χρυσαυγίτικα σταγονίδια στο στράτευμα) για τον ταγματάρχη που είχε μετατρέψει το σπίτι του σε μίνι στρατόπεδο και σε μουσειάκι με χρυσαυγίτικο υλικό. Διαβάζεις και για τον πολιτευτή της Χ.Α. που, όπως αποκαλύφθηκε έπειτα από τυχαία σύλληψή του, είχε αρρώστια με τα κουμπούρια. Κτλ.κτλ. Και δεν γίνεται να μη σε ζώσουν τα φίδια. Τα οποία, άλλωστε, έχουν βγει καιρό τώρα από το αυγό τους. Ένοπλα».

Ώστε έτσι, κύριε Μπουκάλα; Όλη η βουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα κάτεργα; Αλλά, βέβαια, θα έχει προηγηθεί… δίκη. Τώρα, το γεγονός ότι έχουν παραβιαστεί τα συνταγματικά δικαιώματα των προφυλακισμένων και η απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έχει να κάνει με αξιόποινες πράξεις αλλά με το περιεχόμενο ομιλιών, άρθρων και βιβλίων, δεν προβληματίζει τον Μπουκάλα;

Δεν θεωρεί ότι αποτελεί προσβολή για τον νομικό μας πολιτισμό; Δεν πιστεύει ότι καταπατούνται βάναυσα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα; Προφανώς, όχι. Το μόνο που απασχολεί, ανησυχεί και προβληματίζει τον συστημικό δημοσιογράφο είναι ότι ο κόσμος «δεν μάσησε» ούτε στα χοντροκομμένα παραμύθια της κυβέρνησης ούτε στην επιχείρηση τρομοκράτησης που η ίδια επιχείρησε. Ότι ο κόσμος αυτός δεν στηρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παροδικά ως οργισμένος, παραπλανημένος, με ψήφο διαμαρτυρίας κ.λ.π., αλλά τάσσεται συνειδητά μαζί της Ιδεολογικά και Πολιτικά. Δεν θα σχολιάσουμε τις αστειότητες περί όπλων, καθώς μόνο το δικό του επίπεδο θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια «ανάλυση». Χαιρόμαστε, όμως, με τον τρόμο του.

Έναν τρόμο, ο οποίος έχει να κάνει με την ύπαρξη ενός Πολιτικού Κινήματος, το οποίο δεν ελέγχεται από το σύστημα και τα όργανά του. Δεν έχει υπόγειες διαδρομές, δεν διαθέτει «μαύρες σελίδες», δεν ελέγχεται από τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ. Αυτό το Κίνημα είναι Αυθεντικά Λαϊκό, γιατί προέρχεται μέσα από τις τάξεις του Λαού, αγωνιζόμενο ώστε η Ελλάδα να ανήκει πραγματικά στους Έλληνες. Και αυτό το αντιλαμβάνονται καθημερινά ολοένα και πιο πολλοί συμπατριώτες μας, οι οποίοι προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των υποστηρικτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Καλά κάνει, λοιπόν, ο Μπουκάλας (και οι όμοιοί του) και τον ζώνουν τα φίδια.

Θα λέγαμε, κιόλας, ότι θα «μείνει μπουκάλα», κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετό του, με την ανήθικη και παράνομη πολεμική του συστήματος εναντίον μας, η οποία θα γυρίσει ως μπούμερανγκ στους εμπνευστές της. Όσο για το χιλιοειπωμένο και τόσο άνοστο «επιχείρημα» περί αυγού, ε, ας «ρουφήξει το αυγό του», όπως λέγεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις…

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών