Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 12, 2014

Εντυπωσιακή τελετή των Ιταλών Εθνικιστών - Μνημόνευσαν τους πεσόντες Γιώργο Φουντούλη - Μανώλη Καπελώνη


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Ιταλοί Εθνικιστές στον αγώνα, για να ανατείλει Ευρώπη των Εθνών.

Στις 7 Ιανουαρίου οι Ιταλοί Εθνικιστές της casapound διοργάνωσαν για ακόμη μια φορά την εκδήλωση μνήμης για τους δολοφονημένους Συναγωνιστές από τους αριστερούς τρομοκράτες και το σύστημα. Δυστυχώς φέτος στην ήδη μακριά λίστα του θανάτου προστέθηκαν 2 ακόμη, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης.

Έτσι στην φετινή τελετή η Ελληνική Σημαία δέσποζε...
δίπλα στην είσοδο των ιστορικών γραφείων όπου και έπεσαν από σφαίρες αριστερών δύο συναγωνιστές στις 7-1-1978 και ο τρίτος μετά από λίγη ώρα από σφαίρα αστυνομικού. Οι συναγωνιστές της casapound διοργανώνουν την συγκεκριμένη μέρα το προσκλητήριο των νεκρών για όλους τους συναγωνιστές που έχουν σκοτωθεί.





Η σιωπηλή πορεία με απόλυτη ηρεμία και πειθαρχία έφτασε έξω από το συγκεκριμένο σημείο όπου με πολύ σεβασμό παρατάχθηκαν και περίμεναν το προσκλητήριο. Ο επικεφαλής φώναξε τρεις φορές: "ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" και από 1000 περίπου άτομα ακούστηκε το τρομερό PRΕSENTE (Παρόντες).

Τεράστια ήταν η συγκίνηση του Έλληνα συναγωνιστή που κρατούσε την σημαία και που οι Ιταλοί μετά το πέρας της λιτής εκδήλωσης περνούσαν να χαιρετήσουν και να φιλήσουν την Σημαία ως ένδειξη πένθους και σεβασμού.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών