Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2013

Το καθεστώς πετά "λευκή πετσέτα" στην Αθήνα....Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος αν επιλεγεί ο κοινός κομμουνιστής υποψήφιος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ για να εκπροσωπήσει το καθεστώς

620976_126584694151209_1742341065_o
Μια είδηση που μπορεί να σημάνει τη σιγουρότατη εκλογή του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων, δημοσιεύθηκε χθες στο Σαμαρικότερο του Σαμαρά, antinews και αφορά συμφωνία για κοινή υποψηφιότητα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΡΗΜΑΔ, του κομμουνιστή Λυκούδη. Σας παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα:
Πώς ο νέος δήμαρχος Αθηναίων «σώζει» την κυβέρνηση.
Αν δει κανείς προσεκτικά τις κινήσεις της ΔΗΜΑΡ τον τελευταίο καιρό θα διαπιστώσει ότι επικρατεί η νηφαλιότητα. Ούτε άναρθρες κραυγές κατά της κυβέρνησης, ούτε εντάσεις αλλά και....
στήριξη σε νομοσχέδια. Ακόμη και η στάση της στην υπόθεση των φαρμάκων ήταν υπεύθυνη και βοήθησε την κυβέρνηση. Μάλιστα η ΔΗΜΑΡ ψήφισε και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Προφανώς όλη αυτή η «καλοσύνη» δεν προέρχεται από τα… ντολμαδάκια που κέρασε η Ντόρα τον Φώτη, ούτε από το προσκλητήριο που του απηύθυνε να συμμετάσχει ξανά στην κυβέρνηση.
Ίσως κρύβεται κάτι διαφορετικό που έχει να κάνει με τις δημοτικές εκλογές αλλά και που συνδέεται με την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να μην… πέσει σε ατύχημα.
Οι πληροφορίες του antinews αναφέρουν ότι υπάρχει προσέγγιση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκειμένου να κατεβάσουν κοινό υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές για το δήμο της Αθήνας. Άλλωστε, όλοι λίγο – πολύ θέλουν να απαλλαγούν από τον… ανεξάρτητο Γιώργο Καμίνη.
Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι το πρόσωπο που προτάθηκε και στο οποίο συμφωνούν και τα τρία κόμματα είναι ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης ο οποίος έχει πολλές συμπάθειες σε όλους τους χώρους. Ποτέ δεν υπήρξε ακραίος, ποτέ δεν προκάλεσε και θεωρείται αρκετά ικανός προκειμένου να συμμαζέψει την Αθήνα…».
Πολύ ωραία υποψηφιότητα! Συμφωνούμε και επαυξάνουμε! Όχι ότι με κάποιον άλλον θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αλλά με τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα η μάχη του δήμου Αθηναίων θα εξελιχθεί σε υγιεινό περίπατο για τον Ηλία Κασιδιάρη!
(ΥΓ): Παρ’ όλα αυτά, η ιστοσελίδα μας –και όχι μόνον- επιθυμεί σφόδρα για αντίπαλο τον προποτζή Δένδια. Για ευνόητους λόγους…

1 σχόλιο:

  1. Προσπαθούν ν το παίξουν "πονηρούληδες" στη νουδουλα.

    Επιλέγοντας αυτήν την αριστεράντζα, πιστεύουν πως αν περάσουν δεύτερο γύρο, όλοι αυτοί που ψήφισαν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώτο γύρο και οι λοιπές αριστεράντζες θα συσπειρωθούν γύρω από αυτόν, αφήνοντας δεύτερο τον Κασιδιάρη.

    Αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τους Αθηναίους.

    Καταρχάς, αν υπάρξει δεύτερος γύρος και δεν βγει απευθείας ο Ηλίας, στον δεύτερο γύρο θα πάει κατά 99,99% ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Λιάκο. Και εκεί, θα δούμε ποιον θα ψηφίσουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες ψηφοφόροι της νουδούλας: Τον τσυριζάιο, ή τον Ηλία.

    Κατά δεύτερον, ακόμη και αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα και πάει δεύτερο γύρο ο εν λόγω ανύπαρκτος (που πρώτη φορά τον άκουσα σήμερα) πόσο βέβαιοι είναι οτι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε να τον ψηφίσουν αντι να κάτσουν στα σπιτάκια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών