Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 12, 2014

Κατάργηση της βούλησης του Λαού και της Βουλής.... Με 148 βουλευτές η χούντα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα περάσει και τα επόμενα μνημόνια...

Η φυλάκιση των 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους και τον Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος, από τους δικαστές της Χούντας του Μνημονίου έχει μόνο σκοπό τη διάσωση της κυβέρνησης της μειοδοσίας του εθνοπροδότη Σαμαρά.

Αδυνατώντας η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να συνεχίσει την πολιτική της εθνικής αλλοίωσης και της οικονομικής αφαίμαξης του ελληνικού λαού μέσω 3ου Μνημονίου - που προανήγγειλε η "φωνή του Πολυτεχνείου" Μαρία Δαμανάκη την προηγούμενη εβδομάδα και επισημοποίησε με δηλώσεις του Στουρνάρας - έπρεπε να μειώσει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών που χρειάζεται για να συνεχίσει την ίδια προδοτική πολιτική.

Με τις παράνομες φυλακίσεις των 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής χρειάζονται 148 βουλευτές για να ....
περάσουν νόμους και νομοσχέδια, καταστρατηγώντας κάθε έννοια "δημοκρατίας" και καταργώντας τη λαϊκη βούληση και κυριαρχία.

Οι πολιτικές διώξεις της Χρυσής Αυγής, με εντολή από τους διεθνείς τοκογλύφους, γίνεται
ΜΟΝΟ για τη διαιώνιση της υποταγής του Έθνους μας.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να καλεί σε Αγώνα τον ελληνικό λαό και δε θα πτοηθεί από τη σκευωρία.

7 σχόλια:

  1. Τα μνημόνια να τα βάλουν εκεί που ξέρουν οι προδότες.
    Πρέπει όλοι οι εθνικιστές να σταματήσουμε να χρηματοδοτούμε την κατοχική χούντα.
    Κάντε στάση πληρωμών στο κατοχικό κράτος ως πράξη αντίστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτός ο πανίβλακας ο Κούγιας ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;; Και έβγαινε και έλεγε για την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική δικαιοσύνη!!!! Ποιά εμπιστισύνη ρε ΜΑΪΝΤΑΝΕ;;; Τι νόμιζε ότι γίνεται εδώ πέρα;; Θα ήθελα πάντως να πω κάτι για την πρωϊνή στάση του Κασιδίαρη στον δημοσιογράφο του Μεγκα.. Όταν απαιτούσε αυτός ο υπάλληλος του Μπόμπολα που υπέγραψε πρόσφατα την κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (όπως εξαναγκάστηκαν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι σ' αυτό το κανάλι), να ζητήσει συγγώμη και να καταδιάσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τα όσα έγιναν χθες βράδυ.. ΚΙ ο Κασιδάρης του έλεγε τι συνέβη με τους αστυνομικούς (που όντως έτσι έγινε) αντί να απαιτήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ και την ΚΑΤΑΔΙΚΗ της στάσης του εν λόγω καναλιού εις βάρος ενός ΝΟΜΙΜΟΥ εκλεγμένου κόμματος.. Έκατσε και έψαχνε το δίκιο του μιλώντας στους υπόλοιπους εκπροσώπους των καναλιών αντί να τους ζητήσει να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ την στάση των διαπλεκόμενων εργοδοτών τους εδώ και μήνες αφαιρώντας το τεκμήριο της αθωότητας σε μια μια υπόθεση που έτσι κι αλλιώς είναι μια ΣΤΗΜΕΝΗ από την αρχή ως το τέλος της και ΕΚΘΕΤΕΙ κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας!! ΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΓΕ;; Αφού όλα είναι στημένα.. ΥΠΟΜΟΝΗ!! ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ.. Στις κάλπες ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσεξουν τι θα ψηφίσουν οι Ελληνες στις εκλογές. Πρεπει να εξαφανιστουν από τον πολιτικό χάρτη τα κόμματα του μνημονίου και του ανθελληνισμού. Ως εδώ. Φτάνει πιά. Αρκετά με τους κλέφτες και τους προδότες. Χ.Α για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ
    ΔΩΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...
    22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ '74, 9χρονος τότε,49χρονος σήμερα, έβλεπα στο Ηράκλειο Κρήτης οι ''λεβέντες'' να θέλουν να κάψουν τις αμερικάνικες βάσεις , ''δώστε τη χούντα στο λαό'' φώναζαν οι ''λεβέντες'' συντοπίτες μου...μικρός ήμουνα...τίποτα δεν έκαναν...έκλαιγαν όταν τις έκλεισαν οι αμεικανοί το '87...τι να σας 'πω...δε μπορώ άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καθεστως που επικρατει σημερα θα παλεψει με νυχια κ με δοντια να κρατηθει ζωντανο.Οσο αγανακτισμενος κ να ειναι ο κοσμος ακομη κ 3 ατομα να εχουν την εξουσια κ να κινουν τα νηματα ειναι ικανα για τα παντα.Οσο αισιοδοξος κ αν θελω να ειμαι για το οτι θα κανει αλμα εξουσιας η Χρυση Αυγη,πρεπει πρωτα να αντιμετωπισει αυτους τους αλητες που παρολα τα αισχη τους συνεχιζουν ακαθεκτοι.Ποιος μου λεει εμενα οτι μεχρι τις Ευρωεκλογες δεν θα κανουν το ιδιο κ με τους υπολοιπους βουλευτες ωστε μετα να θεωρειται κ νομοτυπα πλεον εγκληματικη οργανωση κ να μη συμμετεχει σε αυτες;Ποιος μου λεει εμενα οτι το παχυδερμο κ ο τυφλοποντικας(βενιζελος κ σαμαρας)δε θα κανουν το ιδιο κ για τις εθνικες εκλογες;Ποιος ειναι ο τροπος να βρουν το δικιο τους οι φυλακισμενοι βουλευτες οταν ολοι ειναι μεσα στο κολπο;Δεν ξερω παιδια αλλα ολο αυτο μου θυμιζει ταινια που ενα μονο ατομο τα βαζει με ολοκληρα κυκλωματα.Στο τελος κερδιζει αλλα οι απωλειες ειναι τεραστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι είναι....Οι ανούσιες ενέργειες και τα νταηλίκια χωρίς λόγο με καταστροφές πάγκων, παρελάσεις, δάδες και πυροβολισμούς σε ...ταμπέλες έδωσαν αφορμή για την φυλάκιση των βουλευτών και την ευκαιρία στους κυβερνώντες να κάνουν ότι θέλουν. Χωρίς να το θέλει, η Χρυσή Αυγή έδωσε ανάσες πολύτιμου οξυγόνου στην κυβέρνηση αφού χρειάζεται πλέον μόνο 148 βουλευτές για να νομοθετεί την καταστροφή του λαού. Ελπίζω αυτά να γίνουν μαθήματα για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών