Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2013

Βρίζει τους Έλληνες η σκοπιανή συμμορία του «Ουράνιου Τόξου» αλλά οι «δημοκράτες» δεν ενοχλούνται!

Την χρονική στιγμή κατά την οποία η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στέλνει την αντιτρομοκρατική στις οικίες βουλευτών ενός Πολιτικού Κινήματος που ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και η δικαστική εξουσία κρατά παράνομα προφυλακισμένο τον Αρχηγό του, το κόμμα των εαμοβούλγαρων «Ουράνιο Τόξο», το οποίο συμμετέχει και στις εκλογές με άδεια του Άρειου Πάγου, εξέδωσε την κατωτέρω ανακοίνωση-πρόκληση και ύβρη κατά του Ελληνικού Έθνους:
Δελτίο Τύπου
Φλώρινα / Lerin, 5 Δεκέμβρη 2013
Οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Ε. Βενιζέλου στο.....
δείπνο εργασίας των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ με θέμα την πολιτική «ανοικτών θυρών» σχετικά με το πρόβλημα που έχει η Ελλάδα με το όνομα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την πραγματική διάσταση του ζητήματος. Κι αυτό ασφαλώς και δεν είναι το όνομα της γειτονικής χώρας, αλλά η μακεδονική εθνική ταυτότητα, εντός και εκτός συνόρων.
Χωρίς ίχνος ντροπής, ο Ε.Βενιζέλος εγκαλεί τη Δημοκρατία της Μακεδονίας για μη σεβασμό μειονοτικών δικαιωμάτων και για προβλήματα συνύπαρξης εθνικών κοινοτήτων. Ποιός; Ο υπουργός μιας χώρας που έχει γίνει παγκόσμιος περίγελος, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μειονότητες. Και πηγαίνει και παραπέρα, κατακρίνοντας τους γείτονες για «ύπαρξη επίσημης κρατικής ιδεολογίας και ιδεολογικής χρήσης της ιστορίας». Ποιός; Ο υπουργός μιας χώρας που δημιουργήθηκε πάνω στις αρχαιοελληνικές φαντασιώσεις ενός περιφερειακού Ευρωπαίου μονάρχη του 19ου αιώνα, ενός προτεκτοράτου που δεν θα υπήρχε αν δεν είχαν αποφασίσει έτσι οι "Μεγάλες Δυνάμεις" το 1828 αλλά και το 2010, μιας χώρας που ακόμα και σήμερα πιστεύει ακράδαντα ότι οι υπήκοοί της είναι απευθείας απόγονοι του Αριστοτέλη και του Αλέξανδρου.
Έλεος. Ή όπως θα έλεγαν οι δήθεν αρχαίοι πρόγονοι του κ. Βενιζέλου (;), αιδώς.
Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο

Δεν έχουμε καμία βεβαίως διάθεση να υπερασπιστούμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου, στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνα τα οποία συναγελάζονταν με τους εαμοβούλγαρους της σκοπιανικής προπαγάνδας μέχρι το πρόσφατο παρελθόν και στα πανηγύρια της Μελίτης. Επιπρόσθετα, βουλευτές και στελέχη της αριστεράς υπερασπίζονταν τους πράκτορες των Σκοπίων κάθε φορά που οι τελευταίοι κατηγορούσαν τη Χρυσή Αυγή, η οποία αποκάλυπτε τα ανθελληνικά τους σχέδια υπό την ένοχη σιωπή και ανοχή του Καθεστώτος
Πού είναι οι πολιτικοί «προστάτες» (κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου) της Πατρίδας και της δημοκρατίας; Πού είναι η «ευαίσθητη» δικαιοσύνη να παρέμβει; Στην προκειμένη περίπτωση, δεν αμφισβητείται η ψευτοδημοκρατία, αμφισβητείται η ίδια η υπόσταση του ελληνικού κράτους και η ιστορία του Ελληνικού Λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών