Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 12, 2014

Τα ΜΜΕ των τοκογλύφων αγωνιούν: «Τι θα γίνει με την Χρυσή Αυγή;»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το μόνο που απασχολεί την ανθελληνική κυβέρνηση είναι η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής και καθόλου η φτώχεια, η ανεργία, η εγκληματικότητα και οι αυτοκτονίες των Ελλήνων...

Στην στήλη «Βηματοδότης», του κατεξοχήν καθεστωτικού «Βήματος» δημοσιεύθηκε, κάτω από τον τίτλο «Τα ξένα ΜΜΕ και ο Ξηρός», το παρακάτω σχόλιο:

«Ξέρετε ποια ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τρεις υπουργοί προς 70 και πλέον ξένους δημοσιογράφους; Ούτε το χρέος, ούτε η ανάκαμψη, ούτε το ευρώ. Τα κυρίαρχα θέματα ήταν δύο:...
η Χρυσή Αυγή (αν θα βγει ή όχι  εκτός νόμου) και ο Χρ. Ξηρός (αν θα συλληφθεί και πάλι). Τη συνέντευξη έδωσαν στο Ζάππειο οι υπουργοί κκ. Ν. Δένδιας, Χαρ. Αθανασίου (ο οποίος καθόταν δίπλα στον κ. Δένδια και είχαν μάλιστα και εγκάρδια συνομιλία) και ο κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι ευρωπαίοι δημοσιογράφοι ρωτούσαν επιμόνως τι θα γίνει με τη Χρυσή Αυγή, ενώ οι Αμερικανοί (και κυρίως ο συντάκτης των «NY Times») επέμεναν για τον Ξηρό και την εγχώρια τρομοκρατία. Πάντως ειδήσεις δεν βγήκαν, αφού οι υπουργοί μίλησαν προσεκτικά, λέγοντας ότι η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία πράττουν το καθήκον τους».

Όπως διαπιστώνεται, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ερωτήσεων από τους Ευρωπαίους δημοσιογράφους. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τρεις υπουργοί που κατονομάζονται στο συγκεκριμένο σχόλιο έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι Δένδιας και Αθανασίου έχουν συμβάλλει τα μέγιστα, μέσω των υπουργείων τους, στην ανήθικη και παράνομη στοχοποίηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενώ ο Βαρβιτσιώτης έχει φωτογραφηθεί με ψευδομάρτυρα ο οποίος έχει πει τις σχετικές τερατολογίες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Καταλαβαίνουμε το ενδιαφέρον και την αγωνία των εκπροσώπων τύπου των διεθνών τοκογλύφων σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αναγνωρίζουν, έτσι, ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ο μοναδικός αληθινός και σοβαρός αντίπαλος στα βρώμικα σχέδια των τραπεζιτών των Βρυξελλών και του Βερολίνου να καταστήσουν την Ελλάδα κοινωνικό πειραματόζωο εφαρμογής του πιο σκληρού και απάνθρωπου καπιταλισμού. Όσο για το ότι «οι υπουργοί μίλησαν προσεκτικά», όπως σχολιάζει ο «Βηματοδότης», τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν οι σκευωροί; Οι αρχικά λαλίστατοι υπουργοί βλέπουν ότι η όλη ιστορία έχει γυρίσει μπούμερανγκ και γι αυτό δεν είναι πλέον και τόσο φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Η λάσπη και η συκοφαντία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει πέσει στο κενό.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών