Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2014

Ο τρομοκράτης,"προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ" Σακκάς αφέθηκε ελεύθερος την ώρα που ο Δένδιας... επικυρήσσει τον Ξηρό!!!!

σακκας
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ίδια ώρα τα ΜΜΕ ξιφουλκούν για το ποιό θα.... διαφημίσει περισσότερο την τρομοκρατία ώστε όταν έρθει το... χτύπημα.....να τρομοκρατηθεί ο λαός όσο γίνεται περισσότερο και το σοκ να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο!
Προ διημέρου, είχαμε αναρτήσει θέμα με τον εξής τίτλο: «Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την άμεση απελευθέρωση του προστατευομένου, Κ. Σακκά», στο οποίο παραθέσαμε ανακοίνωση μετωπικής οργάνωσης του συνονθυλεύματος,  που δημοσιεύθηκε στην επίσημη χαβουζο-σελίδα του και κατέληγε ως εξής: Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Κ. Σακκά».

Δύο ημέρες αργότερα, κι αυτή η διαταγή των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ εξετελέσθη από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του φον Αντωνάκη! Έτσι, με… «αυστηρούς περιοριστικούς όρους» (εδώ γελάνε…), ο ανακριτής και ο εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον Σακκά!
Ποιοι είναι οι.....
«αυστηροί περιοριστικοί όροι»;  Οι ίδιοι που ίσχυαν από την προηγούμενη φορά: απαγορεύεται να φύγει από τη χώρα ή από το νομό Αττικής. Πρέπει να εμφανίζεται μια φορά την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, να δηλώσει τον τόπο κατοικίας και να κοιμάται υποχρεωτικά εκεί και να μην έχει καμία επαφή και επικοινωνία με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της «Σ.Π.Φ.». Τους οποίους προ ημερών παραβίασε, δικάστηκε και αθωώθηκε πανηγυρικά!!!
Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών