Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2014

Δεν κρύβεται με τίποτα η εκτόξευση του Εθνικιστικού Κινήματος... 12% σε στημένη δημοσκόπηση!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τις δημοσκοπήσεις που παρά το «ψαλίδισμα» δεν μπορούν παρά να δείξουν ότι η Χρυσή Αυγή κρατάει γερά, παρά την πολεμική ολόκληρου του συστήματος.
Στα επιτελεία της δικτατορικής διακυβέρνησης Βενιζέλου – Σαμαρά περίμεναν ότι με την συνεχή επικοινωνιακή καταιγίδα λάσπης και σε συνδυασμό με την χρήση της τρομοκρατίας, κρατικής ή παρακρατικής, θα κατάφερναν να αναγκάσουν τους Εθνικιστές να σκύψουν το κεφάλι και να υποκλιθούν στην ισχύ της δικτατορίας τους. Όμως αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα η Χρυσή Αυγή όχι μόνο να.....
κρατά τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις, αλλά και να τα ανεβάζει.
Έχουμε έτσι άλλη μία δημοσκόπηση, αυτή την φορά από την εταιρεία Pulse, όπου φαίνεται καθαρά η καθίζηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη με προοπτική να γίνει συντόμως δεύτερη, παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά. Το γεγονός ότι από τα ποσοστά φαίνεται ότι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν έχουν καμία επιλογή από το να συνεργαστούν μετεκλογικά, δημιουργεί έναν ακόμα πονοκέφαλο στο σύστημα, αφού αυτό θα αποκαλύψει το πραγματικό δίπολο της σύγχρονης πολιτικής σκηνής: Ή με τους πολιτικάντηδες ή με την Χρυσή Αυγή!

Σας παραθέτουμε τα ποσοστά, όπως προέκυψαν κατόπιν αναγωγής επί των εγκύρων:
ΝΔ: 22,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 25,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12%
ΠΑΣΟΚ: 6%
ΚΚΕ: 5,5%
ΑΝΕΛ: 5%
ΔΗΜΑΡ: 3%

Από τα παραπάνω φαίνεται καθαρά ότι η ΝΔ καταρρέει το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο, ενώ η ΔΗΜΑΡ θα διαλυθεί συντόμως. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ναι μεν πρώτος, αλλά δεν μπορεί να πείσει τον κόσμο, ο οποίος ζαλισμένος τον παρακολουθεί να αλλάζει συνέχεια τις θέσεις του όσον αφορά σημαντικότατα ζητήματα.
Αυτό αφήνει μόνη την Χρυσή Αυγή ως εγγυήτρια της πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος, προκειμένου να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης που τον έβαλαν οι μίζες και οι ρεμούλες του «συνταγματικού τόξου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών